+1 oy
826 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Selamm lütfen bu fikrimden beni kötü anne olarak yargılamayın kızımı çok seviyorum ama kocamla zaman geçirmeyi daha çok:) 

3yaşında yılbaşını birlikte ailemizle karşılayıcaz ama daha sonra ikimiz tatile gitmek istiyoruz bakıcısı var ve kızımda Trabzona babaannelerine gitsim istiyoruz gözü gibi bakıcaklarına eminim zaten kızımız doğduktan sonra ilk defa birlikte bir yere gidicez ve en fazla 7gün olmayacaz 

Umarım bu beni kötü anne yapmaz dimi❤

36 Cevaplar

0 oy
(13,127 puan) tarafından
yaşı kadar ayrı kalmak gerekiyor diye biliyorum. 
-Reklam-
0 oy
(13,598 puan) tarafından
Giderim tabiki 7 gün çok uzun bir zaman değil ki 3 yaşında çok küçük de değil bence canım
0 oy
(731 puan) tarafından
Niye kötü anne olasınkı gayet normal kendinize zaman ayırmanız bu soruyu soru olarak acıp sorman bile cocuguna ne kadar düşkün olduğunu gösterir 

Annelik böyle işte bn tatile fln gitmicem ama nisanda doğumum var onsuz 3 gün hastanede napıcam diye şimdiden kara kara düşünüyorum 
0 oy
(3,039 puan) tarafından
Anne baba olmanın dışında birde karı koca rollerimiz var. Ve bunu çocuktan sonra çok fazla ihmal ediyoruz. Eşler Vakit geçiremiyor buda iliskiye yansıyor ister istemez. Güvenle bakacak birileri varsa bırakılır neden olmasin. Keske kızımda dursa da iki üç gün tatile gidebilsek baş başa. Kaynanam bizde kalirken duşa bile yalnız giremedim ağladı banyoda beni bekledi. Haliyle bırakıp hiçbir yere gidemedik. Belki 7 gün fazla olabilir çocuk açısından ama baska sorun görmüyorum ben bu durumda
tarafından
Bakıcısı olucak birde kocamın ailesi onlarda kızıma gözleri gibi bakıcaklar bundan şübhem yok
0 oy
(1,439 puan) tarafından
İmkanlar varsa karı koca olarak kendimize vakit ayırmalıyız ki mental sağlığımızı koruyalım eşimizle aramız açılmasın kendimizi daha enerjik ve iyi hissedelim bence çocuğunuz duruyorsa ve bakacak kişiye güveniyorsanız imkanlar dahilinde arada yapılıp deşarj olunmalı asla kötü anne olmazsınız döndüğünüzde çocuğuna daha iyi geleceksiniz çünkü 
tarafından
Cevabınız için teşekkürler umarım gideriz
(1,439 puan) tarafından
Umarım canım
0 oy
(18,186 puan) tarafından
Başbaşa zaman geçirmek istemeniz gayet makul ve pek tabi hakkınız ama üç yaş çocuk için yedi gün bence çok uzun bir süre.
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Ben gitsem o tatilden birsey anlamam yargilamak icin demiyorum benim aklim kalir keske oglumda olsaydi derim özlerim burnumda tüter cenazemiz vardi kayinvalideme biraktik bir kac saatligine esim aramis nasil diye biz yapamayiz o tatili kısaca 
0 oy
(391 puan) tarafından
Aynı yaşta kızımla asla bırakmam yedi gün kendi keyfim için...

