+2 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından
Kızlar kaynanam gildeydik bir tane görümcem evli hamile ve kaynanam gilde her Allah'ın günü.hic kendi kaynanası gile gitmez uğramaz ama hergun anası gilde haa banane beni ilgilendirmez ama biz oraya her gitmemizde sürekli benm cocuguma bagiryr sesini yükselterek seni gebertirim seni doverim vs aklınıza gelecek her kizmayi yapıyordu bende hamiledir durdum birşey demiyordum hata yapmışım ve içimden bir daha yaparsa yer yerinden oynacak dedim . işte dünde oraya gittik baktm gene orda görümce cadısı odada birşey yoktu yatakları serili kaynanam gilin etraf dağınık kırılacak birşey yok diğer gorumcemin kalemelri var her gitmemizde alır ve resim çizer ve odaya gitti benim kız hemn arkadsindan bu evli olan görümce gitii bir bağırdı kaslarını çattı çık yoksa gebertirim kapıyı kitlicem çocuğum korktu masanın altına girdi ağladı .ve gorumceme ne kiziyorsn kızıma ne hakla dedim oda dediki odaya gitmis dedim gitsin sanane dedim ee kapıyı kitlicm dedim kapıyı niye kitliyrsn altının mi var hazinen mi var dedim bir daha bağırma benm cocuguma bana sen ve siz çok simartmisnz ve yüz vermisinz hiç kizmiyorsnz dedi . Ve dedimki sananne benm cocugumdan annesi olarak ben ne yapmam gerektiğini biliyorum senin çocuğun doğsun gorecem seni senin çocuğun yeri pisletsin hele deme niye kirletmedin hele birseu doksun veya cadı olsun o zmn benm cenemden kurtulamzsin kaynanam da yok öyle demek istemdi böyle demek istemdi dedim sus hep tepemize çıkaran sensin kızlarını ayrımcılık yapmammis olsaydın haksız olduğunda sus kızım diye terbiye vermiş olsaydın yerini bilirdi dedim deim git defol kaynanan gile ben buraya kaynanam gile geliyorum beyenmiyrsn gelmesin bir daha benm çocuklarıma kızdığıni görmeyeceğim dedim

