+1 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar eşim her hafta halı saha gitmek istiyor ilk evlendiğimizde 12 1 giderdi tek korkuyorum diye vazgeçirdim doğum yaptım oğlum 28 aylık ama eşim tekrar başladı her hafta gideceğim demeye saati erkene çektiler ama ben yine de istemiyorum gitmesini siz olsanız izin verir miydiniz

58 Cevaplar

0 oy
(817 puan) tarafından
Bende gönderirim yani gitsin ne olacak adamı eve bağlayacak halimiz yokya
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Göndermem tabi benim olay farklı olduğu için yollamam etkiye tepki yapıyorm beni bir yere yollamaz evden çıkamam oda çıkamaz 
0 oy
(1,079 puan) tarafından
İzinlik bir durum yok bence de. Haftada bir gün gidiyor sinirini attesini atıyor geliyor 
0 oy
(972 puan) tarafından
Veriyorum canım Her cuma gidiyor 7 8 arasında sonra eve geliyor gitsin canım ne olacak kötü birşey yapmadıktan kandırmadıktan sonra 
0 oy
tarafından
Ay gitsin haftada bi gun de o havasi degissin nolcak ayol 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Evt gitsin ne olmuş sonuçta oda insan kafa dağıtması lazim
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Eşim bisey yaparken benden izin almaz alirsa da komiğime gider ne saçma 
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Gidebilir, gidiyorda. Izin alma verme olayi sacma. Ben velisi degilim. Onunda bireysel bi hayati var. Karsilikli anlayisli olunmali diye dusunuyorum. Esiz diye dipdibe olcak degiliz.
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Aman gitsin tabi insanın bazen kendini dinlemesi bı kendiyle başbaşa  kalmasının iyi geldigine inanıyorum  ✓kafa dinle hep bir arada tavuk gibi durunca insan bıkar hem onunda ihtiyacı var kafa dağıtmaya dabbedül arz arkadaşlarına bende gönderiyorum hep bir arada olmaz üstelik 2 bebeğim var benimde büyüğü 15 küçüğü 4 aylık ..
0 oy
(540 puan) tarafından
5 yaşında çocuk musunuz gece korkmak ne kapını iyiyce kilitle zaten en fazla 1 saat sürüyor maç ben çok tenha yerde olmama rağmen bizim evden başka ev yok dağ başı resmen ama olduğu zaman git derim o kadar çakışıyor bunalıyor sonuçta 

Eşi görevde yada gece vardiyasında olan bayanlar var onlar ne yapsın bence bu biraz bahane olmuş eşiniz gitmesin diye 
0 oy
(883 puan) tarafından
Annesi, patronu ya da öğretmeni olmadığım için izin verecek konumda değilim. Ama hamileliğimde ve bebeğimin ilk aylarında gitmesini istemedim çünkü ona ihtiyacım vardı psikolojim de pek iyi değildi. Şimdi haftada bir gider tek söylediğim sakatlanma, hasta olma. Bir de geçen kavga çıkmış ona biraz kızdım ama maça gitmesi benim için de iyi oluyor. Hem yalnız kalıyorum hem ikimizde deşarj olduğumuz için daha iyi anlaşıyoruz. 
0 oy
(1,657 puan) tarafından
5 senedir gidiyor tabikide gidicek onu eve bağlamamın bi anlamı yok onunda aktiviteye ihtiyacı var hep iş olmaz sonuçta erkek erkeğe gidiyorlar sıkıntı yok benim için 
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Sıkmayın birbirinizi canım.o halı sahaya gitsin stres atsın.sen arkadaşlarıni çağır.oh mis
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Gitsinler ya erkekler de gün boyu çalışıyor çoğu zaman ev iş ev iş onlarinda ihtiyacı var bence eşim olsa isterdim gitmesini saha dışında başka sorun yoksa 
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Böyle bir alışkanlığı hiç olmadı ama kötü bir yere bitmiyor ki maç oynayıp gelecek sorun etmem bunu
0 oy
(262 puan) tarafından
İzin almayız asla haber verıriz. Gidebilir sorun yok bende aynı şekılde arkadaşlarımla buluşurum sorun olmaz asla aramızda
0 oy
(827 puan) tarafından
Biz evlendiğimizden beri eş im daha bir gece bile dışarı çıkmadı evden işe işten eve bazen diyorum çok kez kahveye falan git ne işin var bu soğukta dışarıda diyor
0 oy
(615 puan) tarafından
Tabikide gitsin zaten istediğinde haber veriyor. Arkadaşlari ile buluşuyor. Bende istediğimde söylüyorum sadece. Hatta şuan kızımıza bakıyor ben tek başıma kahve keyfi yapıyorum dışarıda 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 468 göst.
0 oy
43 cevap 729 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,963 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.

408,338 soru

12,267,559 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...