+1 oy
437 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,830 puan) tarafından

Hemen hemen 1 yıldır geçmeyen bir sırt boyun kökü ağrım var özellikle sırtımın ortası felaket ağrıyor.MR çektirme korkusuna doktordan kaçıyorum sanki çözümmüş gibi :angel:  Şansıma bu sabaha fizik tedavi bölümüne randevuda çıkmıştı almıştım bir cesaretle ama ne yaptım tabiki iptal ettim.. Nasıl yenecem bu MR çektirme korkusunu yaa aranızda çektiren var mı gerçekten abarttıkları kadar var mı yani korkunç mu :wassat:

23 Cevaplar

+1 oy
önce (942 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kızzzzz post sahibi o kadar yazdık daha cesaret gelmedi mi kız :) hadi mr a gireceğim korkmuyorum yaz kız sen yaparsın hadi Güven kendine :D valla bak sırf ikna olmuş musun diye bakmak için posta yine girdim 

önce (1,830 puan) tarafından
Yaaa tamam seni mi kıracam  randevu bulduğum gibi gidecem inşallah MR da verirse de vira bismillah diyip gircem artık hadi yat uyu ahahhahaa ♥️♥️
Tm artık uyuyabilirim hahahha gözümüz aydın:))
Kıyamam yaaa ☺️☺️ hayırlı geceler bacımsu ♥️☺️
-Reklam-
+1 oy
önce (352 puan) tarafından
Neyinden korkuyorsun mr' ın acaba
Sırt mr 10 15 dk sürüyor
Geçmiş olsun canım sırt için ne tedavi uygulandı şikayet neden kaynaklıymış
Sağol canım beynimde iyi huylu kistler var. Sırt mra kayinpederim girdi
Anladım canım Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah hepimize ♥️
önce (486 puan) tarafından
Canım baş boyun komple bakıldığında ,kafana maske gibi bir şey var ondan takiyolar mi
+1 oy
önce (9,903 puan) tarafından

Hem mr hem tomografi ikisini de çektirdim hiç bi sorun yasamadım ben. Tabi panik atak gibi sıkıntıların yoksa. Zaten bişey olmuyor ki gözunu kapat gir, korkacak hiç bişey yok bana göre :)

Ayy keşke ya keşke bir cesaret gelsede biran önce çaresine baksam ☺️ tomografi ve MR farklı makine mi canım
önce (9,903 puan) tarafından
Makineleri aynı galiba ama yaydığı ışınlar farklı canım :)
Yaaa bende tomografi biraz daha açık sanıyordum demek aynı gibi Allah ım sana geliyorum ☺️☺️
+1 oy
önce (123 puan) tarafından
 Sorma kardeş O bende de var bir kere girdim O cihaza O da sadece omuzlarıma kadar girmeden çırpınmaya başladım hemen durdurdular beni geri çıkarttılar bir sorun mu var falan diye ben hayır yok dedim bir sorun yok ama korkuyorum sonra tekrar mecburen geri aldılar makinanın içine Ben de elimle makinenin iki kenarını tuttum ki hani çok fazla içeride değilim diye kendimi Telkin etmeye çalıştım Ama orası O kadar dardı ki yani şu an bile düşündükçe kendimi kötü hissediyorum
Offf yaaa kaç gündür videoları izliyorum ruhum daralıyor valla..Ama sırt ağrımda çok şiddetli ve ne yaparsım yapayım geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım inan
önce (122,885 puan) tarafından
ahaaa bi klostrofobili daha tanistima memnun oldum benzerini bemde yasadim
önce (123 puan) tarafından
Bende memnun oldum yalnız o panik atak değil mi yaa :) minniemouse bir sakinleştirici verip alsınlar ama özelde yapıyorlar öyle bir ihtimal var yani
Ay belki en sonunda canıma tak edecek öylesini deniycem artık çünkü beni mahvetti bu ağrı
+1 oy
önce (2,901 puan) tarafından
Beyinden çektirdim 45 dk içerdeydim uyumuşum :D abartmasınlar 