17 Cevaplar

+4 oy
(482 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın canım da, sonda kadını kendi annesinin evinden kovman çok saçma olmuş. Sonuçta orası kendi öz annesinin evi. Sen orada gelinsin. Senin kendi evine gidip bi daha o karı oradayken gitmemen lazım. Kendi kayınvaldesine gitmesi şart değil. Annesine sürekli gelmesine laf söyleyemezsin. Dediğim gibi, kendi öz annesi sonuçta. Ama çocuğuna yaptıkları susulacak bir konu da asla değil. O konuda ağzına sağlık. Hak ettiği dersi vermişsin. Ama o karı oradayken oraya gitmemek en iyisi. 
(293 puan) tarafından
Ama cnm ilk başta dedim beni ilgilendirmez diye ama şimdi çağırıyorlar mesela yâda çocuğum gitmek istyr o hep orda çocuğum onu görünce korkyr birşey yaparken ona doğru bakiyr o yüzden dedim hergun burdasın burası benm çocuğumun babannesinjn evi sen evlendin gittin diye senin kaynana da var oraya git diye dedim gitmeceksende yerini bilip benm cocuguma azgini acamasn sen kimsin ki ne sıfatla dedim
(482 puan) tarafından
Dediğim gibi ona dersini vermekle çok iyi yaptın canım, fazla bile dayanmışsın o kadına ama kayınvalidengil torunlarını istiyorlarsa onlara bu sebepten dolayı gelemiceğini söylemen daha iyi olur bence. Ya onlar evine gelirler ya da o kadın evde yokken çağırırlar seni.
-Reklam-
+2 oy
(3,843 puan) tarafından
Ohh iyi demissin kız ne hakla çocuğuna laf söylemek iyi bile dayanmissin 
(3,843 puan) tarafından
Ne güzel demişsin kız benimkiler de aynı kızları alır herşeyi sorun yok ben aldım mi fuzuli oluyor
(293 puan) tarafından
Benm tersin pis normal de sakinim ama sinirlendimi bir ara oğluyla ilgili birsey dedi dedimki beni sinir etme oğlunun bavulunu doldurur yolalrim evjne kahrını sen çekersin artık bizim ihtiyacımız karsilasin sende kalsn al tepe tepe kullan şok oldu daha da mudale edemedi:)))
(3,843 puan) tarafından
Öyle ayar vermek lazım arada boşver ben de aynıyım sevmez beni o yüzden:)
(293 puan) tarafından
Bende cirkefim diye sevmiyor dedim sevme anam babam sevsin kocam sevsin senin sevgin eksik kalsn hiç aramyrm sevgini dedim git diğer gelinlerine köle ol benden uzak dur hadini bil dedim ayar lazım bunlar yoksa kendilerini ben kaynanayim her şeyi derim ederim yaparım kafasindalar
(3,843 puan) tarafından
Evet canım malesef öyleler laf geçirme derdindeler
+2 oy
(709 puan) tarafından
Haklısın tabiikj hakkı ne kızmaya? 
(293 puan) tarafından
Sicitm bakalım insan yerine katyrmuyum onu ve ailesini sicarim hepsine onalr kim ki
+2 oy
(3,074 puan) tarafından
Terbiyesiz görümce guzel demişsin bu zamana kadar susman hataydi
(293 puan) tarafından
Evt hamiledir dedim susjm dedim tepeme çıktı sicitm ağzına dengesizdir dedi eşim o dedim dengesizdir diye kim veryr ona o hakkı sicarim hepsine kocama dedim senden başlar ailenden geçerim adam olun aklınızı alırım söz konusu çocuğum olunca eşim de biliyor kimsenin kızmasına asla izin verme işte bu hamile olunca riskli olunca ondn çocuğum jonusyr ayy tansiyonum çıktı dyr dedim agzinimi bağlım konuşmasın mi
(3,074 puan) tarafından
Öyle yapanlar çocuğu oluncada beter oluyor , kıskanıyor yüz verme sen
+2 oy
(573 puan) tarafından
Seni görmek isteyen evine gelsin çocuğumu bunları sürekli yaşatmaya kimsenin hakkı olmaz gitmeyiver sende ben kendi babama bile 2 ayda bir giderim gözüm de hep üstlerinde olur bir şey kırmasınlar diye kaynanan gelsin seni evinde görsün baban bile olsa huzursuz ortamsa gitme derim 
(293 puan) tarafından
Çocuğum artık hep bagiryr kziyr itiyor agrasif olms oraya gidince kaynanam bir yandan gorumcelerim bir yandan sürekli yönlendirme akıl veryr kziima ve ben annesiyim çocuk kimi dinleyeceğni şaşırdı ve ben istemyrm esimede soyledm esimee dediki sen bilirsn ister git ister gitme pazara gidince mecbur bırakıyordum artık bırakmayacağım kendimle goturucm pazara
(7,264 puan) tarafından
Ben 2 buçuk yaşından itibaren bebek arabayla pazara hep götürdüm. Şimdi şükür okula başladı. Sabahleyin ilk iş pazarımı görüp sonra direkt okuluna gelip oğlumu da alıp eve öyle gidiyoruz. Okul gerçekten rahatlıkmis, pazar yapıp gelmesi bebekle gerçekten çok zor:(
(573 puan) tarafından
Ben hastaneye bile yanımda götürüyorum çocuklarımı durmasalar bile diyorum gözümün önünde dursunlar boşver sen bırakma kızın üzülüyor sende
+1 oy
(293 puan) tarafından
Dedim çocuktur kendi cocukla bir mi yapiyrsn hiç kızım bu halasını sevmez hala da demez diğerlerine hala der buda der bana niye demiyorsn diye bende orda dedim ki kavga esnasında sen soruyirdun ya niye demiyor ben sana aciklim senin suratın suratsız hep asik hep bir kavga halindesin sürekli kizyorsn bagiryrsn. Birgün olsn başını oksadigini sevdigini gormedm dediki sevmesin lazım değil dedim ztn sevmiyor niye sevsjn senjn gibi insanı sadece seni sevse sevse bir anan baban sever kimse senden razı değil ki küçük çocuk senden razı olsn 
+1 oy
(717 puan) tarafından
Çok geç kalmıssın tepki vermekte hamile diye bi çocuga bağırıp onu korkutmaya hakkı yok sonunda çok rahatladım keşke bi tanede patlatsaydın ağzının ortasına
(293 puan) tarafından
Ztn kaynanam ayırmaya calsiyr sıçtım ağzına birde dyrdm ki doğum yapınca börek çörek bogaca yapayım süt yapsin ona rağmen bokumu yesin zikim kökünü yesin ezerim geçerim hepsni söz konusu çocuğum olunca
(717 puan) tarafından
Seni tebrik ediyorum aman suçlu olurum aman eşim kızar aman el ne der diye ***** saçma davranıp çocuğunu ezdirmediğin için
+1 oy
tarafından
Bı bitmedi şu gorumceler ya evde istenmeyen böcek gibi her yerden cikiyolar 
(293 puan) tarafından
Benm cocuguma sürekli kizyrdu ben hamiledir dihe azgimi acmiyordm ama onun yzuunde çocuğum kavgacı bağıran bir çocuk oldu ve en sonda bir daha yapınca sıçtım ağzına keşke susmasaydim ben sustum tepeme çıktı birde dyrdm doğum yapınca börek çörek bogaca yapayım sütü olsn yesin diye diğer gelinler yapmz ben birde böyle düşünüyordum zıkkımin kökünü yesin ayağımla ezerim onu böcek gibi nerenjn boku o çocuklarım söz konusu olursa kimse karşımda durmz ezerim suralesinide onlarida
+1 oy
(825 puan) tarafından
Valla aferin kız bir serüven gibi okudum ohhh
+1 oy
(2,485 puan) tarafından
2 gorumcem var biri daha kucuk ama asla asla bagiramazlar kaynna kayinpederde dahil bagirdiklaro zaman benden nasil tepki gorceklerinj biliyorlar oyizden cesaret bile edemezler ama ben en basinda bunu cizdm ona gore davrandm ve onlarsa ona gore davranir.bazen kaynnam iste sunu yapti kizdim azcik der bende uyarirm bidaha yapma ben gerekeni yaparim diye.ama sende iyi tepki vermissn bidaha ona gore davranirlar artik haspam cozgini cizki ona gore davransnlar canm bidaha mudahale etmelerine izin verme
+1 oy
(64 puan) tarafından
Valla hiç kimsenin hakkı yok çocuğuna bağırmaya çok iyi yapmişsın ama keşke baştan yapsaydın 
+1 oy
(7,264 puan) tarafından

