0 oy
481 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,693 puan) tarafından
Herkese hayırlı günler canlar benim eşim yilda bir kere flan kırmızı ışıkta satılan tekli güllerden alır bazen de yol kenarında bir gül görürse getirir onlar beni mutlu eder tabiki ama bazen de paraya kıyıp güzel hediyeler almasını istiyorum kocaman bir buket papatya şakayık kasımpatı bunlar çok şey değil maddi durumumuz iyi olduğu halde ve benim istediğim halde bir çiçekçiye gidip de hiç almadı bunu nasıl dile getirebilirim çünkü ömür boyu düşünse aklına gelmez annesi pinti yetiştirmiş bir kere :) 

Sizin eşleriniz nasıl bu konuda 

41 Cevaplar

0 oy
(8,662 puan) tarafından
Ciceğe verilen parayı eşim gereksiz buluyo almaz başka hediyeler aldı çok 
(1,693 puan) tarafından
Herşeyin yeri farklı bence ya evet bazen gereksiz geliyor ama ben mutlu olurum
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
Bir ara çok alıyordu hamile olunca bıraktı onun yerine bebeğe alıyor 
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Ben hiç çiçekten yana değilim ya kuruyor yani soluyor bide aşırı pahalılar tabi ayda yılda bişey olur alır o ayrı içinden gelir başka bişey ama ben çiçeğe para verilmesi taraftarı değilim eşimde bilir almaz oyuzden onun yerine başka bişey alir aldiririm çiçeğe verme para sevdiğim şeyler al veya biseye ihtiyacim varsa onu alır bir ay kafaya bişey koydum mesela söylediğim bişey onu alır 
0 oy
(242 puan) tarafından
İlk ve son kez 4 seni önce doğum günümde almıştı o zmn da yeni evliydik bana göre çicek çikolataya para verilmemeli yani ziyan oluyo o para alıcaksa hediye şal bluz hani senelerce kullanacagım bişi olması daha iyi bu benim düşüncem
0 oy
(883 puan) tarafından
benimki bir kaç kere aldı. baktı sevinmiyorum sonra almadı. bana çikolata alınca seviniyorum ben. çiçek gerçekten mutlu etmiyor
0 oy
(7,465 puan) tarafından

Almaz :D zaten bende çiçek ve yüzük meraklısı değilim. Bazen düşünüyorum ne bicim kadınım diye :D ama küpe kolye bileklik meraklısıyim :D

(1,693 puan) tarafından
Her kadının zaafı farklıdır tabi:)
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Arada alıyor almayınca neden almadın deyip alınca buna para mı verilir diyen biriyim üç gün sonra çöpe atmak bana çok saçma geliyor beraber 
0 oy
(451 puan) tarafından
Şimdiye kadar üç kere aldı ilk aldığıyla ikinci arasında 2 yıl vardı istediğimi anlasın diye kuruttuğum çiçeği çerçeveleyip duvara asmıştım ama şimdi almasını istemiyorum solup gidiyor alırsa saksıda alsa daha iyi
0 oy
(190 puan) tarafından

8 yıllık evliyim bikere çiçek aldım ama hiç takmam böyle şeylere çiçeğe verilen.parayı başka birseye ver derim bari yiyelim diye :D

(1,693 puan) tarafından
Arada şart bence ya ben takıyorum maalesef
(190 puan) tarafından
Bilmem ben prk sevmiyorum ya
0 oy
(1,052 puan) tarafından

Hıç almamış genelde ben ona alirım:D alırım derken ben bahçede ekmişim bazen içimden gelir yapar veririm 

0 oy
(1,983 puan) tarafından
Ben çiçek sevmiyorum o yüzden alma diyorum. Ama sevseydin ve isteseydim bunu belli ederdim
(1,693 puan) tarafından
Belli ediyorum ama yine almıyor
0 oy
(3,285 puan) tarafından
Benim eşimde alıyordu 

Ettim kiskanclik yapmış esine söylemiş 

O da benim eşime söylüyor filan o gün bugündür almaz 

Çok saçma yani
0 oy
tarafından
Benimki en son brokoli aldi sayiliyo mu 
(1,693 puan) tarafından
Karnabahar alsaydı sayılırdı:D
tarafından
O da vardi kiz ven yesil diye brokoli dedim :)
0 oy
tarafından
Eşim çalıştığı yerde gül ekti bı sürü hep getirir bana saolsun çok seviyirm gülleri  bize çarşı uzak olduğu için böyle bsey yaptı yillardr böyle ama çarşıya gidrse çarşıdan alır oda özel günlerinizde binada şükür:) ben derim yani bu çiçeği yada baskaa bsey çok istiyorum derim
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Evet düzenli Alır

Genelde hep canlı Alır 

Bende bahçeme dikerim

Baktıkça içim açılır sevinirim
(1,693 puan) tarafından
Ne güzel maşallah
0 oy
(20,454 puan) tarafından
Doğum yaptığımda alır çiçeği ama daha çok altın sevdiğim için bileeenzik ve yüzük alır djdjjdj
0 oy
(829 puan) tarafından
Benimkide yılda 2,3 sefer alır.ama gider özel olarak alır. Yada hediye alir
0 oy
(44 puan) tarafından

Aldırmıyorum bana cok mantıksız geliyor cansız çiçek alması :) Huyumu bildiği için genelde saksı da çiçek alır yada bana çiçek alma çikolata al derim mesela :)

0 oy
(701 puan) tarafından
Arada sürpriz yapmayı çok sever özel günlerde de alır bende hepsini sakladım kuruttum kıyamadım atmaya koca bir torba kurumuş çiçeğim var :))
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Ben çiçek sevmiyorum. O yüzden çiçek alma dedim çünkü 2 gün sonra çöpe atıyorum hiç gerek yok.

İlgili sorular

+1 oy
47 cevap 1,358 göst.
23 Ocak 2022 Moda kategorisinde Kzlrr (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 717 göst.
12 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 444 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,265 göst.