0 oy
94 göst.
önce Aile kategorisinde (133 puan) tarafından

Şimdi ben yeni düşük yaptım ya folik asit kullanmaya ne zaman başlasam acaba elimde var zaten birde elimde iktane var birini hamile arkadaşım kullanamamisti midesi bulandı icin bana vermişti hangisini kullanayım elimle tuttuğum sağlık ocağın bana yazdığı diğeri ise arkadaşımın verdiği o özele gittiği için ona farklı vermiş sanki 

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (7,336 puan) tarafından

Ben hiç kullanmadım.hamile olunca paralı olandan kullandım. 

önce (133 puan) tarafından
Folbiolun dozu yüksek diyolar acaba hamile kalana kadar onu kullanıp hamile olursam o pembe kutuyumu kullansam
önce (7,336 puan) tarafından
Bilemem ama acele etme . Sanırım yeni düşük yapmışsın. Sağlık ocağı ebesine sorabilirsin
Him ewt ona sorayım aklıma gelmedi hiç zaten birazdan  gideceğim sağlık ocagina teşekkürler
-Reklam-
0 oy
önce (1,053 puan) tarafından
Bende düşük yaptım.doktorum  6 ay korun dedi çocuk yapmaya karar vereceğiniz zaman 3 ay öncesinde folik asit başla dedi.bende öyle yaptım 4 aylik bebeğim var şimdi.ben folbiolu kullanmıştım
Teşekkür ederim ozaman folbiolu kullanayım ya ben başka formlarda hamilelikte folbiolun yüksek dozlu olup kaç kişinin bebeğin sağlıksız gebelik ile sonlandigini duydum acaba hamile kalana kadar folbiolu kullanıp öğrenince de diğerini mi kullansam
önce (1,053 puan) tarafından
Sağlıklı bir bilgi için kadın doğuma git canım.riske atılmaz böyle şeyler
Haftaya Perşembe günü randevum vardı iptal etmemiştim zaten gideceğim öncesinde buraya sormak istemiştm
0 oy
önce (1,092 puan) tarafından
Ben iki hamileliğimde de öncesinden içmedim canım hamile kalınca içtim ilk hamileliğimde folbiol içtim 2.de diofol içtim 
Hamileligi hızlandırmak için folik asit oncesinde kullanılabilir mis ya oyuzden sordum faydasını gören falan varmı diye
Doğru canım ben yapmadım o yüzden paylaşayım dedim ama bence bir doktorunla konuş normlde 6 ay diyorlar ama en azından 2 3 ay hamile kalma bence insan tabiki istiyor ama biraz vücudunun ve hormonlarının toparlanmasını bekle inşallah rabbim sağlıkla güzelce nasip edecektir❤️
Teşekkür ederim çok sağol ❤️☺️ Perşembe doktor randevum vardı ona gidince tekrar soracağım
Tamam canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️
0 oy
önce (633 puan) tarafından
Canım acelen ne ? Birak rahmin biraz toparlansin aksi takdirde yine aynı sonuçla karsilasirsin. 
Özelde Doktorumla konuştum düşükten sonra 3 hafta sonra bile yeniden hamile kalabileceğini ve sorun olmayacağını söyledi ama folik asit ile ilgili bişey söylemedi bende sormayı unuttum oyuzden buraya sordum
önce (633 puan) tarafından
Anladım gecmis olsun cnaim, benim bildiğim gebe kalmak isteyen herkes kullanabilir. Günde bir tane diye biliyorum
Teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
önce (1,340 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

image

Kız bu folbiol beni mahvetti dozu çok bunun alt ast enzimlerim çok çok arttı bunun yüzünden 

Yaa öylemi bana öyle bı etki yapmadı ama sanki başka formlarda okudum üzere kaç kişi bu hap yüzünden sağlıksız gebelik ile sonlanmis düşükle sonuçlanmis böyle okuyunca sanki bebeğin düşük sebebini buna baglar gibi oldum ama emin degilm
önce (1,340 puan) tarafından
Bak resim ekledim folbiol kullandığım süreçte ne kadar çok artmış bnm artık ciğerim ağrıyordu 9. Haftaydı sanırım kestim bn iyiki  de öyle yapmışım
Bn özele gidince sordum bu arada beni boşverin bebeğime zarar verir mi onlarda asıl sana zarsr verir demişti
Anladım canm resmi yeni fark ettm Perşembe günü randevum vardı zaen oraya gittimde sorarım doktora gerekli testleri yaptirirk olmazsa teşekkür ederim bilgilendirdigin icin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 224 göst.
1 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 215 göst.
0 oy
12 cevap 187 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.

408,081 soru