0 oy
49 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (435 puan) tarafından
bebegim 7 aylik oldu yani 7 ay bitti kahvaltida ne yedirebilirim siz neler yapiyorsunuz ?

5 Cevaplar

0 oy
önce (11,589 puan) tarafından
yumurta, omlet çeşitleri, menemen, yulaf lapası meyveli falan. 
-Reklam-
0 oy
önce (123 puan) tarafından
Canım tadımları yaptırdın mı Eğer yaptırdıysan bir tatlı kaşığı labne bir yumurta sarısı bir çay kaşığı da pekmez beraber karıştır iyice Ez bunları krem gibi yap kahvaltıda şu anlık onu verebilirsin Tabii ilk etapta hepsini bitirmesine lüzum yok yani bir tatlı kaşığı kadar da ise yeter hepsini bitireceğim diye de sakın deneme
0 oy
önce (501 puan) tarafından
Mesela peynir süzme peynir.  Yumurta yulaf muz elimde ne varsa yani.  Bebe bisküvi 
0 oy
önce (53 puan) tarafından
Benim bebeğim 15 gün sonra 8 aylık olacak.. Bir yumurta sarısı muz bir tatlı kaşığı tahin pekmez hepsini eziyorum biraz sulandırıyorum çok severek yiyor.. Öğle çorba veriyorum akşama doğru meyve veriyorum akşamda çorba veriyorum.. 
0 oy
önce (1,028 puan) tarafından
Benimki 5 aylık sabah az yumurta sarısı biraz avokado karıştırıp çatalla ediyorum siz ceviz falan da rendeleyebilirsiniz biraz bebek labnesi karistirabilirsiniz asla bulamaç yapmayın biraz puturlu kalsın 7 aylık artık siz kahvaltıda ne yiyorsaniz yavaş yavaş verebilirsiniz tuzsuz zeytin vs yiyebilir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy
8 cevap 108 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,946 puan) tarafından soruldu

405,680 soru