0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (200 puan) tarafından
 Selamünaleyküm hanımlar Dün eşimle aramızda Bi Bi tartışma husumet oldu bir sürü laf yedim suçum olmadığı halde üzerine kötü söz söylemedim ama dedim ki eşime bn senin amacını ne yapmak istediğini biliyorum dedim bunun karşılığında bana kıldığın namazın hayrınıda koymuyor sun çarşaflısın bide dedi bu kelimem yanlış mış benim ibadetlerime dil uzatarak o yanlış yapmadımı benmi kötü söz ettim 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşin bu kadar dini düşkünse erkeklerin kadınlara davranmaları ile ilgili hadisler var onları niye bilmezden geliyor peygamber efendimizin hanımlarına karşı tavırlarını niye duymamış mı. Bence sen bir daha konu olursa de ki güzel bir dille kadınlar size Allah on emaneti diyen peygamberin ümmetisin sen bana Allah ın emrettiği gibi peygamberimizin hadislerinde veda hutmesinde bahsettiği gibi davranıyor musun ki beni yargılıyorsun namazıma çarşafıma laf ediyorsun ben senden razımıyım acaba. Bunu de daha da girme tartışmaya nefret ediyorum dini kullanıp kadınlara zorbalık yapan erkeklere 
-Reklam-
+1 oy
(2,481 puan) tarafından
Herkezin gunahida devabida kendjnedir nerden bilecekki aldign sevabi vesairede senin namazina laf soyluyor anlamis degilm.konunun ne oldgunu bilmedgim icn ona bisi diyemem ama namazina laf etmesi belkide seni burdan vurmaya kalkmis olabilir hos degil dogru degil.
+1 oy
(3,168 puan) tarafından
Ve aleyküm selam canım. Her şeye ibadeti karıştırmaları çok yanlış. Sevap ayrı günah ayrıdır onun hesabını Allah yapar kime ne ya. Asıl bir fani olarak hayrı kalmıyor dediği için kendisi çok büyük yanlış yapıyor. Haşa Rabbimden iyi bilemez kimse
+1 oy
(2,257 puan) tarafından
Onlara kalırsa hiç sorun çıkarmayacaksın susup oturacaksın. Birşey desen yinemi kavga huzursuzluk çıkartıyorsun diyorlar boşver. Allaha havalesin de geç. 
+1 oy
(336 puan) tarafından
Burdada çok var öyle insan hemen kıldığı namaza aldığı abdeste okudugu kurana laf ediyorlar. 
+1 oy
(17,887 puan) tarafından
İnsanlar dini de kendi çıkarlarına uyduruyorlar valla ne güzel. Ettiğin lafla ibadetin ne alaka çarşafın ne alaka sapla sapamı karıştırmasın  Onun söylediği laflar sana olan tavrı dinine ibadetine nasıl etki yapıyormuş söylese ya bir Allah akıl fikir versin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 311 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tuba Y (1,010 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 577 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 534 göst.
0 oy
7 cevap 429 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu