0 oy
344 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben geçen ay kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş ve ben doktora gitmeden önce eşimin annesiyle büyük bir kavga ettim ve krize girdim benim uzuerimden dedi kodu çıkarmış kendi ailem kendisinin ailesine ben dedikodu falan yapıyorum kendileri koyuluyoruz falan  sonrasında bende yuzlestim ve yüzüme baka baka sen bu konuyu niye aciyosun sana bişey anlatılmaz vs seyler söyledi bende krize girdim falan sonrasında herkese benim bu lafları cikardigimi söylüyor kıskanç biri oldugumu söylüyor etrafa ve sonrasında ben evi bırakıp gittigimi yayiyor tabi bunlarin hepsi kulağıma geliyor bende kendisine dedim sizin yuzunuzden bebeğimi kaybettim tabi o ara kürtaj oldum bebeğim patalojiye gitti ve gerçekten bebeğim patoloji onaylı sinir sitres sonucu nefesimi konturol edemememden dolayı bebbek solunum kesiliyor ve kalbi duruyor sonrasında kavga falan tekrar edildi bı 30 gün sonra eşimin babası çağırdı yuzlesilecek ve bütün suç bana atıldı  ailemi çağırdım ve aileme en ufak birşey diyemediler simdi sorum şu ben konuşmuyorum muhattap olmuyorum ama etrafa benim hakkımda çok kötü şeyler söyleniyor ne yapmam gerek ne yapacağım bilmiyorum siz olsanız ne yaparsınız yuzlestim olmadı tartıştım olmadı şu anda muhattap olmuyorum  ve eltimle de mrb mrb geçen hafta gittiler ne anlattılar bilmiyorum ama o da konuşmuyor ki ben kürtaj oldum gelmediler bize taa iki üç hafta geçti gemeye geldiler bir saat yanıma çıktılar sonra çektiler gittiler bir dahada gelmediler hele ki eşimin kardeşi eşimi görmedi bile düşünün bir hafta kaynanamlarda kaldılar gelip abisini görmedi lafa gelince biz size geçmiş olsuna geldik dediler sonra gittiler dediğim gibi bir hafta öncede apar dopar kayınvalidem gil bir gece çıkıp gittiler ertesi sabah geri geldiler eve ama bı iş döndü ne olduğunu bilmiyorum sizin fikrinizide almak istedim

8 Cevaplar

0 oy
(2,544 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Saglikli bir cevren yok, ben olsam herkesten uzaklaşır kendi hayatima bakarim. Isteyen istediği gibi sallasın
(19 puan) tarafından
Gidecek bı yerim kalmadı cunki deprem yerindeyim çarşıdaki evim yıkıldı ve hala kura bekliyorum çıksa beş dk beklemiycem çekip gidicem
(2,544 puan) tarafından
Inşallah bir an önce çıkar canim
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Kısura bakma ama okurken içim şişti yok onu demiş yok bunu yapmış yok yüzleiştim yahu kim onlar kaç paralık insanlar ki takıyorsun ben kendimi bildikten sonra 2 paralık insanların ne dediği umrumda olmaz bide eşin ne diyor bu duruma
(19 puan) tarafından
Sorun şu dedikleri şeyi benim üstüme atıp konuşuyorlar benim demedigim şeye neden dedim diye soyleniliyor konu bu zaten normalde kendi ailesine yapıyor yıllardır umrumda da degil istediğini söylesin ama şimdi ise benim aileme sıçradı o yüzden af geçmedim patladım ve yüzsüz dönüp hala benim yaptığımı benim konuştuğumu söylüyor  sorunda bu ben muhattap olmuyorum yok sayiyorum ama çevremde o kadar çok gelen var ki o geliyor  böyle şöyle şu geliyor böyle şöyle duymak istemiyorum konuşsun diyorum bu sefer sen yaptinda mi susuyorsun diyorlar kafayı yiycem ne yaptıysam kurtulamiyorum
(717 puan) tarafından
Sana laf getirenler aynısını eşinin ailesinede yapıyor söyleyen kadar laf taşıyanlarda suçlu madem aileni bile işin içine katmışlar kavga edip çirkinleşmek yerine iftira davası aç bidaha ağızlarını açamazlar ve sana laf taşıyanlarda korkup bidaha seni üzemezler
(19 puan) tarafından
Yaptım zaten  hepsinin ağzının payını verdim gonderdim
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Ee bak sana nee gğzel fırsat. Onlar hayatındayken sınır sıtresten bebegımı kaybettım dıyorsun. Hayatından cıkmaları senın hayrına değil mi?.

