0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından
Ben hamile kalmadan önce vajinal daraltma sarkma amaliyat olmak istiyordum ama hamile kalınca sonraya bıraktım ama acaba bunu doğumda yaparlarmi devlet Hastanesi'nde veya özel hastanede mumkunmu bu 

2 Cevaplar

0 oy
(2,846 puan) tarafından
Devleti bilmiyorum ama özelde doktorunla konuşursan mümkün. Benim doktorum doğrum sonrası Barbie Vajina yapıyormuş çok sonradan öğrendim :) 
(1,050 puan) tarafından
Canım bilmeyenler için yazıyorum barbie vajina doğumdan hemen sonra yapılacak bi işlem değil. Araştırdım çünkü. Alanında çok başarılı doktor Mehmet Bekir şen var onunlada konuştum. Doğumdan yaklaşık 6 ay geçmesi gerekiyor çünkü genel anestezi altında yapılan işlem , Rahimin ve vajinanın kendini toparlaması gerekiyor.
Barbie vajina denilen operasyonun içeriği genelde kişinin kendi isteğinin yanında ihtiyaçlarına yani kişiye özel belirleniyor
Buda iç dudak küçültme dış dudak dolgusu beyazlatma vajina daraltma Rahim torbası toparlaması gibi işlemlerden oluşuyor
Fiyatıda oldukça pahalı pek Allah rızası için yapılacağını sanmıyorum
100 - 160bin fiyat aralığında değişiyor
Bide çoğunlukla yurtdışından hastalar geliyormuş dolar euro olarak ödeme alıyor çoğu klinik 4500 euro gibi bişeydi.
(197 puan) tarafından
Sanırım özel yolu gözüktü bana devlette zor gibi
(2,846 puan) tarafından
Doğumdan 1 sene sonra ben doğum doktorumdan başka bir doktora muayeneyi gittim. O doktor direkt anladı. Operasyon mu yaptırdınız dedi yok dedim. Aşırı darlık var hayret dedi. Doğumumu anlattım bebeğim 4209 doğdu dedim. Doğum doktorunuz resmen estetik yapmış size dedi. Anestezi vardı bende ama lokal sadece o bölgede vardı dikiş için.
(2,846 puan) tarafından
Bizim doktor yapıyor böyle şeyler. Kendisine vajinal estetiği sormaya utandım ama mesela karın sarkığını da düzeltiyor sezaryen doğum olursa
(1,050 puan) tarafından
Canım benim doktorum da yaptı bebeğim 2800 doğdu ama malesef dikişilerim vardı.  Ama Dikişleri estetik iple yapmıştı. Daha sonra muayeneye gidince kendi bile sezaryen di demi diye sormuştu
-Reklam-
0 oy
(957 puan) tarafından
Bende düşünüyorum üçüncü gebeliğim devlette doğum yapıyorum ama vajina daraltma işlemini sadece özeller yapıyormuş o yüzden ayrı randevu alıp gitmem gerekecek onunla birlikte spiralde taktirmak istiyorum 
(197 puan) tarafından
Him sanırım özel yolu gözüktü bana devlet yapmıyor anlasilan
(957 puan) tarafından
Aynen canım bende biraz araştırdim yapmıyor diye biliyorum.acaba spiralle beraber takarmi onu merak ediyorum
(197 puan) tarafından
Yok sprilari takmaz çünkü rahim doğumda 40 güne kadar geniş kalıyor spiral tutmaz kayar yani bende iki doğumda sorduğum için yapılmaz dedi ve yara oluyor tahriş oluyor sonucta enfeksiyon kalabiliyorsyn bana 40 çıkınca ilk adetinde gel dedi hatta ben iki doğumda 40imdan hemen 2 gün sonra adet oldum ve 2.gunu gittiim taktırdım sorun olmadı ama sonrasında bidaha adet olmadım tabi 8 ay kadar

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 142 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ...H&E... (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
0 oy
4 cevap 500 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde bombacımulayime (819 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 292 göst.
13 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,203 cevap

43,535 kullanıcı

Kategoriler

...