0 oy
65 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (139 puan) tarafından
Merhaba herkese kilo verme sürevindeyim oğlum 7 aylık 101 den 85 indim artık yürüyüş de yapmak istiyorum ama bebek arabası ile işe yarar mı bilmiyorum bebek arabası ile yürüyüş yaparsam işe yarar mı lütfen bilgi verin bana 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,378 puan) tarafından
Niye yaramasin canim ..bebek arabasindan tutuncada yürümüş oluyorsun 

Ben öyle yapıyorum 
önce (139 puan) tarafından
Her gün 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yapmaya başladım sorumdaki aslında sadece ayaklar çalışıyor kollar çalışmıyor etkisiz kalir mi
-Reklam-
0 oy
önce (12,247 puan) tarafından
Off en güzel kilo vereceğin şey olur. Ben ilkinde 75den 49- ındım bebek arabasıyla
Biraz anlatır mısın canım kolları hareket edemiyorum arabayı surunce ama baya sırtım ws su içinde kalıyor
önce (12,247 puan) tarafından
Canım şöyleki ben 5. Katta oturuyorum asansör yoktu oğlum kiloluydu:) ben hep aldım aldım indim. Buralar hep yokuş bayır özellıkle öyle sokaklarda sürdüm arabamızda travel baya ağır. 1 1.5 saat sürer gelirdim uyku saatine denk getır mesela güzelce dar yağmurluğunu ört üşümez o. Sende kalın giyin iyice terle. İşte gelir bide merdiven çıkardım onunla. Gel bi duş al. Yememe de dikkat ettim. Ekmek makarna pilav hamurişi kızartma fastfood falan çok nadir yedim. Bi yerde denk gelirsem genelde. Paketli gıdayı kestim bol su içtim. Yanına al hatta 1.5 luk şişe gelene kadar onu iç mesela. Akşam bebek uyuyunca leslie yapabilirsin. En güzeli en az 10.000 adım valla
Valla helal olsun bende öyle yapıyorum ama zaten diyetteyim uzun suredir 15 kilo verdim dediğin gibi hepsini yapıp dikkat ediyorum herşeye aylardır hayatım da tatlı un mamülleri hazır şeyler Yok
helal olsun bende öyle yapıyorum ama zaten diyetteyim uzun suredir 15 kilo verdim dediğin gibi hepsini yapıp dikkat ediyorum herşeye aylardır hayatım da tatlı un mamülleri hazır şeyler Yok
0 oy
önce (10,046 puan) tarafından
Tabi ki ise yarar ama kış ayındayız malum soğukta bebisi üşütme dikkat et. Evde spor egzersiz videoları var Leslie falan yapabilirsin kışın daha konforlu olur senin için de
Evde çok sıkılıyorum Spor yapmak istemiyor canım ya bebeğimi de arabasını da sıcak tutuyorum zaten o temiz hava sevdiği için uyuyo hemen
önce (10,046 puan) tarafından
Bebeğin arabayı seviyosaya çok iyi o zaman
0 oy
önce (390 puan) tarafından
Tabiki yapabilirsin doğum sonrasında bende öyle yaptım
İşe yaradı mı
önce (390 puan) tarafından
Evet yaradı önce ödemlerim indi sonra sıkılaştım sonra kilo verdim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.