+1 oy
486 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,027 puan) tarafından

Hemen hemen 1 yıldır geçmeyen bir sırt boyun kökü ağrım var özellikle sırtımın ortası felaket ağrıyor.MR çektirme korkusuna doktordan kaçıyorum sanki çözümmüş gibi :angel:  Şansıma bu sabaha fizik tedavi bölümüne randevuda çıkmıştı almıştım bir cesaretle ama ne yaptım tabiki iptal ettim.. Nasıl yenecem bu MR çektirme korkusunu yaa aranızda çektiren var mı gerçekten abarttıkları kadar var mı yani korkunç mu :wassat:

23 Cevaplar

+1 oy
(1,335 puan) tarafından
Kız mr da hiç bişey yok ki inan doğum yapmaktan daha ağrısız ve kısa sürüyor:D
(2,027 puan) tarafından
Ayyy bak bende şuan cesaret loading ☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
(1,156 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ben de bel ağrısı için ergenlikte girmiştim. Yok hiç korkmadım hatta iyi bile geldi farklı bi deneyimdi :) bu arada ağrılar için hacamat ve sülük tedavisi denedin mi? 
(2,027 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ayyy Allah razı olsun yaa ♥️ ben İstanbul dayım canım ama bu tarz videolar izleyip o kütür kütür sesleri duyunca var ya nasıl rahatlıyorum gitmeyi düşündüm fizyoterapiste ama yapılacak yanlış hamlede felç kalma riskin bile olabiliyormuş ne kadar uzman eller olsada ☺️ o yüzden geri çektim kendimi birde alışkanlık yapıyor diyorlar bi kereyle iş bitmiyormuş ☺️ Yarın dahiliye randevum var genel bir kan tahlili vericem de diyorum acaba ona durumumu izah etsem fiziktende randevu en erken 26 sına var ağrıdan duramıyorum diye söylesem oda MR yazabilir mi yoksa fizikten alman mı gerek randevu der ☺️ bir şansımı deniycem bakalım
(1,156 puan) tarafından
Aminn cümlemizden canım benim :) aynen ben de çok rahatladım valla videoları izleyince :) felç kalma riskini bilmiyordum çok teşekkür ederim uyarın için :) bence de canım mr sırası uzun sürüyor zaten devlette ama özelde çabuk oluyor :) Allahım acil şifalar versin :)
(2,027 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah canım ☺️ bu arada randevu aldım bugün 14:30 çok heyecanlı ve stresliyim ♥️☺️
(1,156 puan) tarafından
Yaa çok sevindim canım inşallah çok kolay geçer hayırlısıyla :) <3
(2,027 puan) tarafından
Amiiinnn inşallah canım benim ♥️♥️
+1 oy
(1,970 puan) tarafından
Korkak biri olarak iki kez girmişim hiçte anlatılan gibi değil ben girince biraz ses falan panikledim sonrai eve gidince yapacağım işleri kızımı düşünürken görevli geldi beni çıkardı korkma gir gitsin 
(2,027 puan) tarafından
Kıyamam ya biz çilekeş bacılar işte heryerde ev iş çocuk yemek düşüncesi aklımızdan çık ☺️ Valla Allah razı olsun dünden beri cesaretlendiriyorsunuz beni randevu bulduğum gibi alıcam kaçış yok bu ağrıyla inan yaşanmıyor çok kötü
(1,970 puan) tarafından
Git vallahi belki doktor hiç mr demez röntgen der zatn girince eline bir alet veriyorlar korksan nefes almazsan baş diye benm gibi korkak biri girdi biran hatta ölünce tabuta nasıl yaparım falan dayan gibi şeyler deyip kendimi gaza getirmistim )))
(2,027 puan) tarafından
Ahahhah gircem gircem inşallah canım bakalım ben kendimi neyle teselli edicem ☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 72 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (643 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 44 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 426 göst.
6 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Rüzgar gülü♥️♥️ (1,186 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,085 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...