Bacım bu gibi postları okuduğumda şükrediyorum kendi görümcelere :'( ellerde neler varmış diyom. Allah'ım öte etsin öylelerini bizlerden. Iyilerle olalım inşallah. 

0 oy
(17,916 puan) tarafından
Ben kaynanama gittim sende kaynanana git ne alaka kendi annesinin evine gelirken sana mı soracak veya kaynanasına gitmek için ? Mevzuda yüzde yüz haklısın kimse senin çocuğuna bağıramaz ben kocama bile vermiyorum o hakkı ama böyle bir ortamda ev sahibi olarak kayinvalidem ses çıkarmıyorsa senin oraya gitmemen daha doğru 
(293 puan) tarafından
Ztn saha gitmicm hep kzii ve kızları haklı bizi cagiryr kaynana tammi bizde onlar var diye gidyrz bir bakyrm görümcem ben varken çağırma onu eğer o varsa ben gelmyrm haa geliyorsa benm cocuguma müdahale edemz ha ettimi sicarim orası kayınbabamin evi kayinbabam bana gelme derse adım atmm sizin hiçbir hakkınız yok dedim kayinbabam torunları içi oluyor onalri atar torunlarını atmz o yuzdn ona dayanarak git kaynanan ben kaynanamın evjndeyim evliysen git evliliginle yakın olan kaynana gildir ne işin var hergun burda bizim huzurumuzu kaciyrsn djye
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Ne dedi peki bu tepkin karşısında ya da kaynanan arkanda durdu mu ? 

Seni gebertirim ne demek ya hamile olmasa inan döverim o cümleyi duysam hayırdır sen kimsin 

(293 puan) tarafından
Oturup alkislamadigi kaldı gorumecemi hep kızları haklı her zmn onun gözünde ne varms o kelmide dedim ben sizi asarım keserim gebertirim siz kimsinz
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Sen bunları demeseydin de bir kaç aya neyin ne olduğunu anlayacaktı hizlandirmissin süreci :)
0 oy
(161 puan) tarafından
Ben olsam agizna vururdum 
0 oy
(408 puan) tarafından
Ohhhh ne guzel yapmissin kimseye cocugumu ezmesine izin vermeyelim hak etmis benim cocuguma kimse boyle bagiramaz bi yarazlik kotu bisi yaparsa zaten ben ilgilenirim hatasini anlamasina yardimci olurum ama senin cocunda kotu bisi yapmamis

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 310 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 534 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 805 göst.
0 oy
14 cevap 708 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (595 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,344 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...