0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,766 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Ben hiç iyi değilim yazanlar oldu sevenler dende sevmeyenler dende hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız benim aşırı derecede ağrılarım var iyice bitik durumdayım aşırı derecede canım yanıyor mide ve bağırsaklarıma bebek baskı yapıyor kıvrandiriyor beni ama inanıyorum herşey çok güzel olacak 3 gündür esim evde ben mümkün olduğunca sadece uyuyorum elimizden başka bir şey gelmiyor psikolojik olarak da bittim sayılır çevremde beni suçlayanlar var evet ben istemedim bebeğimi almalarını ben göz göre göre tamam iğne yapin bebeğin kalbi Dursun diyemedim bugün olsun yine red ederim ama çevremde kiler anlamiyor neymiş bir daha olurmuş 50 tanede olsa gidenin yeri asla dolmaz ben bunu 2 kere yaşadım biliyorum iyicene içime kapandım kimseyle konuşmuyorum telefonları açmıyorum artik o yüzden buraya da girmedim 

Babamda canımı çok sıktı bilenler vardır 2 ay hastanede yattim tedavi gördüm eşim çalışmadı oglum çok etkilendi fındık zamanı geldi oğluma bakıcı tuttum büyük bir sinav verdik çok iyi hatırlıyorum Ablam benim başımın altına bi zarf bıraktı üzerinizde bulunsun dedi eyvallah kimseden de birşey istemedim bilenler vardır minnetsiz biriyim altınlarimda vardı zaten zorlsmdikca onlardan bozdum pişman da değilim bozulduklari icin meğer babam yollamış ben 2 yıl kadar oldu babamla görüşmüyorum çünkü benim oğluma küfür etti evden kovdum ondan önce benle yaşıyor du babam bugün ameliyat olacakmış geçen 15 gün önce kamyonu devirmiş benim bunlar dan haberim yok tu biyere gidemiyorum ve il dışına çıkmak yasak bana babam haber yollamış Recep 2 gece yanıma gelsin diye ama bu kesinlikle mümkün değil benim ağrılarım var artı bağırsağım karnımdan dışarı çıkarıldı torba takılı ve o torba bir anda açıla biliyor ben yapamıyorum evde oğlum var elim ayağım eşim ama anlatamıyorum  eşime vermiş veristirmis doğum için ayırdığım parayı hemen attim ona ama şimdi içim içimi yiyor ablamlada büyük kapıştık sinirlerim iyice bozuldu kimseden birşey beklemiyoruz bize bulasmasalar 

AÇIK YAZİCAM ŞEREF YOKSUNU BABAM OLACAĞI AMELİYATTA ÖNEMLİ ACİL OLMASI GEREKEN BİR AMELİYAT DEĞİL SEYİ KALKMIYOR DİYE OLACAKMIŞ ANAMLADA AYRİLAR NEYİNE LAZIMSA ARTIK 

10 Cevaplar

0 oy
(6,766 puan) tarafından

En İyi Cevap

Cevap yazamazsam kusura bakmayın lütfen 

-Reklam-
0 oy
(2,440 puan) tarafından
Aleyküm selam, Rabbim hepsini soracaktır elbet merak etme. Bende anamı babamı hatta beni üzen herkesi  Allaha havale ettim. Allaha havale edince üzerinden büyük bir yük kalkıyor. Bazıları ana baba olamıyor. 
(6,766 puan) tarafından
Ben herkesi havale edip doğduğum büyüdüğüm cocuklumun geçtiği yerleri sildim il değişikliği yaptim yine rahat durmuyorlar sonra bana kızıyorlar sen bizi kabul etmiyorsun diye gelde et
(2,440 puan) tarafından
Hem rahat durmayanı hemde kabul edilmiyorum diye ağlayanları aynen bendede mevcut bu durum.
0 oy
(3,245 puan) tarafından

Ah Büşra ahh Rabbim inşirah ferahlığı versin içine 

Derdi büyük olanın yüreği büyük olur

Zira Allah;

Küçük yüreğe büyük dertler yüklemez.

Allah ın izniyle sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına al bunların hiçbirini hatırlamayacaksın.

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar Es Sabûr ismi şerifiyle sabır versin <3

(6,766 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin sana cnm

Gerçekten imtihandasin. Bugünlerde elbet geçer 
(6,766 puan) tarafından
Geçecek inşallah cnm inanıyorum
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sana şifalar versin inşallah. İnşallah bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına . Kimseyi umursama sıkma canını ailede olsa bazen durmaları gereken yerleri bilmeli . Sen yüreğini ferah tut Allah'ın dediği olur. Para altın bunlar da gelip geçici önemli olan kalp zenginliği o da sende var . Esin ve oglunla doğacak olan bebeğinle ömür boyu mutlu ol inşallah 
(6,766 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(396 puan) tarafından
Aleyküm selam canım benim rabbim yardımcın olsun güzelim 
(6,766 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana 
(6,766 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(4,240 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun rabbim acil şifalar versin sana Allah babana da merhamet duygusu versin ne diyeyim senin eşin olabilir ama yine de elin oğlu karısını bırakıp sana mı koşacaktı arasaymış abini üzülme kimseyi umursamamaya çalış hem sen haklısın için deki de can nasıl kıyacan hadi aldırdın sen çok iyi oldun inşaAllah olursun peki sonra vicdan azabı duyacaktın kendini suçlardan o yüzden bu büyük bir sınavın demek ki geçecek bunlarda Allahını izniyle burda seni eşinle çok kıskanıp hava atıyorsun diyenler diğer tarafta nelerle boğuştuğuna bilseler çemkirirler miydi acaba dualarımdasın rabbim acil şifalar versin şu zorlu günleri biran önce atlatırsın inşaAllah <3 

(6,766 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(12,354 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bazen aklıma geldikçe bakıyorum post açtın mi diye. 

Babam kamyonun devirmiş diyince kaza geçirmiş sandım. Kazadır bu Allah korusun derken sonu okuyunca bir feleğim şaştı erkek milletinin aklı orayla calisiyo sanki tobe estağfurullah. 

Bebiş naisl kaç haftalık oldu ne kadar kaldı doğuma 
(6,766 puan) tarafından
36+2 yiz cnm Rabbimin izniyle 23 ü Sabah 7 de hastanede olucaz sezeryana Alacaklar
(12,354 puan) tarafından
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
0 oy
(7,943 puan) tarafından
Aleyküm selam çok geçmiş olsun eşin ailesi sorun senin baban sorun ikinizde aile konusunda biraz şansızsınız şükür eşin iyi biri siz birbirinize iyi olsun gerisini boşverin duymayın kimseyi 
(6,766 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm gerçekten öyle illaki ailelerde çıkıyor ve asla ayrımcılık yapmıyorum o yüzden eşimle bu konulardan zıt düşmüyoruz

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 940 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,766 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,143 göst.
0 oy
7 cevap 334 göst.

Kategoriler

1,493,807 soru

24,406,158 cevap

350,509 kullanıcı

...