0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (1,810 puan) tarafından
Benim kapı komşumun evi yandı ev kül oldu benim evimin duvarları tavanları hep sis hep kirlendi üstelik daha yeni boyamıştık 17 daireden 13 daire maddi hasar gördü. 

Çok kötü bi gündü evde durulacak gibi değil görümcemin evindeyiz. Şükür kimse ye  bişey olmadı ama çok üzülüyorum:((

9 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
çok korkarım yangından. Allahım korusun. halamın evi yanmıştı öyle seneler önce. 
(1,810 puan) tarafından
Malesef ev kül oldu
(12,583 puan) tarafından
allah yardımcıları olsun şu kış gününde
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm yangın neden çıkmış 
(1,810 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çocuk yakmış öyle deniliyor ama kimse tam bilmiyor
(348 puan) tarafından
Ay Allah korusun ya cana gelmesin de eşya ev yerine gelir geçen yıl kardeşimin komşusunu da yandı kardeşim diyo abla hâlâ is kokuyo benim ev diyo rabbim korumuş
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Rabb'im komşunuzun yardımcısı olsun. Üzülmeyin mal yerine gelir cana zarar gelmesin yeter ki.
(1,810 puan) tarafından
Aynen öyle canım şükür kimseye bişey olmadı
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun 
0 oy
(720 puan) tarafından
Cana geleceğine mala gelsin , maddiyat bir şekilde oluyorda toprak aldığını geri vermiyor maalesef. Çok geçmiş olsun canım bir daha böyle birşey yaşamazsınız inşallah ❤️ 
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin bizim de 4 gün önce bir akrabimiz aynı zamanda komşumuz  evleri yandı adam 34 yaşında 3 çocuk babası çocuklarını çıkartıp yangından öldü 
(1,810 puan) tarafından
Ayyy çok kötü olmuş kadın yatıyor oğlu mu yakmış ne sonra çocuk annesini çağırıyor annesi uyanana kadar kendini zor dışarı attılar ama ben öyle bi yangın görmedim
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bizim komşumuzunda yandı bina havalandırması ortak olunca ben kokuyu alır almaz kapıya çıktık alarma bastı şükür bir mutfakları yandı sadece 
(1,810 puan) tarafından
Ayy yok bu çocuk odasında çıkmış çocuk odası mutfak yatak odası banyo tuvalet salon hepsi. Kötü durumda
0 oy
(336 puan) tarafından
Cana geleceğine mala gelsin,  Allah korumuş.  Çok geçmiş olsun 
0 oy
(469 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun:((

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,087 göst.
0 oy
11 cevap 778 göst.
0 oy