+1 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
Herkese hayırlı akşamlar hanımlar ,yaşım 36 olmak üzere çok şükür bir kızım var 3 yaşında,ikinci çocuk için kararsızım ama yaşımda korkutuyor kızım biraz büyüsün ben de kendimi toparlayayım diyorum bu sefer yaşım artıyor onun endişesi var ,benim gibi olan 35 yaş ve sonrasında hamilelik doğum ve büyütme evresini yaşayanlar yardımcı olabilir mi nasıl başa çıktınız, çevremde eşimin ailesi var ama ölsem bir damla su vermezler o yüzden sıfır destek 

20 Cevaplar

0 oy
(320 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Annem 7.kardeşimi 40 dan sonra doğurmuştu

Biz büyük olduğumuz için herşeye biz koşturuyoruk bi nevi yatarak geçirdi hamileliği 46 haftada da sezaryenle doğuma alındı
(2,818 puan) tarafından
46 mi 36 mi
(320 puan) tarafından
36 yanlış yazmışım
(2,818 puan) tarafından
Puahhj bende dedim 40 i zor bekliyoz 46 yi nasol beklemis acaba :D
-Reklam-
0 oy
(139 puan) tarafından

O sırada 3 e hamile olan ben:D delirdim ben:woot:

(139 puan) tarafından
İnşallah dua et canım gonlumdekini versin Rabb'im ❤️
(1,178 puan) tarafından
Ben test yapıyordum yumurtlama tam göremedim bir türlü vazgctim yapmaktan aslında tam yumrtlama gününü bekliyordum olsun diye öncesinde boş gebelik geçirdim biraz hemen olsun geri psikolojine girdim ovulasyon testi aldm tam yumurtlama günü olsa bile onda tutmazsa tutmuyor bnm öyle oldu
(1,178 puan) tarafından
Amin amin canım seni anlıyorum gönlü istiyor insanın inşallah olur
(139 puan) tarafından
Benimde ilk ay yumurtlamaya dikkat etmeme rağmen tutmadı bu ay tuttu nasip demekki
(1,178 puan) tarafından
Belki de yumurtlama sonrasındada tutmuş olabilir  ilk ayda hamile kalmıştım İlk de de ikinci de ben hiç hesap etmemiştim kürtaj sonrası olmadı 5 ay hayırlısı olsun ne kadar hesap etsekde nasıp de olan oluyor hayırlısı ne ise o olsun
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Bugün ne kadar çok böyle post gördüm. Ben de 34 yaşındayım ve erken menopoz başlamış. Birkaç ay şansım var yoksa tüp bebek denememiz gerekecek. Enine boyuna düşündüm ve vazgeçtim ikinciden. 
(789 puan) tarafından
:D biliyordum
(2,201 puan) tarafından
Ahahaha şıh mısın kız nasıl anladın :))
(53 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun
(789 puan) tarafından
Geçen gün yine böyle bir postta denk gelmiştik oradan yazdıklarından anlamıştım :)
(2,201 puan) tarafından
Kendim de post açtım orada mıydı acaba ama o zaman kararsızdım şimdi kararımı verdim menopozsa da menopoz napalım girerim yani :))
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Ayy boşver kız Allah olana sağlık versin gül gibi büyüt inşallah. 2 çocuklu 33 yaş benden bence tek kalsın
0 oy
(789 puan) tarafından
Teyzem 40 yaşına girecek 5 yaşında çocuğu var asla başı kaldırmıyor ve çocuk telefon bağımlısı çünkü kimse onunla oynamıyor ilgilenmiyor Ablası var ya 10 yaşında işte yani bilemiyorum ben burada okuduklarım yüzünden vazgeçtim . 25 yaşındayım ama tövbe ettim çocuğa . 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Benim oğlum 3 yaşında 90 doğumluyum yani 35 yaşına gireceğim bende 2 çocuğu istiyorum nasip kısmet bakalım 
(53 puan) tarafından
Enerjiniz ve desteğiniz var mı cevrenizde
(17,884 puan) tarafından
İstek + enerji var destek kocam sağolsun :) Oğlumu üç yaşına beraber getirdik ben çalışıyorum aslında çok zor büyüttük ama ikinci çocuk fikrimde var olursa ücretsiz izin alacağım
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşında ben 31 yaşına gireceğim bende ikinci çocuğu hemen istemiyorum ama bazen yaş gidiyor diyorum ya oğlum 3-4 yaşına gelince ikinci çocuğum olsun diyorum bu defa da 34 yaşlarında anne olmak zor olur mu diye düşünüyorum bu yüzden kafam çok karışıyor 
(53 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı:)
0 oy
(3,119 puan) tarafından
14 yaşında kızım var 20 aylık oğlum var 42 yaşında dünyaya getirdim oğlumu isteyerek hamile kaldım yaşından dolayı çekinme bence
(53 puan) tarafından
Allah bağışlasın ,yaşınız dolayısıyla ne gibi problemler yaşadınız hamilelik doğum vs
(3,119 puan) tarafından
Amin inşallah hamilelik rahat geçti hiç bir test yaptırmadım doktorum sorun olmasa bile yaşım dolayı bebekte bazı hastalıkların yüksek çıkacağını söyle di bebeğini aldırmayacak hiç boşuna yapmayım testler dedi bende yaptırmadım oğlumun maşallahı çok hareketli bazen yetemiyorum koşturamıyorum daha erken yaşta olsaydı diyorum bazen düşünüyorsan hiç bekleme
