0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (103 puan) tarafından
Merhaba hanımlar uzun zamandır baş etmeye çalıştığım ve hep yenildiğim bir mantar yaşıyorum vajinada çok zor durumdayım ozguvenimi etkiliyor 1 yıldır dr. Gidiyorum asla çözümü olmadı fitillerin  kremlerin çok yıprandım çözüm bulan var mı aranızda instada candida mantarı koclari var ama 4 bin 5000 istiyorlar nasıl yapacağım nasıl geçecek çok üzgünüm 

4 Cevaplar

0 oy
(1,642 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağının candida için çok faydalı olduğunu duydum ve bununla ilgili bir çok olumlu geri dönüş gördüm. İnstagramda hastalanmayançocuk var orada Melike hanımın paylaşımları vardı muhakkak bir bak oraya. 
(103 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
(15 puan) tarafından
Evet bende takip ediyorum fatdali bilgileri var hindistan cevizi yagini ve bi kac birşey daha tavsiye ediyor en önemlisi şeker karbonhidrat bırakmak hamileyim tatlı istegim oluyo yedigim an fark ediyorm kaşıntı oluyor
-Reklam-
0 oy
(3,878 puan) tarafından
Allah'ım 1 aydır hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantardan muzdaripjm şimdi post açtım bende.. pazartesi tekrar gitcem doktora 
(103 puan) tarafından
Yok erkeklerde asla belirti olmaz tedaviyi eşinizede  uygulamanız gerekiyor gerçi niye anlatıyorsam sanki bende çözüm oldu :( sizde koku olmuyor mu ?
(3,878 puan) tarafından
Koku çok yok bende
(103 puan) tarafından
Ne güzel o zaman o daha kötü
(3,878 puan) tarafından
Evet doğumdan sonra olmustum bı kere ben öyle 5 yıl önce iğrenç bir koku vardi ama su anda kaşıntı ve yanma var kasıklarım sızlıyor yarın doktora randevu aldım bakalım
(103 puan) tarafından
Evet ölü balık gibi eşimde çok titiz yani herseyden huylanir inşallah çözüm bulurum
0 oy
(780 puan) tarafından
Ay canım evet çok zor ben de yaklaşık 1 yıldır bununla uğraşıyorum bir türlü geçmiyor denemedim ilaç fitil hiçbir şey kalmadı doktora da sürekli gidiyorum hiçbir şey çözüm bulamıyor en son trendyol'da intim jel diye bir şey gördüm onu sipariş vermeyi düşünüyorum İnşallah iyi gelir
(103 puan) tarafından
Candida diyorlar doğruysa bagirsaktan geliyormuş kefir içelim bari napacagimi bilemedim normalde cocuk düşünüyoruz olmuyor belkide ondan dolayıdır:(
(780 puan) tarafından
Aynen canım belki ondan dolayıdır Allah yüzünü güldürsün inşallah:))
0 oy
(802 puan) tarafından
Bende bekarken çok çektim benim her regl günümde aşırı bı yanma oluyodu otururken çok canım aciyodu hiç bir krem antibiytik fayda etmiyodu normal zamanda da yanma oluyodu ama regl iken daha çok evlendikten sonra fitil kullandım iyi geldi 5 yıldır evliyim yok artık geçti probiyotik kullanmayı denediniz mi 
(103 puan) tarafından
Yok canım ya eczacı da dedi de almadim satmak için Diyor diye küçük bir kutu 550 tl idi ne güzel tekrarı olmasın inşallah benimde yeni oldu 4 yıldır evliyim 1 yıldır var yaklaşık:( faydasını giren biri varsa denerim ama arastiracagim teşekkür ederim
(802 puan) tarafından
Satmak için olur mu ben probiyotik kullandım baya çok iyi geldi kefir ev yoğurdu bunlar da iyi ama probiyotiklerde daha fazla yararlı bakteriler var. Kullanman gerekiyor bunun için probiyotikler var çok araştırmıştım ben marka onermeyeyim ama kesinlikle araştırıp kullan birde Saracoglunun brokoli suyu kürü var onu da dene mutlaka. Ama probiyotik çok iyi gelmişti bana da
(103 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ev yoğurdu yiyorum da kefire başlayacağım. İnşallah deneyeceğim hepsini :)
(802 puan) tarafından
Evet kefir çok iyi sade olanı alın.
(103 puan) tarafından
Teşekkürler:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (585 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 52 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
0 oy
4 cevap 160 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senugmelzo (12 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,284 cevap

37,835 kullanıcı

Kategoriler

...