0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba bugün adet olmam gereken gündü gebelik istediğim için olmayınca kaset test yaptım yaptığım an silikte olsa 2. Çizgi çıktı 2 dakika bile sürmedi çıkması az önce kan vermek için hastaneye gidecektik ki tuvalete girdim ve adet olduğumu gördüm testte neden böyle çıktı peki anlamadım.

Bu arada kuruma çizgisi olamaz yapar yapmaz ilk çizgi ile aynı anda belirdi silik çıktı evet ama yeni diye öyle oldu sanmıştım.

Kanama da öyle gebelikte olacak akıntı tarzı bisey değil bildiğiniz adet kanaması neden test böyle çıkmış olabilir ki çok hayal kırıklığı yasadim

Kuruma cizgisi değil zaten hamile değilim o ayri da kızlar bu yapar yapmaz ilk çizgi ile aynı anda çıktı hatta daha kırmızıydi ama ben hamile olduğumu düşündüm çekmedim tabi adet olunca cektim paylaşmak için rengi solmuş 

image

7 Cevaplar

0 oy
(215 puan) tarafından
Çünkü bu kuruma çizgisi canım. 
(215 puan) tarafından
Test çizgisi olması için kırmızı olması lazım
(2 puan) tarafından
Kuruma değil işte kuruma olsa 2 dakika da çıkmaz anında çıktı ki zaten hamile değilmişim adet oldum sorum aslında neden testte böyle bise çıktığı 2 dakika bile sürmedi bunun cikmasi
-Reklam-
0 oy
(5,824 puan) tarafından
burda ikinci cizgi yokki . ailiktenolsa pembemsi kirmizimsi ince bir cizgi olmali zaten.
0 oy
(240 puan) tarafından
Canım benimde öyle olmuştu hatta betam 17 çıktı adetim geçmişti doktor hemen sevinme bi bakalım mı yükselecek mi dedi . Adetten bir kaç gün önce de bazen beta yüksele biliyor dedi . Benim ki de büyük ihtimal kimyasal gebelik oldu dediği gibi bir kaç gün sonra adet oldum
0 oy
(10,897 puan) tarafından
Canim anlattigina gore kimyasal gebelik olmus 
0 oy
(103 puan) tarafından
Aynısını bende yaşadım canım hem kaset teste hemde erken gebelik testinde bariz pozitif gördüm ikisini de aynı anda yaptım ama ..

Sabah kan vermek için gittiğimde negatifi gördüm inşallah senin öyle değildir 
0 oy
(648 puan) tarafından
Belkide kimyasal gebelik geçirdin. Yani döllenme oluştu ama rahme tutunamadığı için adet kanamasıyla dışarı atılıyor döllenmiş yumurta. Bi beta hcg baktırmanda fayda var 
0 oy
önce (4,741 puan) tarafından
Kan ver benimde öyleydi test yaptım hamileyim diye sevindim diğer gün kanama oldu bende düşük mu yaptım adet kanaması bilemem kan verdim doktore kimyasale gebelik yaşıyorsun dedi bir ay ara verdim sonra tekrar hamile kaldım kızım ,17 aylık suan

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 929 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 370 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 263 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (661 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu

406,023 soru

12,171,344 cevap

36,638 kullanıcı

...