+1 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
Gelip gönlümüde almıyo babası ve annesiyle vakit geviriyo bıktım artık ya nazardan mi bilmiyorum çok ofkeliyim kinliyim

3 Cevaplar

+4 oy
(13,824 puan) tarafından
Merak etme zamanla ne kızıyorsun ne kinleniyorsun hepsi kayboluyor 
(1,880 puan) tarafından
Yeminle o kadar haklı bi yorum kiii. Ben eşimle kavga edince salya sümük ağlardım o yatar uyurdu ben bi tur ben ağlarken uyuyorsun diye kaldırıp kavga ederdim. Şimdi varyaaaa açıyorum filmimi yapıyorum kahvemi içiyorum o gidiyo yatıyo sonra dayanamayıp kendi geliyo
(13,824 puan) tarafından
Hah işte aynen o küserdi ben salya sümük ağlardım o hiç bide ağlıyorum diye kızardı. Söylenir kavga çıkarırdım oralı olmazdı. Simdi eşimle kızım 9.30 da bayılıyor bende kafamı dinliyorum laf anlatmaya çalışmıyorum huzurluyum  :)
tarafından
Kaçan kovalanir ajajj
(52 puan) tarafından
Böylemi yapayım ama kaynana bunu fırsata çevirip oğlunu dolduruyo biz küsünce ona yaranmaya calisiyo napia.bana bı akıl ver
(13,824 puan) tarafından
Küsen erkek hiç çekilmiyor ben 3 kere küs gittim baba evine son gittiğimde bosanacaktim da ailesi gelip kızımı ayaklandirmasalardi belkide şuan bosanmistim ama eşim artık daha iyi
-Reklam-
0 oy
(957 puan) tarafından
Aynı durumdayiz ama ben sadece sinirliyim kinlenme filan olmadı oda aile apartmanında oturyoruz esim dün gece 4 e kdr kardeşleriyle elinde telefon papci oynadı sonra eve geldi bende eve almadım indi assagida uyudu eve almadım diye kardeşleri dalga geçmişler gururu kırılmış yerini saatini bilecek ben nasıl çocuklarımla evdeysem.oda aynı şekilde saatinde evde çocuklarıyla vakit geçirecek öyle gece 4 te bı oyun yüzünden eve gelirse almam bugünde gelmedi yine aassgida bende hiç cagirmadim akillanmamis.halen.oyunda çünkü 
(9,725 puan) tarafından
Ne kadar haklısın canım. Adetim bitti temizlenmem lazım bebegime mama verdim besiğe yatırdım. Eşime diyorum girmem lazım uyusun öyle gir dedi ne demek ya dedim sen öyle yapıyo musun hayır ben neden yapmak zorundayım uyumasına halim kalacak mı bakalım hic onu dusunmuyor.
(957 puan) tarafından
Valla diyorum bu saate kadar oynanır mı bilerek seni eve almadım gelip kapıyı çaldı uyudum sanmış baktım sen bilerek almadın herkeste benimle aşağıda dalga geçti filan dedi hakettin dedim engellemiş ilk defa beni wp ten normalde hiç böyle bişey yapamaz hem hamileyim 3 haftam kalmış doğuma yanımda olması gerekirken hem iki küçük çocuğum var valla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem normalde böyle insan değildir birde işten çıktı keyfi haraket ediyor ya ona sinir oluyorum ben böyle ağrı sızı çekiyorum oda kafası rahat çocuk derdi yok zaten çalışmıyor evde yatsın kalksın yemek yesin üstüne gece kaça kdr telefonla bende almadım yine olsa yine almam ama zaten iki gündür gelmiyor eve annesinde uyuyor akıllı işte ne zmaan s kdr gelmicek
(9,725 puan) tarafından
Bu erkekler cok tuhaf canlılar evlenıyorlar sorumluluk nedir bılmıyorlar. Kadın eksıksız her işe kosmalı kendılerı canım isterse diyemez. Dogum zamanı seni strese sokması hıc hos değil. Bende hak ettim deseymiş dalga geçenlere
(957 puan) tarafından
Bana dedi ilk önce haklısın filan diye sonra aşağıya inince dalga geçtiklerini duyunca gruruna yedirememis haketti haketmese almamazlik yapmazdım herşey yerine kişisine göre farketmiyor kim olduğu muamele ederim zaten hamilelik var zorlanıyorum birde bu şekilde umursamamazlik kesinlikle yapmazdı bu hafta yaptı bende tavrimi koydum dünde gece mesaj atmış annesinde ya diyor lahmacun yicenmi snaa alayım seviyorum ya hahaha istemiyorum dedim mecbur yine orda kaldı istiyorum desem lahmacunu bahane edip eve gelirdi kalsın biraz orda çocuklardan benden uzakta anlasin ev aile neymiş
0 oy
(181 puan) tarafından
Ay bizfe öyşe olunca kuzenleriyle konuşuyor gülüyor ya hançer yemiş gibi oluyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 669 göst.
0 oy
10 cevap 614 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 1,398 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 807 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu

411,603 soru

12,391,007 cevap

43,789 kullanıcı

Kategoriler

...