0 oy
(850 puan) tarafından
32 yaşındayım 3. Ye hamileyim :) soruları alabilirim 
(1,178 puan) tarafından
Yaş aralığı kaç acaba
(850 puan) tarafından
Oğlum 3.5 kızım 2 yaşında 4 haftalık hamileyim
0 oy
(685 puan) tarafından
35 yaşında dogum yaptım kızım 2.5 yaşında biraz sağlık açısından zor oluyor gerçi benim sağlık sorunlarım da var yine de olsun beyinde bitirmek işin çoğunu hallediyor dayanma gücü lazım.guclu ve sabırlı olmak lazım. Şimdi 2. Yi düşünmeye başladım. Çok kararsizdim ama iyice düşündüm artık yaş ta geçiyor. Ylniz büyütmek Zor ustesinden gelebileceksen eşinin desteği varsa yaş faktörü de var vakit geçmeden düşün derim.
(53 puan) tarafından
Eşimin desteği var çok şükür ama kızım büyürken çok yıprandık yeni yeni toparlandı 2. Yi düşünüyorum ama aynı zorlukta olursa diye çekiniyorum
0 oy
(1,178 puan) tarafından
İstiyorsan ne kadar erken o kdr iyi 30 yaşındayım 2 bakma enerjisi yetmiyor erkek ikiside kreşe gidiyor geliyo ne oynucam ben diyor 3 yaşındaymş zaten seneye kreşe gider yap tek kardeş olmak hiç güzel değl tekim  benm de destegm yok gurbetteym annem doğum u ma zor geldi gitti oldugu kadar diyeceksn çok güzel zor yanları cok ama deger 
(53 puan) tarafından
Tesekkür ederim
0 oy
(1,178 puan) tarafından
 Bugün Kadın gördüm hepsi küçuk 5 cocukla geziyordu biz nıye bakamıyoz yolda ben o sekılde 2 cocukla zor gidiyorum bırak bakmayı 
(53 puan) tarafından
Her ince ayrıntıya odaklanıyoruz çünkü çocuklarımız için ama gerçekten bu devirde çok çok dikkat edilmesi gerekiyor ebeveyn olarak
(1,178 puan) tarafından
Aynen canım 2 cocuk da İlk deki  gbı beynin yorulmuyo düşünmeye vakit yok  zaman cabuk geciyo vala
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Eltim 36 yaşında doğum yaptı kızı 5 yaşında kadın hızlı bir şekilde yaşlandı resmen :D ama ben tek çocuktan yana değilim iki çocuk annesiyim onları el ele görünce içim ısınıyor beraber oynuyorlar beraber kreşe gidiyorlar Allah isteyen herkese nasip etsin:) yaşım el verirse 34 te bir daha doğurmak istiyorum :D ama sabrımız sağlığımız yerinde olur mu bilmem :D
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Teyzemin oldu 35den sonra cocugu simdj buyudu ilkokula gidiyor canm ama teyzem diyorki yas gecti artik yetemiyorm kendj cocuklarima gucum yetmiyor hakszlik yapmisim gibi geliyor demisti.yas arttkca guc dusuyor hastaliklar artiyor cocuklar da haliyle onlarda ilgi istiyorlar ama teyzemde elimden geldignce yapiyorum yetismeye calisiyorm demisti.yani nerden baksan zor canm
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Eşimin teyzesi 42 yaşında küçük kglunu doğurdu şuan oğlu 4 yaşında geçen düşük yapmış 4 üncü cocuguda istiyormuş nerdeyse 50 olacak ve öğretmen çalışıyorda. Yasin genç bence yap gitsin kızın büyümüş 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
O sırada 35 yakında evlenen eltim 
0 oy
(582 puan) tarafından
Ben de 31 yaşındayım 2.ye hamileyim 5 haftalık. Kızım 3.5, yaşında. 2.yi istiyorsanız acele edin derim çünkü bizimki 8 aydır olmuyordu 2. Hemen olcak diye bişey yok artık vücudumuz yaşlanıyor hamile kalkmak zorlaşıyor 
0 oy
(13,094 puan) tarafından
Hamileyim kızım 5 yaşında sayılır yaş 37 ye az kaldı :) doğunca bakıcaz :)
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Benim komsum ucuncuye hamile 38 yasinda :) iki cocugu var en kucugu 5 yasinda. Yani senin enerjine bagli. Yapabilirim dersen istersen 40ta dogur hic farketmez. Ama sahsi gorusum yas gectikce kafa kaldirmiyor. Yani ilk cocugumu 27 ikinciyi 32de dogurdum. Ikisine bakmam tahammulum bile farkli.
0 oy
(5,777 puan) tarafından
İki çocuğum var elhamdülillah Rabbime . Yaşım 31 olacak bende üçüncü çocuğu istiyorum  bazen bakıyorum oğlum beni o kadar yoruyor ki neyine çocuk hediye diyorum .

Psikolojik olarak kaldırabilirim maddi açıdan sıkıntı yok çok şükür ama sonra oğlumun hareketliliği tövbe ettiriyor bana 

Benmde oğlum 2 kızım 3 buçuk yaşında üçüncü olsaydı dur diyecem ama galiba biraz daha beklemeliyimb.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
20 cevap 455 göst.
0 oy
7 cevap 235 göst.
0 oy
23 cevap 415 göst.

408,338 soru

12,267,597 cevap

37,511 kullanıcı