Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim yazanlar oldu sevenler dende sevmeyenler dende hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız benim aşırı derecede ağrılarım var iyice bitik durumdayım aşırı derecede canım yanıyor mide ve bağırsaklarıma bebek baskı yapıyor kıvrandiriyor beni ama inanıyorum herşey çok güzel olacak 3 gündür esim evde ben mümkün olduğunca sadece uyuyorum elimizden başka bir şey gelmiyor psikolojik olarak da bittim sayılır çevremde beni suçlayanlar var evet ben istemedim bebeğimi almalarını ben göz göre göre tamam iğne yapin bebeğin kalbi Dursun diyemedim bugün olsun yine red ederim ama çevremde kiler anlamiyor neymiş bir daha olurmuş 50 tanede olsa gidenin yeri asla dolmaz ben bunu 2 kere yaşadım biliyorum iyicene içime kapandım kimseyle konuşmuyorum telefonları açmıyorum artik o yüzden buraya da girmedim
Babamda canımı çok sıktı bilenler vardır 2 ay hastanede yattim tedavi gördüm eşim çalışmadı oglum çok etkilendi fındık zamanı geldi oğluma bakıcı tuttum büyük bir sinav verdik çok iyi hatırlıyorum Ablam benim başımın altına bi zarf bıraktı üzerinizde bulunsun dedi eyvallah kimseden de birşey istemedim bilenler vardır minnetsiz biriyim altınlarimda vardı zaten zorlsmdikca onlardan bozdum pişman da değilim bozulduklari icin meğer babam yollamış ben 2 yıl kadar oldu babamla görüşmüyorum çünkü benim oğluma küfür etti evden kovdum ondan önce benle yaşıyor du babam bugün ameliyat olacakmış geçen 15 gün önce kamyonu devirmiş benim bunlar dan haberim yok tu biyere gidemiyorum ve il dışına çıkmak yasak bana babam haber yollamış Recep 2 gece yanıma gelsin diye ama bu kesinlikle mümkün değil benim ağrılarım var artı bağırsağım karnımdan dışarı çıkarıldı torba takılı ve o torba bir anda açıla biliyor ben yapamıyorum evde oğlum var elim ayağım eşim ama anlatamıyorum eşime vermiş veristirmis doğum için ayırdığım parayı hemen attim ona ama şimdi içim içimi yiyor ablamlada büyük kapıştık sinirlerim iyice bozuldu kimseden birşey beklemiyoruz bize bulasmasalar
AÇIK YAZİCAM ŞEREF YOKSUNU BABAM OLACAĞI AMELİYATTA ÖNEMLİ ACİL OLMASI GEREKEN BİR AMELİYAT DEĞİL SEYİ KALKMIYOR DİYE OLACAKMIŞ ANAMLADA AYRİLAR NEYİNE LAZIMSA ARTIK
Cevap yazamazsam kusura bakmayın lütfen
Ah Büşra ahh Rabbim inşirah ferahlığı versin içine
Derdi büyük olanın yüreği büyük olur
Zira Allah;
Küçük yüreğe büyük dertler yüklemez.
Allah ın izniyle sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına al bunların hiçbirini hatırlamayacaksın.
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar Es Sabûr ismi şerifiyle sabır versin
Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun rabbim acil şifalar versin sana Allah babana da merhamet duygusu versin ne diyeyim senin eşin olabilir ama yine de elin oğlu karısını bırakıp sana mı koşacaktı arasaymış abini üzülme kimseyi umursamamaya çalış hem sen haklısın için deki de can nasıl kıyacan hadi aldırdın sen çok iyi oldun inşaAllah olursun peki sonra vicdan azabı duyacaktın kendini suçlardan o yüzden bu büyük bir sınavın demek ki geçecek bunlarda Allahını izniyle burda seni eşinle çok kıskanıp hava atıyorsun diyenler diğer tarafta nelerle boğuştuğuna bilseler çemkirirler miydi acaba dualarımdasın rabbim acil şifalar versin şu zorlu günleri biran önce atlatırsın inşaAllah
1,493,807 soru
24,406,158 cevap
350,509 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın