0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (1,438 puan) tarafından
Kızlar kızım 32 Aylik 33e birşey kalmadı bende gruba götüreyim dedim bugün grupta da her gün farklı farklı etkinlikler yapıyorlar bugün mesela fen deneyi var fenle alakalı ama benim kızım algılayabilir mi bilmiyorum çünkü konuşmada problem yaşıyoruz kendisine tam olarak ifade edemiyor konuştuğu zaman da kelime kelime söylüyor cümle henüz kuramıyor kuruyor aslında da anne gel der bugün nereye gidicez derim park der parka gidelim demez soru sormazsam zorunlu olmadigi sürece iletişim kurnaz kursa da az kuruyor neden böyle bilmiyorum doktora da götürdüm her kelimeyi bilir ama düşünmez mesela baban sana marketten ne alsın derim süt der baska ne alsın derim biliyor kelimeleri çikolata demez mesela sütte takılı kalır elinde ayıcık olsun bu benim der senin neyin derim ayıcık şer yani cümlede problem var bu benim ayicigim diyemiyor götursemde anlar yaparmı bilemiyorum tek bıraksam da bana bağlı anne der durur ne yapsam sizce kızlar?

3 Cevaplar

0 oy
(4,212 puan) tarafından
Tek kalmıyor ki sizde yanında oluyosunuz bence mutlaka götürün konuşması da açılır haricinde bence doktora da götürün şu an 4-5 kelimelik cümleleri olması lazım
-Reklam-
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Canim benimki bir yasinda ben bile oyun grubu buldum ingilizce. Buldum diye gobek atacam nerdeyse. Yararı olmaz olur mu yasitlarindan daha güzel ogrenir senin veya başkasının ogretmesindense.en basitinden bi komsuya gittik kucuk cocugunu yururken gordu bi dogum gunune gittik baya kucuk cocuk vardı kizim onlardan gorerek yurumeye daha cok cesaret etti ve eve gelincede oyle oyle yurumeye basladi.
0 oy
(209 puan) tarafından
Ben götürüyorum canım haftada 3 gün bir buçuk saatliğine belediyenin ücretsiz kursuna gidiyoruz biz. Oğlum çok memnun ben de öyle severek gidiyoruz. Öğretmenimiz de çok iyi. 

Gelişiminde tabi ki faydası olur, hem arkadaşlığı pekişir hem el becerisi gelişir. Konuşmasına da faydası olur kesin götür bence.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 77 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 495 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervenar (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mervenar (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
3 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu

409,700 soru

12,316,067 cevap

38,832 kullanıcı

Kategoriler

...