+1 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar eşim her hafta halı saha gitmek istiyor ilk evlendiğimizde 12 1 giderdi tek korkuyorum diye vazgeçirdim doğum yaptım oğlum 28 aylık ama eşim tekrar başladı her hafta gideceğim demeye saati erkene çektiler ama ben yine de istemiyorum gitmesini siz olsanız izin verir miydiniz

58 Cevaplar

+11 oy
(397 puan) tarafından
İzin almak vermek ne ya çocuğum değil ki eşim o benim . Giderse haber verir. gitsin de vakit geçirsin yazık 12 saat çalışıyor bizim için 
(397 puan) tarafından
Öyle canım eşim bir yere gitse haber verir gider öyle olması gerekiyor
(12,583 puan) tarafından
insanın haftada 1 de olsa deşarj olması şart. halısahaya da gitsin ne olacak. benimki de stada maça gider iki kafa dinlerim :)
(2,201 puan) tarafından
Eşim Güney Kore'ye gitti iş için, gitmişken gez deli misin dedim 12 gün tek kaldık bana da iyi geldi ajahflg :))) İlişkide müstakil olmak çok önemli. Böyle bağımlı olunca adamın 1 saatlik aktivitesi bile göze batıyor.
(397 puan) tarafından
Tabikide öyle
(1,062 puan) tarafından
Bende karışmam neden gıtmesın kı aynı şekilde çocukları bırakır bende çıkarım yanı insanın buna ihtiyacı var
-Reklam-
+6 oy
(3,927 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tabi ki veririm, ben nasıl kendime vakit ayırmak istiyorsam eşimde kendine vakit ayırması gerekiyor. 
+2 oy
(4,915 puan) tarafından
Kocaman adam niye izin alsın kız benden cocugummu benim haftada bir neden olmasın ki adamlar full çalışıyor okadar da hakkı olmasın mi
+2 oy
(1,102 puan) tarafından
Sen yalnız kalaniyorsun diye adamı bunaltmaya hakkin yokki eşin vardiyali çalışsa gece evde olmasa ne yapacaktın.bende akşamları kalamadigin için bir destek almalısın kaygı bozukluğu veya anksiyete olabilir .eşinde  bırak gitsin ya ne güzel adam kahveye kumara gitmiyor maça gidiyor yani spor bir nevi .benim eşimde her hafta gidiyor özellikle ben gitsin istedim benim okulumun hocalarıyla haftada bir halı saha yapiyorlar ben kaydettirdim gruba direk.
+2 oy
(7,714 puan) tarafından
Bir kelepçe alır elimi elime kelepcelerim daha kolay olur (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) kahvehane olsa izin vermezdim ama halısahanin neyi var ki biz onların sahibi değiliz evde kalıp mutsuz olacağına gitsin mutlu olsun isterim çok şükür bencil biri değilim bende her istediğim yere giderim izin almam şuraya gidiyorum haberin olsun ya da ben şuan buraya geldim haberin olsun derim olur biter 
+2 oy
(2,201 puan) tarafından

İlişkide izin verme mantığını kafam bir türlü almıyor. İzin almak izin vermek nedir yahu ebeveyni miyiz birbirimizin yoksa hayat arkadaşı mı?

Eşim de insan. Elbette çıkabilir spor yapabilir, maç yapabilir. 1 saat halı sahaya gitti diye korkmak da ne. Benim eşim 12 gün yoktu Güney Kore'ye gitti, 5 günü iş 5 günü gezme. Gezme fikrini ben soktum aklına bir daha kolay kolay gidilmez gitmişken izin al gez diye. Sizsiz olmaz dedi olur olur bizimle de başka yere gidersin dedim. İyi ki gitmişim dedi dönünce. Ben 12 günde erimedim ölmedim. Kapı gibi buradayım :D Eşi asker, polis, uzun yol şoförü olanlar var. 1-2 saat halı sahaya gitti diye de korkmayın bir zahmet. Salın şu insanları artık. 