2. Kez elimden çektirdim oda 10 dk sürmedi bile eşimde bel ağrısından çektirdi 20 dk anca kaldı. Birde benim kapalı alan fobim var dar alanlarda ölüp ölüp diriliyorum ki hiç sorun yaşamadım.
Çok geçmiş olsun yaa inan insanlar korkuttu onun yüzünden bu ağrıyla yaşamaya çalışıyorum kaçışı kurtuluş sanıyorum hiç iyi de yapmıyorum ama inşallah bir cesaret gelirde bende çektiririm
Güzel şeyler düşün ben hayal kurdum oradayken biri çok uzun sürünce uyumuşum hatta :D
Sesten iyi uyumuşsun bacım ☺️ eşimde omuz için girmişti tam dalacaktım sesler çıkınca neye uğradığımı şaşırdım dedi ☺️☺️
O sene üniversitesi okuyordum kalabalıkta kalınca alışıktım :D
Ahahaah o zaman normal
+1 oy
önce (1,477 puan) tarafından
10 gün önce çektirdim hem boyun hemde beyin 40 dk kaldım gözümü kapattım bildiğim tüm duaları tekrar tekrar okudum bitti çekildi şükür 
Geçmiş olsun darısı başıma inşallah yaa çok korkuyorum
+1 oy
klostrofobim yok diyodum megersem varmis gectigimiz yaz bende mr girdim allahim kabre girmis gibi hissettim daracik kimildayamiyosun acayip sesler geliyon aayyy cok korkumctu bidaha asla girmem zorda kalmadikca bence sende girme klostrofobin varsa
☺️☺️☺️☺️☺️☺️ ama istiyosan bi gir bak ☺️
@2121erva sağol yaa ☺️ @Babyboyum öyle bir cesaretlendirdi ki hastanedeyim şuan poahhaha yazdığını okurken göğsüm daraldı ☺️☺️
önce (1,477 puan) tarafından
Bacım ya Allâh bismillah de git korkunun üstüne git ben bunu yapabilirim de ağrın arttıkça o mu bu mu diyeceğine kafan rahat eder hacamatını da ona göre yaptırırsın
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
@Babyboyum dimi ya ben bi girip bakayım denemesi bedava ☺️☺️ @2121erva dediğin gibi bismillah diyip girebilsem bı cesaretle ne güzel olur inan uyumak bile dinlendirmiyor vücudumu ya hatta ağrım daha çok artıyor uzandığım zaman
+1 oy
önce (6,793 puan) tarafından
İhmal etme canim nereye kadar erteleyeceksin
Ahh ahh keşke etmesem bacım valla korkuma iptal ettim randevuyu ya 1-1,5 sene olacak bu ağrıyla zehir ediyorum günlerimi :/
+1 oy
Kimseyi dinleme video falan izleme taş çatlasın 10 dk da bitiyor ben daha geçen gün girdim hiç birşey de yok herkes korkutuyor ama 10 dk dayanacaksin ağrı çekmekten iyidir kendi kendini sakinleştireceksin ordan çıkacağını düşün dua et nasıl bittiğini bile anlamıyorsun bir bakıyorsun çıkarıyorlar seni 
Geçmiş olsun canım haklısın.Sen ne için girmiştin
Belim ağrıyordu ondan girdim fıtığım varmış size de geçmiş olsun mr çok iyi ya orda anlaşılıyor neyin ne olduğu mutlaka girin bence
Yaaa Rabbim şifa versin annemden biliyorum bel fıtığı zor.. İnşallah cesaret gelirde girerim çünkü ağrıdan her günüm zehir gibi
+1 oy
önce (535 puan) tarafından
Bende korkardım ama içine girince gözlerini kapat üç kere girdim. Bide kıyafeti ince giy sıcak basmasın içinde 
Anladım canım çok şükür ya inşallah tamamile geçer
İnşallah sana da geçmiş olsun. Ağır kaldırma hafif yürüyüş bide ev işlerini günlere bölerek yapıyorum bugün sil süpür yarın ütü filan böyle zorlanmadan ağrılarım hafifliyo. Ama doktora git belki sana ilaç verecek yada hareket filan bilemeyiz
Amin Allah razı olsun canım gidecem inşallah randevu bulduğum gibi..18 aylık kızım var en çokta ona yetemiyor gibi hissediyorum kendimi üzülüyorum ona bakınca çünkü canım acıdığı zaman peşinden koşturamıyorum sinirlerim bozuluyor Rabbim kimseye yaşatmasın bu ağrıyı
