0 oy
113 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (193 puan) tarafından
Bayanlar önceden bingo kullanıyordum aynısını mi alsam kararsız kaldım boykot olmayan onerseniz iyi olur bir de yumuşatıcı önerisi alabilir miyim 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Normalde ariel kullaniyordum ama kaç aydır bingo alıyorum çok memnunum artık bununla devam ederim yumuşatıcı da bingo alıyorum çok nadir bimin bulut markası var o da çok güzel arada onu da.alirim 
(134,005 puan) tarafından
agaaanigiii naganigiiii findik fistik mercimeek hoop firindaaa firin sicak mercimek taze siimiiitttçiiiiii yeeeeeeee
bugun cook pozitifisiniz hanimefendi sebebi nedir
tarafından
Evet hanım efendi bu pzotifligini neye borcluyuzzzz
tarafından
Ayyy sevdaya alemsin
tarafından
Sizinle uğraşıp keyfimi bozamam ( gözlüklü emoci) ☺☺☺
tarafından
Keyfini bozmuyoruz enerji yolluyoruz :D
lan seni redbul icmis gibi ucurmaya calisiyoz saglam git saglam gel haci ☺️☺️☺️☺️☺️ (hasar almadan gel)
tarafından
Bir redbul al giderken sjsj
tarafından
Hahahahahahaa sevdoş yaa Allah cezanı vermesin ulan milletin postunun altına ne yazıyorsunuz gidin çabuk şurdan ☺
sen post ac hulyos orayada yazarim ben☺️
tarafından
Sevdos yazıktır kizzz yapma etme eyleme
ne yazigi laa ayagi totosuna carpa carpa kosup gidiyo
tarafından
Normal deglmi sevdossssss
vakit kisa m.k
post acmissin hulyos ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(949 puan) tarafından
Vallahi hepsi boykot bende bilmiyorum normalde ariel renklilerle omu beyazlara aliyordum. Yumuşatıcı da file market in markasını alıyorum çok kalıcı güzel kokuyor. Ben büyük boy aldığım için deterjanlar daha bitmemiş bitince ne alacam bende bilmiyorum. Ama bingo peros 
0 oy
(358 puan) tarafından
Neden ariel almıyorsun boykot mu geçen bimde vardı 10 kg 309 mu ne ben aldım bilmiyordum sonra birde rinso vardı indirim ondan aldım ama normalde peros kullanıyorum alo da kullandım ama memnun kalmadım Bingo ile omayı merak ediyorum hiç Bingo ile OMO kullanmadım
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Ben normalde perwoll kullanırdım kullanmıyorum artık peros sıvı deterjan kullandım kıyafetleri kötü yapıyor beğenmedim.Renax sıvı deterjan kullanıyorum şuan memnunum.Omo yeni bi tane çıkarmış sıvı deterjan onu eşim almış geçen daha kullanmadım boykot o da her halde bilmiyorum artık herşey boykot 
0 oy
(5,022 puan) tarafından
Yıllardır bingo kullanırım yüzey temizleyicim yumuşatıcım deterjanım herseyim bingo 
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Ben ikisinide bingo alıyorum
0 oy
(3,470 puan) tarafından
Beyazlar için bingo ultra beyaz alıyorum renkliler için yine bingo peros Abc hangisi indirimli denk gelirse onu alıyorum yumuşatıcıyı bu markaların ürünlerini tercih ediyorum
0 oy
(791 puan) tarafından
Deterjan Omo temiz yıkıyordu birde peros dan memnunum yumuşatıcı olarak da peros un tüm çeşitleri çok güzel 
0 oy
(140 puan) tarafından
Çok kez deterjan ve yumuşatıcı değiştiren biri olarak en son 

Bingo kırmızı yumuşatıcı 

Omo beyazlar ve renkliler için olanından deterjan hep bunları alıyorum artık. Önceden hiç mis gibi kokmazdı çamaşırlarım şimdi mıis gibi tertemiz kokuyor 
(193 puan) tarafından
Omo boykot değil mi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
24 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 355 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tinky minky (659 puan) tarafından soruldu

409,982 soru

12,326,656 cevap

39,106 kullanıcı

Kategoriler

...