Bu arada kendı fıkrımı söylemeden geecemıcem evet senı cok sinirlendırmıs olabılırler ama ne bileym sizin yüzünüzden dıye bi yük yüklemek de cok yanlıs bence. O zaman sınırlenmeseydın, yüzleşmeseydın yani. İyi been de bırını sinirlendıriyim o kendını kontrol edemedıgı ıcın bebeğini kayebtsın ben çmür boyu vicdan azabı cekıyım. Bence bunlar büyük vebal. 
(19 puan) tarafından
Hayır işte o öyle değil konular çok uzun ve birbirine bağlı bu olan konu yeni değil iki yıllık bir konuymus benim haberim yok bekledi bekledi o kadar yıl geçti neden hamile olduğumu duyduktan sonra bu olayı ortaya çıkardı ve beni biliyor herşeye susarım konu kendi aileme gelirse gözüm kararıyor ve ben kendilerinin bir iki senelik gelinleri değilim 10 senelik gelinleri yım çıkardım hayatımdan komple şu anda ama susmuyorlar  sürekli olmayan şeyleri çıkarıyorlar anlatmak istediğim bu sunuda söyleyeyim vicdan azabı diyosuniz ya gram cekmiyorlar suçu kızımla kocama atıyorlar kocam masaj yapmış bebek o yüzden ölmüş diyorlar
0 oy
(73 puan) tarafından
Ayyyy. Sizi kınamıyorum ve yargılamıyorum ama ne kadar boş şeyleri takıyorsunuz. Sizin eviniz ayrı anladığım kadarı ile. Yani çok fazla iletişim kurmazsın o kendi kendini yesin bitirsin. Sen kapattın mı kapını laflar da sözler de kapının önünde kalır. 

Ay ben asla böyle şeyleri takmamaya çalışıyorum ki takmam da. Evime de gelir saygıda kusur etmem o laf falan sokmaya çalışmadığı sürece 
0 oy
(7,714 puan) tarafından
Sana laf taşıyanlar ile irtibati kes derim 
(19 puan) tarafından
Kestim hepsiyle hiç kimseyle iletişim kurmuyorum artık sadece ben içimi dökmek istedim kimse anlayışla karşılamıyor sürekli bı laf sürekli bı eleştiri yoruldum diye paylaşmak istedim içimi dökmek istedim
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Bir patolok kızı olarak konuşmak istiyorum..Tıpta yeri yok Ama sizi üzen yıpratan insanlardan uzak durmanız ömrünüzü uzatır ✓ rabbim aynı sevgiyle bir bebek daha nasip eylesin gönlünüze ferahlık versin.....
(19 puan) tarafından
Aminn  cnm aminn bıraktım Allah'a Allah alsın hakkı alsın kimseye birşey demiyorum ama içim içime sığmıyor bir doktora gitsem iyi olur die dusunuyorum
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Hepsini okumadım ama daha o ailenin içinde ne duruyosun bacım? Kaybın için üzgünüm ama aklın varsa bebek yapma 
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Etrafındakilerin ağızını büzemiyorsan onlarla bir daha hiç görüşme eşinin ailesi sağlıklı bireyler olsaydı zaten arkandan dedikodu yapmazdılar mrb mrb bile olma onlar yokmuş gibi davran en büyük intikam karşındaki kişi hiç olmamış gibi yapmaktır 
(1,333 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ve ne olursa olsun asla ama asla hiçbir güzel anına şahit olmasınlar bir evlat kaybetmek çok zor bir süreç rabbim inşallah kucağını doldurur ama ne gebelik haberi ne bebek görmek hiçbirine kabul etme asla hiçbişeyi hak etmiyorlar
(19 puan) tarafından
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum artık ama daha önce ayıp terbiyesizlik olmasın diyordum ama artık yok
(1,333 puan) tarafından
Bırak yaptığına terbiyesizlik desinler iyi davrandın da madalya mı taktılar sanki
(19 puan) tarafından
Artık o kadar boş geliyorki bu aklım yıllar önce nerdeydi diyorum ama insan darbe ala ala öğreniyor kime saygı sosterip kime terbiyesizlik yapman gerektiğini ama çok büyük dersim oldu terbiyesiz olsanda terbiyesizsin terbiyeli olsanda terbiyesizsin o yüzden bu dünyayı fazla ciddiye almamak gerekiyormuş
(1,333 puan) tarafından
Kesinlikle öyle kimseye saygılı olmaya gerek yok ne olursa olsun gün sonunda kötü olan yine biz oluyoruz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 402 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Romanizzz34 (3 puan) tarafından soruldu

408,338 soru