+2 oy
278 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
Sürekli böyleyim kroniklesti artık. Mutsuzum depresyonda gibiyim ne kimseye gideyim ne kimse bana gelsin kafam yerinde değil sağlığım yerinde değil çok bunaldım kolumu kaldiracak dermanim yok hastahanye gidecek takatim yok anlamıyorum mesela yemek yapcam sarma sarayım.diyorum kaç gündür enerjim yok ki sarayım üşeniyorum ben ne yapayım kızlar muktivitamin mi kullansam acaba kış sendromumu yasiyorum acaba ya. Silkelenip hemencik kendime gelmem lazım. Birinin beni kendime getirmesi lazım ben kış insanı değilim ya bahar insanıyım;)

15 Cevaplar

+1 oy
(1,657 puan) tarafından

Canım bende senin söylediklerinle doktora gittim doktor depresyon dedi.Ama bunlar geçici inşallah bol bol dua et namazlarını kıl.Evini temiz tut, atılacak eşyalar kullanmadığın şeyleri evden çıkart negatif enerji veriyor.Ayrica ev daginiksa çekmeceler düzenlemeler yapabilirsin bu bana çok iyi geldi kalk ve silkelen.ne kadar böyleyim böyle hissediyorum dersen o psikolojiye bürünürsün yapılacak şeyler bul kendine çık dışarıya hava al 1 saat, duş al,makyaj yap kendini değerli hisset ben daha kötüsünü yaşadım ve ara ara oluyor biz insanız bunlar çok normal herşey bir imhtihan unutma kendine iyi bak tatlım<3

(802 puan) tarafından
Allah razı olsun içime su serptin gercekten bende öyle hissediyorum depresyon gibi geliyor bana da çünkü mesela biri bana gelince misafirliğe yada ben gidince enerjik oluyorum ama evde olduğum vakit modum otomatikman düşüyor. Evet o dediğini dün yaptım biliyomusun çekmecelerin yerini değiştirdim evi hiç dağınık tutmam zaten ev dağınık olunca otomatikmen kafam da dağınık oluyor asla ona tahammülüm yok ama sürekli evde olmak da hiç iyi değil belli bir süreden sonra bana iyi gelmiyor
(1,657 puan) tarafından
Evet canım günde 1 saat ta olsa dışarı çıkmak gerekiyor misafirliğe git kafanı dağıt bunlar geçici dediğim gibi buda bir süreç ve bitiyor inan bana da oluyor çoğu zaman
(1,657 puan) tarafından
Günlük monoton hayattan bizde sıkılıyoruz her insanda vardır bu,her zaman aynı şeyler temizlik yemek çocuk,biraz kendimize de alan yaratmak lazım
-Reklam-
0 oy
(12,583 puan) tarafından
depresyonda olabilirsin. kam değerlerine baktır, demir eksikliği halsizlik yapar. 
(802 puan) tarafından
Kesinlikle depresyondayım nasıl çıkılır ki bu depresyondan
(802 puan) tarafından
İşte bı gidebilsem keşke ;))
0 oy
(3,182 puan) tarafından
Vitaminlerin düşmüş olabilir.bende öyle oluyordum. Çok düşük değildi ama dr. B12 vermişti bana kendime gelmiştim biraz. Allah şifa versin 
(802 puan) tarafından
Birinin beni doktora götürmesi kazım oraya gidecek takatim yok ;))
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Yoğunluk sürekli iş güç yapma derken insan bi sıkılıyo ondan olabilirmi seninde
(802 puan) tarafından
Valla hergun aynı şeyler de benim canımı sıkıyor bıktım daha ütüler var yarın kim yapcak şimdiden stres sardi
(20,453 puan) tarafından
Bitmiyor ya bende bugün ruhen ayakta kalmaya çalıştım gerçekten çok zor hem ev hem okul
0 oy
(883 puan) tarafından
Benexol hatta direkt dodex sana. Kesinlikle kan değerlerine baktır. Ayrıca depresyona girmiş de olabilirsin ama kesinlikle B12 değerini ölçtür. Bu arada ne sarması kız yap dolmayı geç :D 
0 oy
(1,611 puan) tarafından

Belki de gönlün yorgundur. Yahu sarmayı napican en zora talipsin bunun için niye kızıyorsun kendine ben kaç senedir düşünüp bir lahana sormadım kendime de kızmıyorum :D

0 oy
(989 puan) tarafından
Hic biseyn yok tamamen piskojik ayni anlattgin gibiyim ise girdim 6ay calistim vardiyeli isten cikarttilar evde benn bu işte nasl calstm die kendimi sorguladm durdm bu uyuşuklukla doktorlar bile diyor kendimizi dinledigimiz zaman gercekten hasta oluyoruz
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Stresten olabilir ya da kan vitamin değerlerine baktirmalisin ben aynı durumu yaşadım doktor dedi bütün değerlerin çok kötü durumda ondan böylesin 
0 oy
tarafından
Aynı bende bu sekildeyim mutsuzum hergun bir yerim ağrıyor 
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Sen ben misin  ayyyy benimde hic halim yok b12 hap kullanmama ragmen yok anca yatayim bos bos durayim yatakta yarin banyo yıkanacak onu düşünüyorum 

Robot süpürge olmasa kurutma makinem olmasam halim nolurdu acaba  
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Bende aynı öyleyim hatta okurken ben mi yazdım dedimm. Uzun süredir aynı durumdayim. Özellikle tahammül olayım sıfır. İnsanlara katlanamiyorum. Kimseyi istemiyorum. Hayatımdaki herkes bana külfet gibi geliyor. Bu duygularım geçsin diye beklerken üstün üstlük daaha da artıyor. Sinir akıyor damarlarimdan. Çocuğumla ilgileniyorum kalan vakitte kendim için bişey yapıyorum ama isteksiz hevessiz. Sonumuz b.koy 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Allah kolaylık versin hangimiz öyle değiliz ki.. işler bana bakıyor, ben işlere.. geçen biraz iş göreyim dedim, halıları yıkatmıştık. Süpürdüm sildim evi ve bacaklarım ağrıyor nasıl hamlamışım. 4 aile benden haber bekliyor bebek görmeye gelmek istiyorlar. Ben de onları geçiştiriyorum ortanca oğlum tuvaleti öğrenemedi evi b** götürüyor. Biz yıkayıyoz halıları, o işiyor. Canı sağolsun. 
0 oy
(802 puan) tarafından
Bence kan degerlerim düşük özellikle D vitamininden şüpheliyim kullanicam bir kaç gun
0 oy
(100 puan) tarafından
İki üç yildir aynıyım :D 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım senin geçmeyen mide bulantın vardı nasıl oldu o 
(802 puan) tarafından
Canım şükür o geçti bulantım olmuyor artık öyle
(802 puan) tarafından
Sanırım depresyon;)
(1,543 puan) tarafından
Ay sevindim
(802 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim hatırlayıp yazman beni çok mutlu etti ;))
(1,543 puan) tarafından
Rica ederim cnm benim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 140 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
8 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 340 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayze (91 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...