0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
Sallanmadan kesinlikle uyumuyor nasıl alıştıra bilirim sallanmadan uyumaya

4 Cevaplar

0 oy
(10,230 puan) tarafından
Ben 2 oğlumu da çok çok nadir sallamişimdir. Memeden kestikten sonra yanına uzandım ninni söyledim dua okudum saçını okşadim pişpişladim o şekilde uyuttum 
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Bende bırakamadım.baska türlü uyumuyo 
0 oy
(5,467 puan) tarafından
Canim sallamaya devam et. Sallarken bi yandan da pis pis yapabilirsin sirtina falan . Zamanla sallamayi azalt. 

Ya da yine sallamaya devam et. Sallarken hikaye anlat,sirtini sivazla. Sonra zamanla sallamayi azalt. 

Benimki de emerek uyurdu yukarda ki yontemlerle uyutmaya basladim. Yatagina koydum bazi zamanlar hikaye anlattim,dalmadiysa pis pis yaptim. 

Tabi hemen olmuyo 2-3 aya anca alisiyo.
0 oy
(1,388 puan) tarafından
2 buçuk yaş daha yeni yeni bırakıyorum pedagog eşliğinde ilerliyorum çok yorucu zor benim bebeğim deliye dönerdi o derece sallanma hastasıydı bin şükür Rabbime hamd olsun şuan sallamıyorum istiyor hala deliye dönüyor ama gitgide süre azalıyor pis pat yap çok ağladığında kucağına al sakinlestir birde bay bay ve 15 gün boyunca dedi pedagog alışma süreci tamamlanması 15 gün sonu dedi biz 2 hafta oldu hasta olduk şimdi çok zorluyor ama yine sallamıyorum 
(9,290 puan) tarafından
Ama hafifledi dimi peki gece uykusu düzeldimi hic
(1,388 puan) tarafından
Esmammm cesaret verenin Rabbim seni esine kavustursun çok dua ediyorum destekçim oldun ki, tabiii gece uyanma süresi çok uzadı SüphanAllah diyen de nazara gelmesin bazen hiç utanmıyor ama bu aralar hastalık var anamı ağlatıyor uyumaya geçerken
(9,290 puan) tarafından
Allahın izniyle dersen nazar değmez gulo aklında bulunsun :)
Sende biraz kafayı dinlemissindr
Hastalıkta olur ama hasta diye pes etme sakın bazen benim.oglan bile zorluyor beni

Duaların için çok teşekkür ederim askim
(1,388 puan) tarafından
Asla asla pes etmek yok Allah'ın izniyle alıştı dönmem burdan ☺️❤️ duamdasin
(9,290 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️ seviliyorsunn
(1,388 puan) tarafından
Sende canım ❤️☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 152 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.