0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (3,630 puan) tarafından
Kızlar Ek gelir olmadan gercekten yetiyor mu kirada okula giden çocukları olanlar nasıl yetiyor kiralarınız ne kadar 

11 Cevaplar

0 oy
(4,097 puan) tarafından
6 bin kira ev sahibinin insaflısına denk gelmedikçe zor
(3,630 puan) tarafından
Öyle valla
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından
Valla eşim asgariden fazla alıyor kızım henüz 3 yaşında. Okul masrafı vs yok ama yine de ay sonu zor geliyor. Kira değil kredi ödüyorız. Bu biraz yaşam tarzına bağlı olarak değişiyor. Asgari ücretle geçinip dediğin gibi 2-3 çocuk okutan da var... 100 bin lira geliri olup yetişemeyen de... 
(3,630 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(262 puan) tarafından
Tam bütçe belırtmeyeceğim ama asgari ücretten çok mutfak masrafımız var. Faturalar kartlar hariç. Allah yardımcıları olsun çok zor hele kırada olursa daha zor
(3,630 puan) tarafından
Maşaşah canım durumunuz iyi heralde
(262 puan) tarafından
Eşimle çalışıyoruz öyle ahım şahım değil kendı yağımızda kavruluyoruz. Ben çalışmazsam çok zor olur okula giden 3 çocuğum var e halıyle masrafta çok oluyor
0 oy
(310 puan) tarafından
Okula giden çocuğum yok 2 yaşında kızım var ev kira değil asgarî ücretten fazla para kazansa da yetmiyor hayat şartları herşey çok pahalı olmuş 
0 oy
(4,728 puan) tarafından
7 bin kıra bu ayın sonunda kesin zam yapacak bırı kursa biri okula giden ıkı çocuğum var Allah'tan eşim aylıkcı değil  yetmezdi çünkü 
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Senemiz dolacak diye akşam eşimle kira ne kadar olur diye konuşuyorduk. Kiralık ev fiyatlarına bakayım dedim. Oturulur evler 20 bin olmuş. Izmirin sıradan Mahallesi yani:) Gecinebilmeleri mümkün değil Allah yardım etsin. 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
8 bucuk kira sanmıyorum ek gelirsiz  gecinilebilecegini 

eşim haftanin bi gunu şehiriçi otobüsüne gider çalışmaya saatlik ne alırsa neyse ki o iş var 
0 oy
(7,465 puan) tarafından

Kira odemedigimiz halde zor geçiriyoruz .dükkan açmaya kalkistik hadi hayırlısı bakalım...... 

Allah kirada olanlara yardım etsin 

0 oy
(17,914 puan) tarafından
Karın tokluğuna yaşamak geçinmek ise geçinilir maalesef alın terinin bir kıymeti yok maaş 17 bin kira on bin gel geçin geçirebilirsen 
0 oy
(33 puan) tarafından
Canım Allah kiracılara yardım etsin.b eşim asgari alıyor ben calismiyorum kiramiz yok ama ve bazen yettiremiyoruz yani kiraciyi dysunemiyirum çocukla ogrenciykle çok zor..
0 oy
(829 puan) tarafından
Eşim memur, evde bakım aylığı da alıyorum ama kiradayız ve kredi borcu var Her ay 25.000 Kredi gidiyor kredi kartları ayrı bir tarafa faturalar 2 tane çocuğum okula gidiyor bir tane küçük bebek derken aybaşının ilk gününde sıfırla kalıyoruz diyebilirim. Anasınıfına da aidat ödüyorum ev aidatı beslenmeleri derken hepsi gidiyor. Kira 13.000 veriyoruz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 286 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
11 cevap 190 göst.

408,432 soru