0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,297 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bugün neler yapacaksınız 

Eşim kac gündür evdeydi o kadar güzel uyumuşum ki ayların uykusuzluğu yorgunluğu gitmiş gibi ne yemek ne bulaşık ne çamaşır çocuğu bile odaya salmadi sadece yemek yemek için kalktım sabahta yine evi topladı çıktı artık çalışmam lazım dedi haklı olarak :D

Dün Facebook ta video izlerken ıslak kurabiye gördü olsa yenirdi dedi o içime dert oldu yumurtayı yagi çıkardım oda ısısı na gelene kadar bi kahve içeyim dedim belki benim anlık postlari özleyenler vardır :wassat:

image

7 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
Özlettin kendini Rabbim şifaani versin Abla ağrıni dindirsin 

Afiyet olsun bende kahvemi icip islere basliycam
(4,297 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun

Kolay gelsin afiyet olsun
(195 puan) tarafından
Sağol canıim❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun kuzum Kocam sabah nöbetten gelip kahvaltı hazırlayıp bizi uyandırdı oğlumla kahvaltımızı ettik o yatmaya gitti biz oynamaya geldik :) bende çay içiyorum 
(4,297 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm Allah razı olsun böyle eşlerin sayısı çoğalsın inşallah
(6,083 puan) tarafından
Ay aminn kız :D
(4,297 puan) tarafından
Çok amin canım ♥️♥️♥️
0 oy
(540 puan) tarafından

Günaydın nasılsın Büşra :)

Bende kalktım koltuk örtülerini yıkadım asıcam çocuğu doyurucam iş güç beni bekler

(4,297 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
(1,126 puan) tarafından

Eşin nasıl o kdar kaldı evde izinmi aldı cnm afyet olsun o çikolataları yicekmisin hepsini :Pbende annem gelmiş hiç firsadim yok o misafirlik o ziyaret yada annemi görmeye gelen banda gün doğdu :Dhep evdeydim ama kızımın diş ağrıları var gündüz birşey yapamiyom ek gıda dönemi bide annemde eskisi gibi bakamiyo çocuk yani her şey birbine giryo eşim 2 günüdür yılık izne çıkmış bugün temzlige baslicaz yoksa bu gidişle mevlit işim kalacak çok stresliyim bu aralar hayırlısıyla versem pazartesi vermeyi düşünüyorum inan bende bir haftadır yokum burda arda firsad buldukça gece bakiyom senin postlara bende denk gelmedim

(4,297 puan) tarafından
Benim eşim inşaatta çalışıyor cnm günlük hesaplanıp alıyor yani çalışmadığı gün cebimizden yemiş oluyoruz o yüzden rahat işi

Rabbim kazasız belasız gönlüne göre okutmayi nasıp etsin inşallah
(1,126 puan) tarafından
Amin canım amin hayırla bitse hiç büyük işlere kalkişamiyorum strs yapyom biraz
0 oy
(3,440 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin de rüzgar paşalı postlar açılsın inşaAllah ya:D<3 

(4,297 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️☺️
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım sordum dün ben buraya ağrın varmış geçmiş olsun ❤️
(4,297 puan) tarafından
Aşırı derecede oluyor cnm ama bunada elhamdülillah ♥️
0 oy
(510 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Merak ediyorum seni üç çocukla fırsat bulamıyorum tlf na bakayım. Gün aldın mi
(4,297 puan) tarafından
Aldım canim ayın 23 ü Sabah 7 de hastanede olucam 9 gibi alicaklar
(510 puan) tarafından
Az kaldı Rabb'im emeklerini boşa çıkarmasın ve sağlıkla kucağına al oğlusunu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 313 göst.
0 oy
5 cevap 149 göst.
+1 oy
24 cevap 492 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 493 göst.

408,339 soru

12,267,658 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...