0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (55 puan) tarafından
Iyi aksamlar arkadaslar bi hafta once kulunçuma yel girmisti esim yeli eliyle dagitti yaki falan aldik iyi geldi gecti sonra agri gögsüme koluma sirtima vurmaya başladi  ertesi gün de sag gögsüme biçak saplar gibi agri giriyordu vücüdümda geziyor agri basina gelen varmi gezmezse doktora gidcem tabi ama yazarmi basina gelen vucudumda geziyor agri.

5 Cevaplar

0 oy
(2,930 puan) tarafından
Bu durumu yaşamadım ama ben göğüs ağrısından korkarım canım Allah korusun yel dersin başka bişey olur görünmekte fayda var
(55 puan) tarafından
Aynen haklisiin canim.
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Baska basina gelen varmu
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Büyümü yaptı acaba biri bebek büyüsü varmış ya 
(55 puan) tarafından
O neydi kiz :))))))
(3,753 puan) tarafından
Dizilerde varya oyuncK bebege yapıyolar igne bastırınca büyü yapılan kişide de agrı oluşuyor nsjdjdj
(55 puan) tarafından
Dalgami geciyorsun :)
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Fibromiyalji yi bi araştır derim
(55 puan) tarafından
Bende oyle dusundum
0 oy
(536 puan) tarafından
bunu ben yillarca yaşadım aha dedim kalp krizi geciriyom dedim defalarca kalbe giþim bisey yok sırtim agriyo dedim gittim boynum agriyo dedim gittim en son dktor emar cekti boynumda fitik baslagici varmiş bana fizik tedavi evde hareket verdi halada devam etti taki bi aksam yemekte arkadasim beni arayana kadar o kursa baslamis iste bana da sende gel dedi esim boyle seylere asla asla izin vermezdi ama o arkadasima allah aratti bence o arkadasim anlatinca esim yumusama oldu benim kursa gitmeme izin verdi kursa gittim ama o kadar korkuyomki diyom aha simdi agri gelecek surda yigilip kalcam ama yemin ederim oradaki kadinlarin ve hocamin benle konusmasi sohbet muhabbet benm ewe geldigimde kafam bomboştu stres falan bisey kalmamisti ben anladimki bende gezen agri strestenmiş benim 3 cocuk biri okula gidiyo ama diger ikisi cok bunaltiyordu iyicene bikmişim anliycan bak buralar gitmedim kursa yine sinirlenmeye basladim 
(1,534 puan) tarafından
İzzet güllünün dediği gibi sadece düşünce diyor ya algımızı değiştirsek herşey düzelecek işte
(536 puan) tarafından
kesinlikle ya evde bunalmışım sıkılmışımda ondan boyleymişim eşim beni memlekete goturuyodu iyi gelir diye daha kotu oluyprdum megersem bundanmis iste

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (109 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 230 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 107 göst.
2 gün önce Cinsel Yaşam kategorisinde Defne_02 (13 puan) tarafından soruldu