0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim ve suyum geliyor. Sadece tuvalete kalkıyorum onun dışında annem dolabıma yemekler yaptı koydu yanıma da görümcemi alıyorum sağolsun yardımcı oluyor. Getir götür yap işlerine bakıyor. Kaynanam ise bir kere bile aramadı sormadı 3 haftadır sadece 1 kere geldi yanımda durdu. Başkalarına yardıma gidiyormuş. Onun dışında ne aramadı ne de sormadı. Yalandan uyuyorsun diye aramıyorum diyip duruyor. Bugün de yemeği hazırladık görümcemle ben tarif ettim o yaptı. Az önce kaynanam görümcemi arayıp geleceğim ne yemek var dedi. Yaaa yanlış anlamayın ben getirdiğinde değilim ama insan 3 haftadır bir kere bile arayıp sormayıp şimdi kalkıp yemeğe gelmemesi deli etti beni. Siz olsanız ne yapardınız 

6 Cevaplar

+2 oy
(11,927 puan) tarafından
Canım bak kayınvqlidemi bu kadar kafaya takarsan ne ruh sağlığın kalır ,ne evliliğin

Bizler kayinvalidemizin kızı değiliz.yani o seni kızımdan ayırt etmiyorum lafları filan külli yalan.o yüzden beklenti içine girmezsen daha az üzülürsün.ha bir de başına dikilip onun gelini bu halde çalıştı bunun gelini bu halde bunu yaptı biz eskiler böyle tarla surerdik laflarını dinleyip ,akşam oğlu gelince mutfağa çekip bana sürat yapıyor oğlum diye ağlayan kayinvalideler var.bosver
(303 puan) tarafından
Ben ekstra bir beklentide değilim ki canım ama insan bir arar sorar yaaa. Benim bebeğim 30 haftalıkken alınacaktı 3 haftadır neler çekiyorum. Haaa evet belki ben onun kızı değilim ama yalandan durup durup akşam yemeğine geleceğim diyor. Yaaa ben yerimden kalkamıyorum tuvalet dışında. Sen getirip ilgileneceğine bir de yemeğe geliyor yaa. Yanlış anlamayın yediğinde içtiğinde değilim. Ama insan rahatsız oluyor
(11,927 puan) tarafından
Tamam canım haklısın ,ama yok o senin kayınvalidene.demek istediğim böyle biri olduğunu kabul et ve böylesi hayırlı olan dersen kendine dert edinmezsin.
(303 puan) tarafından
Dert edinmiyorum canım. O sadece bana değil kendi çocuklarına da öyle ama ben onun çocuğu değilim bu saygısızlığını kabul etmek zorunda değilim. Suratını görmek istemiyorum kadın bir de evime gelecek yemeğe yaaa
(11,927 puan) tarafından
Canım bak kendin diyorsun çocuklarına bile böyle.sikistirdigin anda bir kulp bulunup üste çıkmak isteyecek bunu sakın unutma .surat yaparsan ,eşine şikayet edersen işte senin karın böyle olduğu için arayıp sormuyorum der çekilir köşeye.buna sebbep verme.birak herkes görsün olanı biteni
-Reklam-
0 oy
(541 puan) tarafından
Görümce yanında dıye belkı aramıyordur. Telefonla konuşmayı hiç sevmem bende pek aramam insanları o yüzden bir şey dıyemıcem
(303 puan) tarafından
Kayınvalidem 7/24 telefonla konuşan birisi sevmediği için aramadığını sanmıyorum. Onun önceliği dışarıya iyilik yapmak. İnsan hiç mi merak etmez yaaa bir bebek söz konusu. 30 haftalıkken bebeğim alınacaktı 3 haftadır ne zorluklar yaşadım. Kv dışarıya iyilik yaptığından bize yeni müsait oldu o da yemeğe gelmek için
(541 puan) tarafından
Geldiği zaman hiç yüzüne bile bakma o zaman tavır yap bilsin. Senı sevmese bıle oğlunun çocuğu yanı merak etmiyor demek
0 oy
(913 puan) tarafından
Aranıza mesafe koyup çok sıkı fıkı olmazsanız. Çok şükür ki yardım edeniniz var, hamilelik sürecinizde kendinizi boş yere strese koymayın. 
(303 puan) tarafından
Zaten mesafeliyim gidip gelmem yok. Yardım için de eşim ediyor ama onuda işe gitmesi gerekiyor yanımda da görümcem müsait o geliyor. Kaynanamda ona sebep geliyor
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Sukrederdim yerinizde olsam öyle bir kaynana için .... kaynanam benimle ilgilenmiyor gelip gitmiyor diye en güzeli mesafedir çünkü ama sonradan ne yemek var gelcem demesi sinir bozucu tabi 
0 oy
(299 puan) tarafından
Aynısı bende de var sal gitsin aramasın ne takıyorsun 
0 oy
(396 puan) tarafından
Benim ki de doğumdan sonra öyle yaptı ki karşılıklı oturuyorduk dedim tamam yeter elhamdülillah çıktım şimdi niye aramıyorsun meselesi hiç umrumda değil hep oğullarını doldurdular başka da bişey değil valla sabrettim şükür eşim de anladı 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 584 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 201 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melek& (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 545 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 358 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Dilo lidya (267 puan) tarafından soruldu

410,702 soru

12,357,393 cevap

41,139 kullanıcı

Kategoriler

...