0 oy
66 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (324 puan) tarafından
Kızlar bundan bir buçuk sene önce  eklemlerde sırtımda kaslarımda çok yoğun ağrılar oluyordu ç rımıtolojye gittim bir sürü test yapıldı lupus gibi bir sürpriz ciddi hastalığa bakıldı çok şükür Rabbine negatif çıktı hepsi doktor bana fibromşyaljşden bahsetti ilaç verdi kullandım geçti epey sonra ilaç bitti yani ara ara hafif olurdu geçerdi şimdi kızlar sırtım kollarım ayaklarım ağrıyor yani kasları ağrıyor ağrıya alışnınımda sağ ayak parmakları bilek de böyle karıncalanma uyuşukluk var canımı sıkmaya başladi ara ara kollarımda da olup geçiyor ama ayağım aynı acaba finromiyalji böyle tek ayakta uyuşukluk ağrı yapar mı yoksa olunca bütün vücutta mı olur

6 Cevaplar

0 oy
önce (243 puan) tarafından
Romatizmal hastalıklar ömürlük sürüyor ve sık sık takip ediliyor tekrardan bir görün istersen bende romatizma hastayım benim sol kalçada sakroilak eklem vardı aynı zamanda hiç basamıyordum ve ilaç tedavisi ile agrılar hafifliyor tabiki tamamen geçmiyor ama rahatlatıyor 
-Reklam-
0 oy
önce (324 puan) tarafından
Kızlarrrr ordamısınız
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Olabilir canım ama kan değerlerine de bi baktir istersen çünkü b 12 eksikligi uyusma yapiyor
0 oy
önce (2,405 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama bende boyun fıtığı var o yüzden bende de sol kolum ve sol ayağım ağrıyor uyuşuyor karıncalaniyor. Sinir sıkışması yapıyor fıtık. 
0 oy
önce (1,317 puan) tarafından
Anneme şekerden olabilir demiş dr mr vs bakılacak. Ayağı uyuşuyor karıncalanıyor
0 oy
önce (1,433 puan) tarafından
Canım seni Allah çıkardı karşıma bu hastalık ben bu sene duydum ne olur bana yardım et sırtım kopuyor yara gibi ağrıyor kürek kemiklerim dahi göğüs ağrısı yapıyor bazen çarpıntı oluyor baş ağrısı boyun ağrısı ama işin garip tarafı benim mideme vuruyor midem de gaz ve bulantı oluyor bunlar normal mi Rabbim sanada acil şifalar versin
Sende panik atak var sanki anlattıkların ona benziyor canım miden de yapmış olduğun stresten etkilemiyor belli ki
Bu kadar sırt ağrısı panik ataktan olur mu
Hayır mide şikayetini dedim canım sırtın falan ağrıyınca stres ediyorsun midene vuruyor stres benim öyle mesela hemen mideme vurur ağrır bulanır.. Benimde ilk sırtımla başladi sonra giderek diğer yerlere yayıldı sende romotolojite git
Anladım cnm hem ramotoloji hem psikiyatri ye gitmem lazım gibi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 357 göst.
0 oy
8 cevap 175 göst.
0 oy
5 cevap 116 göst.

404,870 soru