Seni çok iyi anlıyorum zor
Hemde çoookk :(
+1 oy
önce (359 puan) tarafından
Ben bikere girdim biraz nefessiz kaldım çırpındım ama gören olmadı 10 dk olmadı beyin için girdim
Geçmiş olsun canım nasıl görmediler ya genelde hareket edince falan uyarıyorlarmış
+1 oy
önce (11,595 puan) tarafından
yengem fırının içine girmek gibi diyor  sadece beklemek sıkıntı. klostrofobin yoksa sorun olmaz  arada takır tukur sesler gelir maksimum yarım saat
Ay fırın diyen mi dersin kabir diyen mi dersin ne ararsan var ☺️ ya bazen yorganı başıma çektiğimde bile gerilebiliyorum o kadar diyim sen anladın ☺️☺️
açık mr da var aslında bazı hastanelerde oluyor
Evet biliyorum canım sormam gerek.. Açık mr da arka kısım mı açık oluyor
her yer açık, tepede bir şey dönerek mr çekiyor.
Anladım canım olmazsa araştırayım bakayım bir hangi hastanelerde var teşekkürler bilgilendirme için ♥️☺️
+1 oy
önce (14,695 puan) tarafından
Aaaaa 4 yaşındaki kızım bile girdi sen mi giremeyeceksin ya kocaman kadınsın utanmıyor musun:D 
Ayyy nasılda utandım şuan biliyor musun Allah ım deve kuşu gibi gömmek istiyorum başımı biryerlere ☺️ geçmiş olsun canım neden girdi MR a prenses ♥️
önce (3,178 puan) tarafından
Canım bırsey sorcam kızın emara girdi ya nasıl oluyo acıkmı kapalımı çünkü açıkta oluyomuş dıye duydum bu arada çook çok geçmiş olsun neden girdi
önce (14,695 puan) tarafından
İkinize de teşekkür ederim. Minnie aslında utandırmak değil cesaret vermek istemiştim:)
Canlar kızım çok başım ağrıyor dedi doktor mr istedi küçük Bi kist çıktı çocuklarda olan ama geçebilen dediler ilaçlı mr istemişlerdi prof demiş şimdi değil 6 ay sonra getirsinler bakalım gitmiş mi duruyor mu diye ocakta 6 ay oluyor dualarınızda kızımı da katarsanız sevinirim ismi Ömür:) bu yüzden girmişti babasıyla girdi ben hamileydim o zaman göremedim nasıl birşey ama kapalı sanırım içine çocuklar için yıldızlar astronot uzay felan var diye anlatıyordu kızım :) Allah evlatlarımıza sağlık versin ❤️
Cesaretlendim canım merak etme ☺️♥️ Rabbim tertemiz hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin Ömür prensese ♥️♥️♥️ Dualarımda olacak çiçeğim ☺️♥️
+1 oy
önce (503 puan) tarafından
Canım çocuk taşımaktan o bendede aynı durum var ben gittim film bile cekmediler mr istemeyebilirler aynı ayda çocuğumuz var senle 
Öyle canım Rabbim sağlık versinde yetebilelim yavrulara ♥️☺️
Amin canım amin ☺️ Instagram hesabın varmı canım eklemek istersen ipek&tolga
Valla yok kuzum kullanmıyoruz nişanlandıktan sonra kapattık ☺️
Tamam canım en güzeli bende çok aktif değilim ☺️❤️
♥️♥️♥️
+1 oy
önce (1,175 puan) tarafından
Bende öyleydim 20 dk kaldım önce çok korktum sonra sakinlestim eşinde gelebilir yanına 
önce (1,156 puan) tarafından
Berfin hiranur .. sabahlari turuklugun mu oluyor baska ne sikayetlerin oluyor
Sabahları tutuluyor gün boyunca  ağrıyor ayakta fazla kalamiyorum
Allah razı olsun size de Allah şifa versin
Amin inşallah Allah razı olsun canım
önce (1,156 puan) tarafından
Bende oyleyim de yeni teshis kotuldu 5 yildir pesindeydim bie turlu teshis koyulmuuordu. Ben ankilozan spondilit oldugunu dusunuyordum sonunda teshis koyuldu bir kac ay once. Ankilozan spondilitmis.  Baska sikayetlerin var mi ? Goz kurulugu yada uveit gecirmis olman. Topuk agrisi kaburga bel sirt gogus kemigi agrisi. Kalcajin icinde agri. Sabah tutuklugu. Bunlar belirtileri hepsi olmak zorjnda degil tabiki. Emar da ne teshis koyuldu yani ne dediler size
