0 oy
392 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,587 puan) tarafından
Herkese hayırlı günler canlar benim eşim yilda bir kere flan kırmızı ışıkta satılan tekli güllerden alır bazen de yol kenarında bir gül görürse getirir onlar beni mutlu eder tabiki ama bazen de paraya kıyıp güzel hediyeler almasını istiyorum kocaman bir buket papatya şakayık kasımpatı bunlar çok şey değil maddi durumumuz iyi olduğu halde ve benim istediğim halde bir çiçekçiye gidip de hiç almadı bunu nasıl dile getirebilirim çünkü ömür boyu düşünse aklına gelmez annesi pinti yetiştirmiş bir kere :) 

Sizin eşleriniz nasıl bu konuda 

41 Cevaplar

+1 oy
önce (2,269 puan) tarafından
Esim almaz bende almasi icin diretmem sevmem de acikcasi.onun yerine daha farkli hediyeler alir o daha mutlu eder beni mesela altin gibi :)bide benm sevdgim cikolta yada yiyeceklerden sen seversn diye alip getrmesi cicek getrmesinden daha mutlu ediyor valla yalan degil.ama sende esine tatli tatli laf sokar gibj anlatmaya calisabikirsn yada yada ben severim boyle seyleri gibisinden
önce (1,587 puan) tarafından
Altın ve çikolata alır onda tamamaiz ama kadın bir çiçektir ya bir kere onu da alsın:(
önce (2,269 puan) tarafından
Bilemiyorum canm herkwz bir degildir tabi ama benim icn cok onemli bisi degil.alsadabolur almasadabhic tepki gostermem yada alsn diye dirwtmem
-Reklam-
+1 oy
önce (103 puan) tarafından
Benim eşimde senede bir alır 5 senelik evliyim iki kere almisimdir öyle yaniii:))
+1 oy
önce (4,689 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Evimin her köşesi çiçek dolu  hep alır daha dün aldı    çiçek 
+1 oy
önce (209 puan) tarafından
Biz yeni evliyken 3 defa demet şeklinde aldı bende vazolara koymuştum. Kayınpederim evimize ilk defa geldi ve evi gezerken bunlar ne çöpe para verirsen zaten borcun bitmez dedi. O gün bu gündür tek dal almadı. 
önce (186 puan) tarafından
O da senin eşinin kabahatiymis
önce (2,435 puan) tarafından
Eşin çiçek almayınca zengin oldu mu bari. Boş boş konuşuyorlar ya
önce (209 puan) tarafından
İşteee laf.. Bide durumumuz da var hani
+1 oy
önce (65 puan) tarafından
Eşim özel günlerde alır sağolsun. Ama bu sefer doğum günümde hediye çiçek vs alma yemek ısmarla dedim sadece:⁠-⁠) öyle de yaptık en son aldığı 500 tlydı çiçek sepetınden çok üzüldüm açıkçası o kadara asla gerek yok
+1 oy
önce (3,019 puan) tarafından
Alır özel günlerde birde bazen içinden geldiği için 
+1 oy
önce (335 puan) tarafından
İlk yıllar alırdı sonra bir zaman sonra çöp olunca alma dedim ama ara da bir canlı evde bakacağım çiçek alır 
0 oy
önce (1,614 puan) tarafından

Onunda ailesi biraz cimri ama o çok bonkördür,ilk yıl çok alırdı bana ama bebek doğduktan beri almıyor:Dbir ara sinirlenmiştim kavga etmiştik bütün gülleri çiçekleri toplayıp çöpe atmıştım o günden sonra alma bana demiştim oda almadı almak istediği zamanda oldu istemedim çiçekler bende kötü bir anı olarak kaldı:(suan yol kenarında görse adama diyo abi para yok ben fakir:D

Ama bekarken hatırlıyorum ben kendime hediye olarak güzel bir gül almıştım içimden gelmişti:)
Ya en azından almış bıkmışsın bile :D ben bir kere istiyorum tadına bakmak için :)
Ben çiçekleri çok seviyorum bana alsan çok mutlu olurdum de ve yanağından öp belki fikri değişir dene bakalım:)
0 oy
önce (16,327 puan) tarafından

Hayır almaz kıyamıyorum çünkü ben o çiçeklere alıyorsa da ekecegim bakacagim çiçek alır ben dedim ona almasın diye yoksa alıyordu 

