0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herşeyi kafaya takıyorum eşimin arkadaşının eşinin söylediklerini araştırmama rağmen inanılmaz derecede kafaya taktım çevremde çok fazla doktor var hepsine sormama rağmen sağlık konusunda yanından bile geçmeyen bir dengesizin dedikleri canımı sıkmaya yetti gerçekten gebe bir insana ne söylediğimizde çok dikkat etmek gerekiyor ben bunu anladım çünkü insan çok hassas oluyor ve düşünmeden kendini alıkoyamıyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnsanın etrafinda anlayisli insanlarin olmasi ne kadar iyi 

Yani niye oyle seyler soyleyip bir hamileyi üzersin ki..

Sen bos ver canim farz et ki hic soylemedi
tarafından
Çok teşekkür ederim bağlantıyı kestim ama söyledikleri beni çok etkiledi
-Reklam-
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Ne söyledi ki ? Önemli olan doktorun ne söylediği değil mi ? Kendini boş yere strese sokma ki stres bir çok şeyden daha tehlikeli 
tarafından
Gebelikte kullanılan vitaminler otizim yapıyormuş o çok araştırmış bildiği için konuşuyormuş az yada çok doz fark etmezmiş öyle diyo moralimizi bozuyor
tarafından
Birde doktor ne verdiyse onu hemen bırakmam gerekiyormuş
(18,181 puan) tarafından
Sen hangi hastanede çalışıyorsun söyle de ziyaretine gelelim derdim. Üstüne de iki çocuk doğuran kendini doktor sanıyor deyip gülerdim ki bunu kayinvalideme bile demişliğim var. Herkes çocuk doğuruyor ama kalkıpta kimseye bilgiçlik taslamıyor
tarafından
Sen ne kullandın diyorum 8 yıl oldu hatırlamıyorum diyor bir insan kendisine zarar verdiğini düşündüğü ilacı unutur mu hiç doğru değil mi
tarafından
Gerçekten çok doğru söyledin bende dedim sen eşiyle görüşebilirsin ama ben karısı ile görüşmem daha dedim hamile bir insanı bu şekilde korkutmak mantıklımı internetten bana folik asit b12 gibi şeylerin etkilerini atıyor içine girince hiç konuyla alakasız şeyler çıkıyor ama insan ister istemez etkileniyor
(18,181 puan) tarafından
Belli ki onun annesi de kullanmış bir şeyler bu sıkıntılar ondan
tarafından
Doğru söylüyorsunuz yada yanından bile geçmemiş aynı ortamda bari bulunsaydı :D
tarafından
Sizde kullandınız demi öyle vitaminle olacak şey değildir değil mi
(18,181 puan) tarafından
Decavit kullandim ben hamileliğimde
tarafından
Bir sorun oldumu sonra benim kullandığımla içeriği aynı hemen hemen Benimkide elenatel
(18,181 puan) tarafından
Olmadı şükür üç yaşında oğlum herhangi bir olumsuzluk yaşamadım yapması gereken her şeyi zamanında yaptı.
tarafından
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim o kadar etkileniyorum ki herşeyden ister istemez kendimi alamıyorum
(18,181 puan) tarafından
Bence doğuma kadar hatta mümkünse doğumdan sonra görüşme o insanla
tarafından
Eşime dedim sakın gelmesinler sen kocasıyla dışarda görüş ama beni o kadınla bir araya getirme diye
tarafından
Rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 323 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kbranur (238 puan) tarafından soruldu