+1 oy
önce (10,008 puan) tarafından
4 5 kez çektirdim emar asla korkulacak bir şey var 5 10 dk falan sürüyor gözlerini kapatıp yatickasin sadece. Herhangi bir ters durum olursa çeken görevli seni görüyor hemen müdahale eder zaten 
Geçmiş olsun canım yaa peki bir tedavisi var mı ne dediler bu boyun fıtığı için fizik tedaviye falan mı yönlendirdi yada jel hap v.s mi verdiler
Ben isim dolasiyla sürekli aynı pozisyonda oturtarak çalıştım uzun yıllar. İlk ilaç ve jel verdi sonra 2 kez farklı zamanlarda fizik tedavi aldım. Biri 10 günlük biri 15 gün falandı sanırım geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama baya rahatlatıcı oluyo fizik tedavi
Anladım şükür ki faydasını görmüşsün bakalım bana ne diycekler 18 aydır hiçbir şekilde geçmedi çünkü
Herhangi ilaç krem jel vs. Birşey kullandın mi
Kullandım hem şu roll on tarzı olandan hem kas gevşetici jeller hatta hap bile kullandım yok banamasın demedi inan çok değişik bir ağrı sanki sırtımın arkası tam o sütyen askısının birleşim yerinin denk geldiği yer var ya oradaki kemiklerim düğüm olmuş gibi hissediyorum bi insan dik durmaya çalıştıkca daha çok ağrır mı o bölgesi ya ağrıyor :/ dün korse aldım bugün kullanmaya başladım bakalım randevu bulana kadar birde bu sırt yani dik duruş diye geçen korseyi kullanmaya devam edicem bir umut belki fayda eder.. Sırtım ve boynum yani ense köküm bağlantılı ağrısı resmen canımı alıyor..Benim kızda ilk zamanlar göğsümü tutamıyordu o tutsunda süt içsin diye ben eğilirdim kendimi öne doğru verdim ondan mı oldu çözemedim Allah kimseye vermesin böyle bir ağrıyı berbat birşey
+1 oy
önce (278 puan) tarafından
Sağlık bu. Ağrısız konforlu hayat sürmek istiyorsan mecbur gireceksin ki teşhis konabilsinler. Başta nefes alamıyor gibi hissediyorsun ama durdukça rahatlıyorsun. Sonra bitti gitti. Ölmüyon yani-) 
Haklısın canım Allah ın izniyle inşallah gidicem bakalım tekrar randevu düşürürsem ☺️
+1 oy
önce (9,504 puan) tarafından
Benim kapalı alan korkum var ve beyin mr'ım çekildi gözlerimi açamadim açtığımda tavanı burnumda nefesim kesildi kalp ritmim değişti ondan gözlerimi bitene kadar açmadım birde senjn sırt benimki kadar kotu olmaz 
Geçmiş olsun canım inşallah ya bi atlatsaydım üstümden koca bir yük kalkacak
+1 oy
önce (1,620 puan) tarafından
Gözlerimi kapatıp içimden bir şarkı söyledim. Çıkana kadar kendimi plajda hayal ettim. Normalde dar alanda kalamam ama kaldım yani
İyi şükür sen atlatmışsın canım darısı bana ☺️ bakalım ben ne hayaller kuracam nerelere gidecem ☺️☺️
+1 oy
önce (345 puan) tarafından
Kızıma 3 günlükken çekildi, fıkra bu kadar. Korkma arkadaşım radyasyon vs tomografi gibi değil kısa birislem değil ama rahat olursan öyle sıkıntıya sokacak bir durumu yok korkma hiç :)
Ahh kıyamam minnağa yaa ♥️☺️ Evet evet orası öyle tabi bakalım o gün gelsinde ne yapıcam inşallah stres yapmadan atlatırım canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 424 göst.
6 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Rüzgar gülü♥️♥️ (1,186 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 335 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde A.T (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,687 soru

12,156,035 cevap