Şuan hala bize muhtaçlar sevgimize ilgimize ve beni geçelim kocam da o kadar rahat değil şükür ayrı kalmaz o kadar kizindan
tarafından
Çocuğunuz sağlıklı büyüsün her anne baba çocuğunu seviyor ama bazen kendilerine de zaman ayırmak istiyorlar
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Kötü anne değilsin ama ben asla.gitmem asla.hemde 
tarafından
Ama böyle dediğiniz de ben kötü oluyorum:(
0 oy
(3,489 puan) tarafından
Bu seni kötü anne yapmaz tabiki ama herkes farklıdır sen bırakıp gidebilirsin bir başkasın yapamaz ben 17 yıllık evliyim daha çocukları bırakıp eşimle hiç bir yere gitmedim 10 saat çalısıyorum bende böyle olunca ne yapsak eşimle çocuklarla lâ yapıyoruz bir gün dışarı da baş başa yemek yiyelim dedik lokantaya girerken vaz geçip gidip kızımı alıp geldim zâten bütün gün ananesi bakıyor anne ve baba ile az vakit geçiyor bu yüzden ben bırakmam bırakanı da yargılamam
tarafından
Ama biz kocamla anne baba olmadan önce bir birine aşık olan 2 gencdik bunu bitirmek istemiyoruz
(3,489 puan) tarafından
Bizde severek evlendik eşimle tanıştık bir hafta sonra evlenme kararı aldık aşkımız hiç bitmedi zaten çocuklar aşkın meyvesidir bana göre
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Benim için 7 gün çok fazla o kadar bırakmadım bırakmam da 

En fazla 2 gün 
tarafından
2güne nasıl gidelim nasıl dönelim?
(3,547 puan) tarafından
Ben sana 2 gün git gel demedim farkindaysan
Benim için 7 gün fazla dedim en fazla 2 gün dedim
Ayrıca biz iki gece 3 gün gittik tatile geçen sene
Hem trabzonu hem orduyu gezdik geldik
İsteyince gidilip geliniyor bence
Tabi bu benim fikrim siz bilirsiniz
0 oy
(5,582 puan) tarafından
Benim cocugum da 3 yasinda. 

Mecburi olarak en fazla 1-2 gece birakabilirim. Keyfi birakmayi suan dusunmuyorum. 

7 gun cok fazla. Cocuklarin zaman algisi bizimki ile cok farkli. Onlarin zamani cok yavas akiyo bize gore. 7 gun size az gelebilir ama 3 yas icin cok. 

Benim kucuk kardeslerim var onlarin annesi gibiyimdir. Annem biz kucuklen dedemin cenazesine gitmisti 1 hafta yoktu. Kardeslerime ben ve bi akrabamiz bakmistik ve cok zorlanmislardi. Cok ozlemislerdi. 

Kotu anne olmazsiniz,dinlenmek tabi sizin de hakkiniz 2 gece 3 gun bu yasta daha uygun olur gibi. 
0 oy
(4,359 puan) tarafından
Neden kotu anne yapsin ki eglenip kafa dagitmak seninde hakkin.
0 oy
(2,270 puan) tarafından

Kötü annesin demiyorum baştan anlaşalım da :) evim dubleks, kayınvalidem üst katta. Maddi olarak gayet iyi durumdayım. Seyahat , pasaport sorun değil çok şükür. Babaanne ve dedeyle çokta iyi anlaşırlar , bir ara bakıcılarıda vardı.hepsi toplansa yine bırakmam. Geçen ay Trabzon da deprem oldu ve ben şans eseri hissetmedim n hikmetse. Şimdi de bekleniyor deniliyor mesela. Yine bi gece üst kata bırakmam kalmaya. Sen düşün gerisini

Tabii ki hakkın var ama ben çocuklarımsız yaptığım tatili tatil saymam. Aklım kalacağına canım çıksın ,yorulayım kafasındayım ben

tarafından
Anladım bilmiyorum ya 2seçim arasında kaldığımda neyi seçeyim bilmiyorum
(2,270 puan) tarafından
Hakkında afiyetlisi inşAllah
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Kesinlikle gıt o tatile mutsuz gergın annedense deşarj olan mutlu bır anne çocuk ıcın çok daha yararlı :) 

Görüntülü ararsın konuşursun dedelerini halaları anneanne babaanneyi bır ay gormeyınce unutuyorlar mı sanki hıc bırsey olmaz gıt keşke bende gıdebılsem bu aralar 
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Baş başa vakit geçirmek çok önemli ona katılıyorum kesinlikle insan nefes alıyor ama ne bileyim canım ya 7 gün çok bence de
tarafından
Diğer günlerde bana kısa geliyor ama:(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Masel (1,116 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 473 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 424 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,313 puan) tarafından soruldu