0 oy
110 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (189 puan) tarafından
Bayanlar önceden bingo kullanıyordum aynısını mi alsam kararsız kaldım boykot olmayan onerseniz iyi olur bir de yumuşatıcı önerisi alabilir miyim 

9 Cevaplar

+1 oy
(7,944 puan) tarafından
Normalde ariel kullaniyordum ama kaç aydır bingo alıyorum çok memnunum artık bununla devam ederim yumuşatıcı da bingo alıyorum çok nadir bimin bulut markası var o da çok güzel arada onu da.alirim 
tarafından
Sevdos yazıktır kizzz yapma etme eyleme
(129,283 puan) tarafından
ne yazigi laa ayagi totosuna carpa carpa kosup gidiyo
tarafından
Normal deglmi sevdossssss
vakit kisa m.k
post acmissin hulyos ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(877 puan) tarafından
Vallahi hepsi boykot bende bilmiyorum normalde ariel renklilerle omu beyazlara aliyordum. Yumuşatıcı da file market in markasını alıyorum çok kalıcı güzel kokuyor. Ben büyük boy aldığım için deterjanlar daha bitmemiş bitince ne alacam bende bilmiyorum. Ama bingo peros 
0 oy
(238 puan) tarafından
Neden ariel almıyorsun boykot mu geçen bimde vardı 10 kg 309 mu ne ben aldım bilmiyordum sonra birde rinso vardı indirim ondan aldım ama normalde peros kullanıyorum alo da kullandım ama memnun kalmadım Bingo ile omayı merak ediyorum hiç Bingo ile OMO kullanmadım
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben normalde perwoll kullanırdım kullanmıyorum artık peros sıvı deterjan kullandım kıyafetleri kötü yapıyor beğenmedim.Renax sıvı deterjan kullanıyorum şuan memnunum.Omo yeni bi tane çıkarmış sıvı deterjan onu eşim almış geçen daha kullanmadım boykot o da her halde bilmiyorum artık herşey boykot 
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Yıllardır bingo kullanırım yüzey temizleyicim yumuşatıcım deterjanım herseyim bingo 
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Ben ikisinide bingo alıyorum
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Beyazlar için bingo ultra beyaz alıyorum renkliler için yine bingo peros Abc hangisi indirimli denk gelirse onu alıyorum yumuşatıcıyı bu markaların ürünlerini tercih ediyorum
0 oy
(748 puan) tarafından
Deterjan Omo temiz yıkıyordu birde peros dan memnunum yumuşatıcı olarak da peros un tüm çeşitleri çok güzel 
0 oy
(108 puan) tarafından
Çok kez deterjan ve yumuşatıcı değiştiren biri olarak en son 

Bingo kırmızı yumuşatıcı 

Omo beyazlar ve renkliler için olanından deterjan hep bunları alıyorum artık. Önceden hiç mis gibi kokmazdı çamaşırlarım şimdi mıis gibi tertemiz kokuyor 
(189 puan) tarafından
Omo boykot değil mi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
24 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,641 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...