+2 oy
827 göst.
Diğer kategorisinde (970 puan) tarafından
Günaydın hanımlar 42 günlük bebeğim var son 1 haftadır uyumadigi için sürekli emmek istiyor sütüm yetmediginden mi emmek mi istiyor bilmiyordum son 2 gündür geceleri o kadar ağladı ki ağlamaktan sesi kısılmış kurban olduğum dün akşam birden içime doldu eşime dedim ki bu bebek aç olabilir mi eşimde olabilir dedi mama almaya gönderdim 90 ml yaptım nasıl içti içtiği gibi uyudu 5 saat uyudu açmıydi bebeğim bende kolik bir bebek diyordum mama verdiğim için kendimi çok kötü hissettim halen öyleyim sütümü nasıl arttırabilirim bilgisi olan

24 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından

Anne sütü tamam nimettir ama mamaya öcü gözüyle bakan insanları anlamiyorum ya

Ne yapsın kadın patlatsın mi  çocuğu açlıktan 
Bu zamanda  yediğiniz besinler tamamıyla organik sanki sutleriniz  de o besinlerden oluşuyor 2 düşünün 1 yazın 
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından

Merhaba. Öncelikle evladınızı sağlıkla büyütün inşallah. Doğduğu günden beri anne sütü+mama veriyorum ama hiç kendimi kötü hissetmedim. Farz edin ki mama yoktu ve bebeğiniz aç eskilerimiz gibi pirinç unu pişirip vermek daha mı sağlıklı? İçeriği temiz istiyorsanız içerik okuyabilirsiniz. Ben golden goat kullanıyorum keçi sütlü ve palm yağı içermiyor. Sağlık sebeplerinden dolayı emzirmeyen onca mükemmel annelerimiz var ve şükür ki mama var. Rızkı veren Allah'tır. Siz ne yaparsanız yapın rızkı buysa yapacak bir şey olmaz maalesef. Sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var. Mutlu ve sakin anne=mutlu ve sakin bebek demektir.

İlk başta uyku sonra bol su ve gerekli takviyeler var. Ben mesela en son bestlak damla aldım memnunum öneririm. İnşallah sütünüz artar :)
(970 puan) tarafından
Canım biliyorum mama veren anneler var hiç sütü gelmeyen anneler var benim baştan gelmezse inan alisirdim bu duruma fakat varken birden azalması beni üzdü mama vermeyi kabul etmek istemedim kabull3nsem belki tam kesilir ama dün e bebekten aldığım çay işe yaradı gosglerim dünden çok sisik emmesine rağmen inmiyor tavsiye için herkese teşekkür ederim ❤️
(44 puan) tarafından
Çok sevindim canım benim :) Adı ne peki çayın. Ben duydum 1 tane Ali ünyazıcı mı acaba?
(970 puan) tarafından
Şuan annemdeyim canım 3 poşet aldım yanıma adını bilmiyorum fakat üstünde rezene anason ısırgan otu ve kimyon yazıyor
0 oy
(32 puan) tarafından
Oğlumu emzirmedim sütüm yoktu 14 aylığına kadar mamayla besledim hiç vicdan azabı çekmeyin 
(970 puan) tarafından
Mecbur kalınca insan verir ama benim vardı sütüm birden azalınca insan üzülüyor ne oldu birde sorguluyor inanin hiç akmasaydi baştan mama verseydim bu kadar üzmedi beni çok şükür e bebekten aldığım çay işe yaradı canım ❤️
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Oyy kurban olurum size ben bol su iç marul ye yenilik süt yapar bulgur ye dud kompostosu tahin pekmez bunlardan tukett
(970 puan) tarafından
Aşkım benim dün annem geldi süt yapan herşeyi yedirdi e bebekten bitki çayı aldım göğsum şuan o kadar dolu maşaallah patlayacak gibi tavsiyleriniz için çok ama çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️❤️
(1,434 puan) tarafından
Birde sakın sütüm yok deme eskiler küser derdi
(970 puan) tarafından
Elhamdülillah var ama doyirmuyordu sürekli uyanık olduğu için inşallah daha çok artar
(1,434 puan) tarafından
İnş canım bol süt Allahin izniyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 170 göst.
+2 oy
14 cevap 311 göst.
+2 oy
9 cevap 480 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.