0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından

14 aylık kızım var. Bezi bıraktırmaya çalışmak istiyorum. Eğğ ler gelmiş deyince odaya geçiyor evet ama kendi tabi ki haber veremiyor. Dün kaynanam dedi ki tuvalete götür bezini çıkart. Çiş çiş falan de o zamanla alışır hemen olmaz zaten dedi . Onun çocukları daha 2 yaşına gelmeden tuvaletini haber vermeye başlamışlar. Kızım zaten tuvalete meraklı. Sürekli kapısı kapalı olduğu için içeriyi merak ediyor. Ben gidince ağlıyor. Çıkınca orayı görmek istiyor. Kaynanamın dediği gibi yapsam mı acaba.? Hep mi korkar yoksa öyle öyle alışır mı?

Lazımlık alıp öyle alıştırcam dedim. Ona alışınca diğerine gitmek istemez dedi. Bilmiyorum yaa. Biz zaten bezi geç bırakmışız. Ben 7 yaşındaydım gece bezleniyordum o sene bıraktım. Kardeşim hep 10-11 yaşında bıraktı. Kardeşim var 3 yaşında. O daha yeni bıraktı. Bize çekerse yandım ben :D

3 Cevaplar

0 oy
(1,847 puan) tarafından
Daha çok erken değil mi kasları gelişmedi daaha. Elbette ogretirsin öğrenir ama hem ona hem sana çok zor olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence erken ya bizm kiz 16 ayliken  kendi istedi  ben istemdim ben bez bağlancak dedim o bezi cikarmk  icin  agladi  beze yapmadı  kendi istedi 
0 oy
(150 puan) tarafından
Yavas yavas tanit tuvaleti orda zaman gecirin ne.işe yaradigini anlat zamanla yapar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 496 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervenar (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mervenar (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
3 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu

410,934 soru

12,366,122 cevap

42,039 kullanıcı

Kategoriler

...