Diğeri soluyor bir süre sonra koyacak yer yok hopp cope yazık oluyor 

Bu tarz mesela 

image

Evet bende saksı çiçeği çok severim hatta bir gün demiştim bana çiçek almak istersen saksı çiçeği al diye ama onu bile almadı :) bazen sinir oluyorum bide şuan hormonlar yükseldikçe
0 oy
önce (21 puan) tarafından
Eşim hiç çiçek almadı.. 
:((((((
0 oy
önce (4,834 puan) tarafından

Doğum günü evlilik yıldönümü anneler günü çiçek alma günüm :D

içimden geldi çiçeği yok mesela , ama ben dert edermiyim asla bir çiçek olmuş 1000 lira:P

Bende o da yok bı pastaya tav oluyoruz hiç alimmayainca insan istiyor be
0 oy
önce (3,927 puan) tarafından

4 yıllık evliyim alma diyorum ben de :D daha önce çok aldı ama koyacak yerim yok tayimciyiz taşınmada kaç tane attım kötü olduğu için ee parasına da değmez yani ne gerek var o paraya dışarıda yemek yeriz diyorum almasın bana :D

0 oy
önce (122,875 puan) tarafından
aay cicek almiyo ama su yenen ciceksi seylerden aliyo 
O da olur farketmez :D
0 oy
önce (590 puan) tarafından
Alır canım çiçek çok severim ama hani toprakli çiçek oluyo ya o şekilde onlarca kaktüsum skulent im orkidelerim vardı bir anda soldular ya nedeni ni bulamadım aynı odada yuka ağacı falan da var başka kaktüsler de var onlara bir şey olmadı ama diğerlerinin hepsi soldu İnşallah sebebini bilen birisi yazar bu yorumu görüp
0 oy
önce (2,320 puan) tarafından

Benim eşim alır yalan Yok ama uzun Zaman oldu almayalı hatta şaka gibi ama sksksjsj bugün dile getirdim değiştin diye güldü nasıl değiştim dedi bende sürpriz yapmaz oldun dedim gülmeye başladı yaparız ayıp ettin demez mi görecez bakalım :D

0 oy
önce (123 puan) tarafından
Yaa Bence çiçekler dalında güzel Buket halinde olunca güzel oluyorlar insanın mutlu ediyor kokusu bir ayrı oluyor o paketin gösterişi Onlar insan çok etkiliyor şahsen ben bir iki kere eşim tarafından böyle sürprizle karşılaştım tabii sonra solunca haliyle üzüldüm yani Sonsuza kadar onu canlı tutamadığımız için Saklamıştım kuruyunca tek tek döküldü şimdi nerede çiçekler pahalı özellikle gülün tanesi baya pahalı o yüzden böyle beklentiler içine girmiyorum Çünkü maddi durumumuzu biliyorum:) nasılsa solup gidiyor 
0 oy
önce (4,293 puan) tarafından
Benim esim en son 3 ay önce aldı..dogum yaptigim icin ..ben cicek sevmem .. canlı severim ama bakamam ona da 
0 oy
önce (2,901 puan) tarafından
Önceleri alıyordu daha sonra kuruyup giden şeye o kadar para vereceğime güzel bi yerde yemek yiyelim der :D özel günlerde masa ayırtır süsletir çiçek olmaz ama hediyeler olur öyle kutlarız.
0 oy
önce (27 puan) tarafından
Vallah 8 senelik evliyim 3 senede flört ettik 

Eder sana 11 sene bir kere olsun bana çiçek almamış ama altın kolye yüzük alır hahahaha :D
0 oy
önce (4,079 puan) tarafından
Bir çiçek konusu açılınca aklıma bu video geliyor. Değer bir sevgiyle ölçülmez tabi fakat bir cicek bazen değerli hissettirir...

https://www.instagram.com/share/reel/_rEYDqYqs
Evet Bende bu videoyu gördükten sonra daha çok üzüldüm almadığı için :(

İlgili sorular

+1 oy
47 cevap 1,343 göst.
23 Ocak 2022 Moda kategorisinde Kzlrr (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 712 göst.
12 Aralık 2020 Aile kategorisinde Evramm (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 408 göst.