0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Kızlar bebeğim şuan 7+6 kalp atışı duyulmadı doktor kürtaj diyor 4 yaşında bir kızım var sürekli anne sen bunu ye  kardeşimde yesin anne kardeşim le ben oynayacam falan diyor nasıl anlatıp söyleyecek karnım şişti yanlış anlamışlar falan dedim başladı ağlamaya 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,058 puan) tarafından
Ben 9 ay boyunca 3 yaşındaki oğlumla alışveriş yaptık beşik kiyafetleri odaları ortak isimli süslemeler. Doğuma beraber gittik doğdu tanistilar sevdi kardeşini ilgilendi resimler videolar. Sonra büyük oğlum eve gitti anlaşma yaptık yarın sabah kardesin ile beraber gidecektik eve. Kısmet olmadı oğlum beşiğinde boğuldu tek eve gittim 40 gün sonra da bebeğim öldü. Büyük oğluma sürekli bahaneler uydurdum durdum ama olmadı hep bı beklenti içerisine girdi. Ben onu üzülmesin diye kırılmasin korkmasın diye üstü kapalı anlatmaya çalıştıkça hep kardeşi çıkıp gelecek diye bekledi dilinde hep kardeşi...

Sonra psikolojik destek almaya karar verdim. Çocuklar yetişkinler gibi değil içselleştirmez olayı netleşmedi diye sorup duruyor net bir şekilde konuşursanız umudu kesilir. Direk öldüğünü cennette olduğunu hatta sembolik bir bahçe çiçekleri gösterip özledikce gelip burda dua edip özlem giderebilecegini söyledi uyguladık faydalı oldu. Net bir şekilde geri gelmicegini söyleyip beklentisini kesmek gerek o beklenti üzer çocukları. Tabi bizim bebegimiz çok daha büyüktu bı mezarı var ve şahit oldukça kabullendi
(3,603 puan) tarafından
Doğrudur canım basın sağolsun öncelikle eminim ki çok zor ben şuan bile çok üzülüyorum seni düşünüyorum
(2,058 puan) tarafından
Şöyle söyleyeyim 40 günlükken kaybettm ama 5 senedir her gün sanki az önce kaybetmişcesine ağlıyorum  çok derin acısı yarım saat önce resimlerine bakıp bakıp ağladım gözlerim şiş. Rabbim ileriki yaşlarda çok daha acı şekilde evladından ayrılmak zorunda kalmış anne babalara daha çok sabır versin inşallah
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım banada kürtaj dediler yarın alacaklar
(2,058 puan) tarafından
Cennet kapilarinda karşılayacak seni ne güzel çok şanslısın. Üzüldüğün anlarda araştır aslında inancın kuvvetliyse Allah bu acıları çok güzel mükafatlandiracak sadece biraz zaman bolca sabır. Kocaman sarılıyorum sana
(3,603 puan) tarafından
Saolsin canım biliyorum tabiki öyle
-Reklam-
0 oy
(10,221 puan) tarafından
:( işte bu yüzden oğlum 5 aylık olana kadar kızıma hamile olduğumu kardeşi olacağını söylemedik.. 

Ne denir bilemedim canım inşallah bi umutla gittiğinde kalbi atmaya başlar bebeğinin..
(3,603 puan) tarafından
Canım o ultrosyona gelmişti orda gördü yani bebeğin saçları falan yok diyordu eşime şimdi ne yapacam bilemedim ağlayıp duruyir ben çok üzülürüm diyor
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bir fikri olan var mı 
0 oy
(7,946 puan) tarafından

Malesef yaptığım en büyük hataydi kızım da çok üzüldü hala da arada gidip geliyor anne bebeğimiz gelecek demi diye soruyor karnımı seviyor :( Rabbım sabır versin sana da canım çok geçmiş olsun 

