0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (2,577 puan) tarafından
Hayırlı Cumalar herkese,

Bizim alt komşunun tüm yemek kokusu bizim evin bir odasina doluyor. Mutfaga degil, baska odasina doluyor. Konustukta kendisiyle acaba bir sıkıntı mi var havalandirmada diye, oda alttakininki de hep bize geliyor, binayla ilgili galiba dedi.

Davlumbazi açıyor ama yok ev sarimsak sogan kokusundan geçilmiyor, bunu yasayan var mi aranizda? Yani nasil bir mudahale yapabilirz ki buna anlamadim, oda full yemek kokusu icinde durulmuyor.

12 Cevaplar

+1 oy
(5,623 puan) tarafından
Yani yazın boşken kapıları açık olduğu için mutfağa mecburu koku sarıyor ama bence bi yöntemi yok kimse bilerek yapmaz ki 
-Reklam-
+1 oy
(4,915 puan) tarafından
Malesef bunun bir çözümü olduğunu sanmıyorum canım benimde WC ve banyoma doluyor koku ancak sprey falan sıkarak bastırıyorum
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
en üst katta oturuyorum, alt kattaki ne yaparsa yapsın koku bizim evde, üstelik yatak odasına bile gidiyor. hele yazın her yer açıksa daha fena
(12,583 puan) tarafından
yatak odası ve mutfak iki ayrı uçta yani. üstelik evimiz de eser ama kokuyor
(2,577 puan) tarafından
Yaa herkeste ayni problem demek ki
+1 oy
(4,248 puan) tarafından
Hamileyken koku gelirdi midem ağzıma cikardi mecburen havalandirmalari kapatiyodum
+1 oy
(2,168 puan) tarafından
Postu ben açtım sandım benimde aynı sorun var maalesef havalandırma çıkışlarina bakin
(2,577 puan) tarafından
Bizimki duzgun duruo, komsu bizdede ayni sprun val alttan gelio dedi, galiba genel
+1 oy
(1,057 puan) tarafından
İyi senin odaya doluyor benim banyo ve tuvalet içine doluyor havalandirmayi nasıl bağlamışlar deli olur insan ben yemek yaparken pencereyi açıyorum mutfağın 
(2,577 puan) tarafından
Cocuk odası orasi aslinda, icinde kokudan uyanir yani :(
+1 oy
(2,283 puan) tarafından
O hemde nasıl birde hamileyim bazen öyle bir canım çekiyorki bizde çözüm bulamadık sanki yemek bizim evde yapılmış gibi
+1 oy
(13,559 puan) tarafından
Benim evin Wc sinde kokardı yemek havalandırmayla alakalı bisi istediğin kadar cam kapı aç 
+1 oy
(3,452 puan) tarafından
Bizim altta kimse yok sığınak üst kat ne pisirse kokusundan biliyorum bazen cnim ister yaparım geçen balık yapmisti eşim dedi koku geldi canım istiyo:))yani yapacak bişey yok 
+1 oy
(168 puan) tarafından
Havalandırma boşluğundan  kaynaklı canım binalarda bu sorunlar çok oluyor bizim de banyo ve wc öyle banyoya bir gidiyorum yemek kokusu alttaki veya üstteki hangisiyse o gün ne yemek piştiğini anlıyorum artık kızartma sucuklu yumurta falan baya kokular geliyor ben ya havalandırmayı kapatıyorum arada bir açıyorum ya da banyoya wc ye koku koyuyorum başka da bir önlem alınmaz zaten 
0 oy
(2,030 puan) tarafından
ben havalandırmaları kapatıyorum bizim de öyle banyo havalandırmasından tüm bina ne pişirirse kokusu evde çareyi kapatmakta buluyorum.
(2,577 puan) tarafından
Bizim havalandirma olmayan yerden gelio isin tuhaf yani :( odaza nasil girio koku anlamiyorum, mutfakta koku yok ama yan odada var
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Bizim davlumbazdan koku geliyordu aynı anda hemen gidip benimkini aciyordum o zaman koku kalmıyor kesiliyor 
(2,577 puan) tarafından
Bizde oyle yapiyoruz ama oda ise yaramii maalesef :(

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 464 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
9 cevap 221 göst.