+1 oy
tarafından
En azından seni dinliyor bu bile çok güzel 
(26 puan) tarafından
Evet dinliyordu ama şu bir kaç aydır dinlemiyor izin alana kadar daha doğrusu onay alana kadar kırk kere soruyor
+1 oy
(516 puan) tarafından
Eşim hafta da bir maça bir de okeye gider neden izin vermiyim ki kotu yerlere gitmiyor bildiğim yerlere gidiyor ayrıca bende bir çok şey yaparım oda bana karışmaz insanın kafa dağıtmaya değişiklige ihtiyacı oluyor
+1 oy
tarafından
Ay bırak gitsin sende çocuğunu uyut otur keyif yap ya salın adamlari
+1 oy
(1,769 puan) tarafından
Ben veririm veriyorum da yani. Haftada 3 gun esim futbola gidiyor. 3 gun de oglumuzu goturuyo. Ben buna bile sesimi cikarmiyorum. Hareket iyidir bosver
+1 oy
(3,246 puan) tarafından
Tabiki veririm

7 24 saat basimda mi beklesin

Eğlenmek hobi edinmek onunda hakkı 

Niye gitmesin
+1 oy
(1,335 puan) tarafından

Gitsin yaaaa vallaha gitsin :D

(26 puan) tarafından
Öylemi diyorsunuz aslına bakarsanız cevap veren arkadaşların çoğu öle diyor☺️
(1,335 puan) tarafından
E iyle tabi ya. Yani gün içinde çocuk iş güç derken çocuk uyuyunca inan ki tek başıma kalmak istiyorum eşim bile fazlalik geliyor:D hele ki h.sonlarini hiç ama hiç sevmiyorum . Bırak gitsin ya nerde olduğunu biliyorsun onada iyi gelir.
+1 oy
(577 puan) tarafından
Neden istemiyorsunuz?
(26 puan) tarafından
Akşamları evde yalnız kalmaktan korkuyorum o yüzden
(577 puan) tarafından
Ya yapmayın ya kocaman kadınsınız Allah aşkınıza.
+1 oy
(691 puan) tarafından
İzin almak mı? Çocuk değil sonuçta ancak haber veririz birbirimize önemli birşey yoksa gider izin almak nedir çok itici gerçekten 
(691 puan) tarafından
Bence psikolojik olarak bu tür aktivitelere her iki tarafında ihtiyacı var ilişki daha sağlıklı oluyor ben sıkıldığımda eşimi arayıp bugun evde olmiycam diyorum gidip kızımla geziyoruz oda arkadaşlarıyla buluşuyor akşam buluşup eve geliyoruz o rahat ben rahat
(26 puan) tarafından
Haklısınız ben sadece evde akşamları tek kalmaya korktuğum için hayır diyordum
(691 puan) tarafından
Neden korkuyorsun mesela ? Yanlız kalmaktan falanmi
(26 puan) tarafından
Evet geceleri bazı olaylar yaşadım halada yaşıyorum buda beni çok etkiliyor akşamlarıda o yüzdn biraz korkuyorum gündüzleri bir şekil gidiyor ama geceleri hep bişeler olacakmış gibi hissediyorum
(691 puan) tarafından
Panik atağın olabilir bendede var ama korku yok sende kaygı bozukluğu olabilir
+1 oy
(13,707 puan) tarafından
İzin olayı yok bizde herkes sevdiği aktiviteleri yapmakta özgür 
+1 oy
(4,981 puan) tarafından
Klasik bir cevap olacak ama izin istemez zaten hatun bir işimiz var mı diye sorar yok ise ben arkadaşlarla çıkıyorum der var dersem de o planı ıptal eder nerdeyse işi gereği haftanın 3 günü kafadan yok zaten
+1 oy
(4,091 puan) tarafından
Gidiyordu izin verirdim yani sonra biri kolunu kırdı aylarca işe gelmedi şeflerden azar yediler bir daha sahaya gitmediler ahhahaha
+1 oy
tarafından
Yok canım ne halı sahası ya ben olmuşum halı saha evdekiler futbolcu Bir de halı sahaya mı gidecek
+1 oy
(857 puan) tarafından
Gitsin ne olacak eve mi bagliycaksiniz adamı oğlun istese ne dersin
+1 oy
(8,661 puan) tarafından
Halı sahı seviyor olsaydı giderdi ben cok severim ama eşim sevmez

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 468 göst.
0 oy
43 cevap 729 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,963 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.

408,336 soru

12,267,623 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...