0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (2,813 puan) tarafından
Tek uykuya geçen cocuklariniz kac saat uyuyor ve ne zaman tek uykuya geçtiler acaba

Siz kendiniz mi.gecirdijiz.yoksa bebek kendi mi tercih etti nasıl oldu

7 Cevaplar

0 oy
(4,248 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında eve misafir gelmezse ya da biz Bi yere gitmezsek gündüz 4 saate yakın uyuyo
(4,248 puan) tarafından
Oğlumun bebekliginden beri gündüz uykusu zaten düzenliydi kısa uyusa bile 2 saatte bir mutlaka uyurdu günler uzunken günde 2 kere uyurdu tabi bu kadar uzun değildi günler kisalmaya başlayınca gündüz tek uyku uyumaya basladi tabi bunu kendi isteğiyle yapiyo uykusu geldiği zaman huysuzlaniyo bende yatağına yatırıyorum kızım var şimdi 5.5 aylik gündüz uykusu sıfır beni illallah ettirdi
(2,813 puan) tarafından
Canim kaçta uyanıp kaçta uyuyor acaba. Benim kız 9 da uyanır tek uyku da yapsa iki uyku da yapsa 10 dan erken uyumaz asla genelde 11 i bulut
(4,248 puan) tarafından
Ben kaçta uyutursam o zmaan uyuyo :) tamamen benim uyku duzenime göre alıştırdım akşam 7 de yatsam onu da o saatte yatiriyorum eşim yola gidiyo haftanın 3 günü evde yok o evde olunca eşim kaçta yatarsa öyle yatiyo. Akşam hemen hemen 8.30 gibi kızımı uyutup bende yatıyorum oğlumu da yatağına yatiriyorum uyku saati kalkma diyorum o da uyuyo sabah 8 9 arasi uyaniyo gece uykusunu genelde 11 saate falan tamamlayıp sabah öyle uyaniyo kendi düzenini kurmuş:)
(2,813 puan) tarafından
Masaallah çok düzenli bir hayatınız vsrmis biz maalesef 11 de kizim uyusa benin uyumam 1 i 2yi buluyor sabah da zorlana zorlanan 9 da ben de uyursam 10 da anca kalkıyoruz. Acaba dedim 6 buçuk 7 gibi mi uyanıyor seninki ama yine de erken uyanmiyormus o kadar. Demek ki yapısı böyle uykuya duskunmus minik :)
(4,248 puan) tarafından
Düzenli hayatimizin sebebi eşimin her zaman evde olmamasi çünkü evde olunca düzeni bozacak bisey yapiyo mutlaka en basiti oğlum onunla gece yarısına kadar oyun oynamak istiyo tamamen benim kontrolümde olduğu için düzeni bu kadar rahat kurabildim
-Reklam-
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Kendi düşürdü oğlum 1 yaş olmadan tek uyukuya bir büçük yaşında da gündüz uyumayı bıraktı zaten o süreçtede tek tük uyurdu ne kadar zorlasamda uyumazdı 
(2,813 puan) tarafından
Anam bu da başka bir cinsmis. Ben çocuğum uyusun istiyorum ama uzun uyumuyor
(1,844 puan) tarafından
Kendi isteğiydi çok zorladım ama uyumuyor
0 oy
(909 puan) tarafından
Bir hafta sonra 14 aylık olacak kızım 7-8 gündür tek uyku yapıyor 2 yada 3 saat uyuyor akşam 8-9 gibi yatıyor 2 uyku yaptığı günler 12-1 i buluyor uyuması bende artık tek uyku yaptırıyorum uyandıktan 3 saat sonra yatırırdım ilk uykusuna şu an 4-5 saat sonra yatırıyorum ne kadar dayanırsa uyandıktan sonra da akşam uyuması için 6 saat müsade ediyorum uyanmasının üzerinden 6 saat geçmişse gece uykusu vakti gelmiş oluyor 
(2,813 puan) tarafından
2 3 saat uyuyabiliyorsa çok güzel benin kız 2 uyku yapiyir ama toplamı 3 saat bile etmiyor
0 oy
(10,302 puan) tarafından
18 20 ay civarı tek uykuya geçtiler 
0 oy
(792 puan) tarafından
15 aylik bebegim belki 1 aydir tek uyku uyuyor ondan once iki kere uyurdu kisa kisa
0 oy
(51,324 puan) tarafından
6 yasinda basinda bekliyorum uyuyor gece geliyor yanimiza deliksiz uyudugu birkac kezdir
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Kızım 31 aylik yaklaşık 2 ay önce bıraktı ben istiyordum ama benden önce kendi bıraktı. Zorluk yaşamadım aksine daha iyi 4 5 gibi bi uyku bastırıyor dalıyor ama kaldırıyorum akşam 9.30 sabah 8 uyku saati

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Besteninannesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 574 göst.
27 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,976 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,603 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...