Onunda ailesi biraz cimri ama o çok bonkördür,ilk yıl çok alırdı bana ama bebek doğduktan beri almıyorbir ara sinirlenmiştim kavga etmiştik bütün gülleri çiçekleri toplayıp çöpe atmıştım o günden sonra alma bana demiştim oda almadı almak istediği zamanda oldu istemedim çiçekler bende kötü bir anı olarak kaldısuan yol kenarında görse adama diyo abi para yok ben fakir
Hayır almaz kıyamıyorum çünkü ben o çiçeklere alıyorsa da ekecegim bakacagim çiçek alır ben dedim ona almasın diye yoksa alıyordu
Diğeri soluyor bir süre sonra koyacak yer yok hopp cope yazık oluyor
Bu tarz mesela
Doğum günü evlilik yıldönümü anneler günü çiçek alma günüm
içimden geldi çiçeği yok mesela , ama ben dert edermiyim asla bir çiçek olmuş 1000 lira
4 yıllık evliyim alma diyorum ben de daha önce çok aldı ama koyacak yerim yok tayimciyiz taşınmada kaç tane attım kötü olduğu için ee parasına da değmez yani ne gerek var o paraya dışarıda yemek yeriz diyorum almasın bana
Benim eşim alır yalan Yok ama uzun Zaman oldu almayalı hatta şaka gibi ama sksksjsj bugün dile getirdim değiştin diye güldü nasıl değiştim dedi bende sürpriz yapmaz oldun dedim gülmeye başladı yaparız ayıp ettin demez mi görecez bakalım
1,486,593 soru
24,303,137 cevap
344,172 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın