0 oy
876 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Biraz once telefonuna baktım 1 buçuk ay içinde 2 kere hesabına bakmış. Çok kötü oldum çünkü severek evlendik yani ben onunda sevdiğini sanıyordum. Kavgayı geç doğru düzgün tartışmamız bile olmaz 2 çocuğumuz var yani bi insanın guzel bi ailesi yuvası varken neden böyle yapar ki

24 Cevaplar

+12 oy
(10,074 puan) tarafından
Ya bazen insanın başına ne geliyorsa meraktan geliyor :D bazen hiç olmadık birileri aklıma geliyo kadin erkek farketmeksizin bende aratıp bakiyom:D sevmemek değilde merak 
(11,228 puan) tarafından
Bunu yazmaya gelmiştim. Allahım gece gece uyuyacam ne hikmetse üni yıllarım aklıma geldi. Hovarda bir erkek arkadaşım vardı girdim baktım evlenmiş çocuğu olmuş. Hemde dalga geçtiği kızla evlenmiş. İnsan merak edebiliyor böyle şeyleri illa sevmeye gerek yok
(51,052 puan) tarafından
bende merak edip bakanlardanim esim.baksa anlayisli olur muyum bilmiyorum ☺️
(10,074 puan) tarafından
Dun gece buraya yorum yaptıktan sonra Instagram a bir girdim 5 10 senedir bakmadigim aklıma bile gelmeyen kişileri merak ettim baktım sevgili falan değilde eski arkadaş iş arkadaşı okul arkadaşı falan filan. Hee eşimin baktığıni görsem bende bir iki trip atarım heralde görse o da kızardı ama asla kötü bir niyet yok sadece merak
(51,052 puan) tarafından
ben eski sevgilimin esinin profiline bakiyodum girdigimdede kadina bakiyodum yani kocasina degil degisik bir manyaklikti sukur profilini gizledide bende bakmayi biraktim
-Reklam-
+7 oy
(123,066 puan) tarafından
ev almadoysa baksin bosver kiz
(336 puan) tarafından
Bisey yapamayacksan biz ne yapabiliriz ki buse?
(123,066 puan) tarafından
buse bu eslerin tartismasi gecimsizligi vs olur tm git dava ac denmez iki insan kavga eder eyvallah ama isin icine 3.kisi girdimi gurur olan 1 dk durmaz duran %100 gurursuzdur ikinci bi secenekde parasi yomtur gidecek yeri yoktur susar oturur ama kurcalamaz bu isi haa bosanacak yuregi ve akli olan 1 dk durmaz zaten oyle bi anda hic bisi yapamayanin yaa akli dengesi yerinde degildir yada dedigim gibi ozguveni eksikdir yapmak isine gelmemostir
(3,038 puan) tarafından
Fatih hoca yı dinledim dün bi kadın aradı kocası 1 değil bir sürü kadınla aldatmış. Psikolok dioki mideniz alıyorsa devam edin evliliğinize. Ama bidaha yapmaz yemin etti demeyin yine yapar yine yapar diordu
(1 puan) tarafından
Ya ben herşeyden çok istiyorum şuan herşeyi bitirmek ama olmuyor anlaşmalı boşanmıyorum herşeyi zorluyor
önce (1,258 puan) tarafından
Fatih hoca kim ve çocuğun yoksa boşan
+5 oy
(11,780 puan) tarafından
arada benim de baktığım oluyor. bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor. insan bazen bakar, bunun bir amacı yok. oturup da buna üzülme 
(1,258 puan) tarafından
Ya ama bakmamak gerek akılda kırıntılar kalmış demek :)
(2,895 puan) tarafından
Bende baktığım oluyor
Ama kırıntı kaldigindan değil, meraktan
(11,780 puan) tarafından
hiç  de öyle değil bu durum. bunu eski sevgilisi olsn onlar. sonuçta bir yaşanmışlık var. atıyorum bi müzik çalar, o yıllara ait. ya o zamanlar ben şöyleydim, böyleydim diye insanın aklına gelir sonra da ya o zamanlar x kişisi ile birlikteydim, acaba o napıyor diye gelir insanın aklına.
bakar geri çıkar bu kadar

ha takıntılı bi şekilde bakmak sıkıntılı ya da iletişime geçmek. onun dışında eski sevgilisinin profiline 1 kez bile bakmayan yoktur. bu kadar eminim bundan.
+3 oy
(126 puan) tarafından
Bunu bir çok kişinin yaptığına eminim ama kanitlayamam. Kadın erkek fark etmez. Aşk sevmek yada yenidrn olmak ümidi olduğunu da sanmıyorum. Vardır olan illa ki ama işin özü merak. Acaba ne yapıyor. 
+2 oy
(240 puan) tarafından
Kız ne var ben de yapıyorum bunu. Meraktan. Çok fazla bakmadığı sürece sorun yok. Takipte kal.
(240 puan) tarafından
Ya dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun, eşim gorse bu yazdığını neler olur biliyor musun dedim, ne olacaksa olsun diyor . Az surundurmedi beni. Çok sevdim çok. Senelerdir Instagram hesabım yoktu bulup yazdı mal. Engelleyemedim de eşim görür diye yazdım yazarsan polise şikayet ederim, sonra yazmayı bıraktı
(315 puan) tarafından
İyi bari bazı insanlar çok şuursuz
(240 puan) tarafından
Öyle canım öyle
(5,383 puan) tarafından
En iyisi sosyal medyadan uzak durmak :)) neredeyse 5 yıldır filan kullanmıyorum. Mis gibi ama arada aklıma geliyorlar aha diyorum ne yapıyorlar acaba :) ya ben çok manyak bir insan olduğum için bir an da soğuyabiliyordum. Gece uyurken mesaj attı,  uyandım uykumu böldü diye bırakmışlığım var :)
(240 puan) tarafından
Sjsjsjsjsj bayağı manyaklik ama
+1 oy
(28,828 puan) tarafından

Merak başa bela getirir eşin fazla meraklı demkki sorsaydin

(1 puan) tarafından
Uyuyor haber'i yok telefonuna baktigimdan
+1 oy
(399 puan) tarafından
Ya belki öylesine merak edip bakmıştır 
(1 puan) tarafından
6.7 sene once bitmis gitmiş oda evlenmiş neyini merak ediyor ki hala anlamiyorum
(2,588 puan) tarafından
Neden yorumlarını sildin heyecanla bekliyordum ne yazacağını doga34
+1 oy
(6,531 puan) tarafından
Yani sorun çıkarılacak bir durum desem değil ama sinir olunmayacak bir durumda değil.
+1 oy
(6,922 puan) tarafından
Eski manit evli mi
+1 oy
(114 puan) tarafından
Emin ol bunu birçok kişi yapıyor merak edip İnan kafaya takılacak bişey değil huzursuz olma evet insan biraz kirilabiliyor  ama merak etmiştir sadece olamaz mi
+1 oy
(630 puan) tarafından
Nerden anladın canım baktığını nerden kontrol ettin
+1 oy
(2,588 puan) tarafından
Bu yorumlar şakamı herkes bakabilir merak etmiştir diyor,bakamaz efendim bune genişlik ya Konya ovası olmuş herkes, anasından emdiği sütü burnundan getiririm 
(2,588 puan) tarafından
De ,seni tutan yok
(2,588 puan) tarafından
Söylediklerim doğru olduğu için diyecek birşeyin yok tabi,yorum yapmak için yorum yapma
(839 puan) tarafından
Genişlik ağır kaçar ama, ben de yadırgadım açıkçası. İnsanın aklına gelir engel olamazsın ama profiline bakmak hiç hoş değil. Hatta seviyesi varsa eğer, hafif düzeyde aldatma sayarım ben bunu. He bunun için boşanmam tabi ama aldatılmış gibi de üzülürüm ben. Ben kafamda bitirdikten sonra bir kez bile bakmadım kimseye. He baktığım biri vardı yalan yok, onunla da evlendim zaten, çünkü unutamamışım adamı baktım olmuyor evlendik yani.
+1 oy
(1,305 puan) tarafından
Amaan kız kim bakmıyor ki ya ... Baktı diye unutamadı diye bı durum yok yani.. ha öyleyse de yol orda :))
+1 oy
(11,699 puan) tarafından
Hayinlikten pislikten baksa silerdi ne bacım.bu meraktan bakmış beş belli.ha ya meraktan ya başka şeyden derler eskiler .
+1 oy
(1,147 puan) tarafından
Bende bakiyorum aliskanlik olmus gram umrumda değil oysa,ölse bile bir şey hissetmem ama nedense aliskanlik.Erkeklerde boyle seylere bakabiliyor kadinlar yapinca normal geliyor herkese ama.Sorun etmeyin bence kendimden yola cikarak soyluyorum esimi seviyorum ezbere merak işte bazen ilk okul arkadaslarima kadar bakarim 
+1 oy
(2,293 puan) tarafından
Merak canım merak, olaniliyor bazen aniden bakasin geliyor. Iletisime geçmiyorsa takop etmiyorsa kafana takma. 
+1 oy
(3,520 puan) tarafından
Hesabı gizliyse önemi yok 
0 oy
(145 puan) tarafından
Büyük bir kavga çıkarmaya gerek yok ama bakmamasi lazım eski sonuçta yaşananlar var falan filan yani ya meraktan ya bilmem neden gerek yok şeytan dürtmelerine
0 oy
(53 puan) tarafından
Sinir bozucu bi durum ama kafaya takma onu istese onunla olurdu insan bazen geçmişini merak ediyor şeytan dürtüyor hepimizin geçmişi var önemsencek bsy olduğunu sanmıyorum ya boşver
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Sakın gütme bu konuyu emin  ol sadece merak .

Altin da başka birsey arama kendini doldurma eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.

Sana abla nasihati.

Bak bu düşünce davranışlarına yansır olmazı oldurursun.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 466 göst.
7 Haziran 2024 Aile kategorisinde Zahide_1995 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,738 göst.
19 Mart 2021 Aile kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 472 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 707 göst.