0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (3,823 puan) tarafından
EşimeSabah yumurta yaptım kıl çıktı basım açık di normalaşörtüsü kullanıyorum tamam haklı olabilir ama hep bı hata olursa şöyle böyle diyip duruyor .aşağalamasindan sıkıldım sonra şaka yaptım diyip gönül almaya çalışıyor bı hata yapsın küçük bişey abartıyor bende insanimm .hep hayatım boyunca böyleydi ben hata yaptığım da büyütülürdü.

3 Cevaplar

+1 oy
(11,842 puan) tarafından
benzer şeyi eşim yapıyordu. artık bende pna yapıyorum, bin pişman oluyor. mesela sakarlık var bende, elimde değil. ne düşürürsem laf söyler, sonra o 40 yılın başı bir şey düşürür ben artık ağzıma geleni sayıyorum. bir şey unuturum, unutmayacaksın diye dikte eder, sonra kendi bir şey unutur. Valla taramalı tüfek gibi gibi yarım saaat söylenirim.

geçen güneş gözlüğünü kaybetti, olabilir. gitti yeni aldı, aldığı gün tekrar kaybetti. dedim düştün dilime kurtuluşun yok en az 1 sene konuşurum dedim. yeni aldığı gözlük de 2 bindi.

niye böyle yapıyorsun diyor, dedim ne hissettiğimi anla. den yapınca sorun yok ama ben yapınca mı sorun var. çocuk gibi azarlıyorsun beni bazen, yapma diyorum. 

uzun lafın kısası böyle böyle yontacağım. 

genel olarak memnunum kocamdan, hakkını yiyemem ama çocuk gibi azarla huyundan gına geldi
(3,823 puan) tarafından
Aynn öyle  valla azarlanmak dan sıkıldım
(11,842 puan) tarafından
benim de hoşuma gitmiyor bu durum, ama basit şeyler yüzünden çocuk gibi azarlanmak da zoruma gidiyor. dikkat et dersin, bu kadar yani uzatmanın alemi yok
(3,823 puan) tarafından
Aynn.valla her gün aynı akşam şöyle ol böyle yap sabah öküz gbi azarlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben son zamanlar eşime ayni oyleyim ..ve bunun farkindayim ..birakmam gerek bu huyumu hic iyi degil
(3,823 puan) tarafından
Aynn düzeltmeye calis kendini:)):
0 oy
(95 puan) tarafından
Eşim dışarıya çok önyargılı biriydi, sevmezdim bu huyunu. Bir ara ben o oldum, o ben oldu. Karakterlerimiz değişince ayna gibi bende kendini gördü. Ben böyle olmak istemiyorum dedi en son çünkü ne zaman bana baksa bende kendini gördü, gayri ihtiyari bir şeydi.

Sonra önyargısı kırıldı ama. Eşekten düşeni eşekten düşen anlar güzelim, ittir onu eşekten bir düşsün.
(3,823 puan) tarafından
Aman valla bnde ona benzdedim zaten 5 senede

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Npp (320 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 224 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 461 göst.
0 oy