(3,603 puan) tarafından
Saolsin canım bende çok kötü oldum bide o şahit oldu ultrosyonda gördü babasıyla gelmişti ne bilim öyle hevesliydiki sürekli de soruyor birşeyler yediriyor şimdi söylemesem sonra ne zmaan gelecek diyecek yanlış anlamışz diyorum çok üzülüyorum anne deyip ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
(7,946 puan) tarafından
Benimki de aynıydı canim en son dedim ki gelmek istemiyor şimdi daha sonra gelecek tamam diye ikna oldu ona hediye aldım bunu sana göndermiş çok mutlu oldu sende dene bakalım çok zor yaa
(3,603 puan) tarafından
Öyle canım çok zor dneeyecem bunu
0 oy
(797 puan) tarafından

Bende hamileyim canım 5+4, oğlum 4 yaşında gelip kafasını karnıma koyup kardessim napiyosun diyo :( kalp atışlarını duymadık henüz Dr yolk kesesi oluşmuş bebek oluşcak inşallah  Allahn izniyle dedi.

Oğluma erken söylediğim için pişmanım bende Allah korusun bı sıkıntı olursa diye, 2 düşük yaptım daha önceleri.

(797 puan) tarafından
Çocuklar unutmuyorlarda canım, kardeşin hasta olmuş daha sonra sana hediye alıp gelecekmiş desen inanirmi bilmiyorum :( çok üzüldüm sanada rabbim sabır versin kucağını doldursun tekrardan.
(3,603 puan) tarafından
Canım bende geçen hafta öyleydim bu hafta bebek göründü insalalh seninde görünür ama sen kalp atışını duyarsın inşallah
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Cnm bebimde ona benzer durumum oldu hamile değildim ama 6 gün gecikince hamilelim sandık ama yanlış anlamışız oğlum demiştim öyle demeye devam et bence 
(3,603 puan) tarafından
Dedim canım ben üzülürüm dedi başladı ağlamaya ne yapacağımı bilemedim dedim karnım şişko ya yanlış anlamışlar yok diyor ben çok üzülürüm
(797 puan) tarafından
Amin inşallah canım hayırlısı
(1,265 puan) tarafından
Cnm üzülmek insani bir duygu çocuklarımız malesef mutlu oldukları gibi üzüleceklerde hayatta yapacak birşey yok
(1,265 puan) tarafından
İnşallah rabbim tekrar nasip eder ve bu kez sağlıkla kucağınıza alırsınız
(3,603 puan) tarafından
Amin insalah canım
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Duygulandırdın beni kuzum hayırlısı olsun inşallah sen yine de başka doktora da görün❤️ 

