0 oy
91 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,112 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar aranızda Trendyol iadesi yapan var mı,ben poşeti güzelce bantladim açık yer yok fatura üstünde zaten sorun çıkar mı acaba nasıl olmalı iade paketi 

5 Cevaplar

+1 oy
(5,143 puan) tarafından
İade kodu alıp onu yazman gerek bır de 
(2,112 puan) tarafından
Evet iade kodu almışım,paketin üstüne mi yazayım
(5,143 puan) tarafından
Evet canım
(5,143 puan) tarafından
Paketi sorun etmez merak etme
(2,112 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
+1 oy
(10,449 puan) tarafından
Geldiği şekilde kargoya verip iade kodunu soyelmeniz yeterli. Kardeşim şarj cihazı almıştı onların paketi plastik li kartonlu bişey onu yırtarak açtığı için iadesi red edilmişti ama ben bir çok kez iade verdim hiçbir sorun olmadı 
(10,449 puan) tarafından
Böyle olur. Ürünün orijinal ambalajı oluyor ya hani ben onu kassettim. Bu kargo poşeti zaten verdiğin zaman yeni poşete koyuyolar
(2,112 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın❤️
(2,112 puan) tarafından
Canım paketin üstüne isim soy isim TC yazmama gerek varmı bir arkadaş öyle yazmış, sonuçta üstündeki faturada ismim falan yazıyor,TC yi satıcı görecek yazarsam sakıncalı olur mu.Gerek var mı yazmaya.
(10,449 puan) tarafından
Yooo hiçbirini yazmana gerek yok iade kodunu görevliye versen yetiyo
(2,112 puan) tarafından
Tm canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
+1 oy
(6,697 puan) tarafından
Sanırım iade kodu kargoyu aldığın şubeye gidip orda alacaksın ben bir ara öyle almıştım 
(2,112 puan) tarafından
Kargocu kapıya gelecek alacak bu seçeneği seçtim,iade kodu telefona geldi gelen kargocuya veeicem,sorun ettiğim paketi sorun edermi
+1 oy
(4,361 puan) tarafından
İade kodu aldın mı canım iade kodunu kargocuya ver gerisi onda zaten hemen iadesi yapılıyor 
(2,112 puan) tarafından
Kargocuya verdim canım, önceden satıcıyla iletişime geçtim kusurlu ürün geldiği için,onlarda iade yapabilirsiniz dedi inşallah sorun çıkmaz çünkü ürün bana kırık şekilde geldi
(4,361 puan) tarafından
Satıcıyla da iletişime geçmişsin sıkıntı olmuyor canım hatta ürün kırık geldiği için iaden gerceklestikten sonra sana özür mahiyetinde kupon tanimlayacaklar
(2,112 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Kızlar kimse yok mu daha önce iade yapmadım tedirginim biraz bugün kargocu gelip evden alacak
(459 puan) tarafından
Cnm üstüne iade kodu yaz isim soy isim TC yaziliyor  zaten trentyol müşteri hizmet arıyor gün içinde almaya gelicez diye adınız soyadınız TC no bazen cep noda diyolar arayıp sekreter söylediklerini yaz oraya hazır olur bu kadar istersen iade nedeninide yazarson oraya bende öle yapıyordum, ama daha trendyoldan bişi almam boykot oldu verdiğimiz paralar evlatlarimiza kurşun parası oluyor boykot ürün almamaya dikkat ederim çocuklara dönüyor o kurşunlar  çoluk çocuk dinlemiyor İsrail
(2,112 puan) tarafından
Kız domol fırın temizleyicisi almıştım rossmanndan gelirken kapakları kırık geldi,buda Almanya markası İsrail'le alakası yok nerden çıkardın bunu:)
(459 puan) tarafından
Trendyol yazıyor ya başlıktan ondan dedim Trendyol boykot olmuş,  Trendyol yol iadesi nasıl yapılır demişsin ondan :))
(2,112 puan) tarafından
Trendyol boykot mu hiç bilmiyorum canım valla
(459 puan) tarafından
Yeni olmuş valla cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 38 göst.
0 oy
9 cevap 201 göst.
0 oy
5 cevap 85 göst.
0 oy