+1 oy
287 göst.
önce Aile kategorisinde (773 puan) tarafından
Evliliğinize elti ve kayınbiraderinizi dahil ederseniz o evlilik yürür mü

18 Cevaplar

+1 oy
önce (1,919 puan) tarafından
Evliliğinize kimsenin mudahale etmesine izin vermeyin asla. 
-Reklam-
+1 oy
önce (30 puan) tarafından
Neden edesinki 
+1 oy
önce (16,883 puan) tarafından
Kendi çocukların dahil kimi karıştırırsan yürümez evlilikte sorunlar kavgalar iki kişi ile yaşanır iki kişi ile çözülür 
+1 oy
önce (2,693 puan) tarafından
Evliliği bozan 3. Kişiler oluyor unutma 

Allah versin evleniyoruz ama sanirsin tüm sulaleyle evleniyoruz
+1 oy
önce (1,253 puan) tarafından
Sen hiç aynı anda iki ayakkabı giyebildinmi onun gibi normal durum değil ✓bence
0 oy
önce (243 puan) tarafından

Hiç kimseyi dahil etme elti ne mana :D

0 oy
önce (11,288 puan) tarafından
evliliği kimseyi dahil edemezsin. anne babalar başta olmak üzere hiç kimseyi. 
0 oy
önce (912 puan) tarafından
Evlilik ıkı kişi arasındadır dahil etmek derken neyden bahsediyorsun anlamadım ama müdahale etmesine ızın verme kımseye o haddi verme
0 oy
önce (50,874 puan) tarafından
yürümez tabi ki de
0 oy
önce (4,586 puan) tarafından
Yürümez elti kayınbiraderi geç kendi anne baba kardesini dahil etsen bile yürümez evlilik iki kişiliktir ne olursa olsun kapını örtüsünde herkes dışarıda kalacak 
0 oy
önce (16,928 puan) tarafından
Sadece elti kayınbiraderi değil kimseyi dahil etmeyin.
0 oy
önce (66 puan) tarafından
Bırak elti anne baba bile dahil olmamalı çok ćok Çok ciddi bir şey olmadığı müddetçe. Sadece anne babayı kastediyorum tabii elti hiçbir zaman görümce vesaire hiçbir zaman hiçbir şekilde dahil olamaz
0 oy
önce (7,692 puan) tarafından
Sorunlarimi bile üçüncü şahıslara anlatmam. Yürümez çünkü sorunlarda çözülmez dahada büyür genelde
0 oy
önce (4,193 puan) tarafından
Biz evcilik mi oynuyoruz elti kayın bilirkişi mi evlilik uzmani mi muhtesem iliskileri mi var ne yani?
0 oy
önce (1,414 puan) tarafından
3. Kişilerin evlilik hayatında ev hayatinda işi yok benim evim benim hayatım kimseyi ilgilendirmez ha eşinle ilgili büyük sıkıntı olursa aileleri toplarim anlatırım 
0 oy
önce (5,750 puan) tarafından
herkes kendi evliligine baksin niye bana bulassinki. bide koca koca olsa der yani benim karim k benim evim benim cocugum sen ortakcimmisin da gelip karisiyosun evimin icine . ben senin karini koynuma aliyormuyum ki karissin bize diye karderjne yada abisine soylemese bile mantiken boyle dusunur .karistirtmaz abiye yengeye ne ki sizin evin evliliginizin icinde bulunuyorlar kim kime ortak .
önce (122,627 puan) tarafından
laannnn
0 oy
önce (2,074 puan) tarafından
Evlilik akdi iki kişi arasında olur 3 - 4 kişi arasında olmaz ona evlilik denmez 
0 oy
önce (332 puan) tarafından
Ne olursa olsun evlilihine mudahale edilmesine izin verme ve ozel mevzularinizi anlatma esjnle ettigin kavgalari anlatma sen elti e anlatirsin o kocasina anlatir oda kocana arkadas olmak kötü deil ama her anina dahil etme karsi tarafa bak once o dahil ediyomu kotu noliyet varmi hep senden bekleniyomu oda ustune duseni yapiyomu diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 180 göst.
0 oy
42 cevap 879 göst.
0 oy
4 cevap 418 göst.

404,899 soru

12,129,346 cevap

36,496 kullanıcı

...