Ondan gelmiş gibi bir hediye alıp güzelce anlatabilirsin basit kelimelerle habgisi doğru olur bilmiyorum ama bir süre daha kardeşin olmayacak sana hediye gönderdi sen daha çok büyüyüp abla olunca gelecek gibi. 
(3,603 puan) tarafından
Öyle hevesliydiki sürekli bassediyor nasıl unutturacm bilemedim kolay kolay da unutmuyorlar karnım sis yanlış anlamışlar kızım dedim anne ben çok üzülürüm dedi başladı ağlamaya karnına yastık koydum dedim bak seninde karnın sis ama bebek yok yanlış anlamışlar yok yine sürekli geliyor ağlıyor bana baktıkça ne yapacağımı şaşırdım içimde bir can daha aldırmadım doktor kürtaj diyor kızım böyle çok fena. Oldum
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Benim ikinci gebeligimde dusugum oldu malesef. Ben buyuk ogluma onun Allah in yanina gitmek istedigini(neresi diyince uzay diyodum cunku cenneti cok anlamlandiramiyodu,Allah i uzayda saniyodu) ordan bizi izleyecegini ve yeni kardes gonderecegini dedim. Tabi o cesitli sorular sordu, agladi da keske gelseydi diye yani direk sunu de diyemiyorum cunku konusma onun sorulariyla sekilleniyo ama sunu diyebilirim saklama, anlayabilecegi dilde acikca konus. Sonra ikinci oglum dogdu. Suan 19 aylik, buyuk oglumda 6,5 yasinda. Bazen ikinci kardesim suan cennette ya bizde yanina gidince gorcez di mi onu vs diye soruyo. Yani unutmadi ama anladi.
(3,603 puan) tarafından
Bende o yüzden şimdiden söylemeye çalışıyorum canım ama ister istemez üzüldü ağladı bende başka bir konuya vurdum hani onun anlayacağı tarzda dedim bak seninde karnın şiş bebek yok yanlış anlamışlar benimde karnım sis ya yanlış anlamışlar Allah daha sonra tekrar yollar olur kardesinde demeyi denedim ama yine ağlıyor bu sefer beni görünce ağlıyor
(4,251 puan) tarafından
Onada zaman taniyin uzulmustur normal :)
(3,603 puan) tarafından
Öyle canım bende iyi değilim zaten daha aldırmadım içimde bir can kızım böyle yapıyor
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Arkadaşımda 7 aylıktı bebeği kaybetti sezeryanla doğurdu oğluda 7.8 yaşında sürekli neden kardeşim bizi burakti neden gelmedi annesinin karnına dokunup geri gelecek mi fln diyormuş arkadaşım en çok buna üzülüyorum dedi ama onun büyüktü gerçi seninkide pek küçük sayilmaz konuşarak anlat anlar üzülecek ama yapacak bir şey yok Rabbim yerini doldursun İnşaAllah 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım yapacak bir şey yok nasip artık ne diyim
0 oy
(132 puan) tarafından
1hafta daha bekle kürtaj olms cnm ben 8 haftalik duydum kalp atisini
(3,603 puan) tarafından
Bekleyecem canım pazartesi günü olacam
(132 puan) tarafından
Cnm benden sana tavsiye 2 dr daha git hic belli olmaz bu isler emin ol
(3,603 puan) tarafından
Canım kanamam başladı dün acil kürtaj dediler
0 oy
(109 puan) tarafından
Ablam ayni sıkıntı yaşadı.yegenim sabırsızlıkla kardeş istiyordu.hamile kaldı düşük yaptı.aradan bir sene sonra tekrar hamile kaldı.bes aylık oldu depremde karnına TV düştü.bebegi kaybettiler.yegenim bir sene boyunca hiç konuşmadı.ckk büyük travma oldu kendisinde.cunku kardeş kardeş diye deli oluyordu.deprem zamanjnda annesiyle hastanede kendiside yattı.suninsanciyla doğum yaptırdılar hatta.cocuk herşeye şahit oldu ve asla bebek lafını duymadık ondan.cpcuk içine kapandı .konuşmadı.biyere gidip gelmek istemedi ve sürekli ağlıyordu.sukurler olsun ki ablam şuan tekrar hamile.ve 30 haftalık olmak üzere.ama öyle ki yeğenim hiç sevinmiyor.tekrsrdan kaybedeceklerini düşünüyor.biz onu nazliyoruz.yarin kardeşinle oynayacan onunla parka gidecen falan diye.dogana kadar inanmayacak heralde.cok üzülüyorum ona.Allahim hayirliuyla dogurmayi nasip etsin ablama.kalp atışları bazen duyulmuyor .biraz daha bekleyin demek istiyorum ama doktorlar daha iyi bilir.yanj kaybettik değilde ,hamile değilmişim kızım ben öyle sandım falan deseniz . bilmiyorum ki ne denir .çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.tez zamanda tekrardan nasip etsin inşallah 
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım zaten kaybettik demedim hani yanlış anlamış doktor benim karnım şişko ya falan dedim başladı üzüldüm dedi ağlamaya
0 oy
(211 puan) tarafından
Post sahibi arkadaş rabbim yardimcin olsun bu postu gördükten sonra hamile  kalırsam oğluma söylemeyeceğim kesinleşene kadar herşey 
(3,603 puan) tarafından
Saolsin canım amin inşallah evet söyleme canım
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Hamile değilmişim yanlış anladık falan desen olmaz mı ☹️
(3,603 puan) tarafından
Baya ağladı canım yapacak bir şey yok mecbur söyledik
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Kızınıza gebeliği hemen söylemeniz ve ultrason muayenesine girmesi hiç doğru değil. Öte yandan 7+4 kürtaj için erken ben 7+6'da duydum kalp atışını
(3,603 puan) tarafından
7+6 canım zaten duyulmadı 7+4 değil yani biz nerden bilelim kürtaj olacak bebeğin kalbi atmayacak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 262 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sena-55. (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 366 göst.
9 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eslem (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 52 göst.