+2 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (2,257 puan) tarafından
Suriyeye doğru ilerliyor ve bombalıyormuş bu şaka gibi.. Pislik herif ne zaman duracaksın acaba iğrenç yaratık. Sırf bunlar yüzünden sosyal medyayıda kapattım haberde izlemiyorum çünkü artık kaldıramıyorum hiçbirşeyi. Şimdi denk geldim youtubeda birşey açacakken.

8 Cevaplar

+1 oy
(748 puan) tarafından
Gerçek maalesef hedefi Şam a ulaşmak ve Şam üzerinden ortalığı karıştırmak. Zaten Cumhurbaşkanımız da açıklama yaptı dün bu saatten sonra Suriye ' nin özgürlüğüne kast eden karşısında bizi bulur diye. Zaten şimdi olmasa bile yakındır savaşlar. 
(2,257 puan) tarafından
Çok araştırıyordum okadar araştırma bana kırk tane senaryo yazdırıyordu bunlardan birtaneside filistinden sonra bize doğru yaklaşacağı. Ve malesef geliyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin. Bunun olacağını biliyordum ama bu kadar yakın tahmin etmiyordum. Bu saatten sonra herşeye hazırlıklı olalım ki hiçbirşeye şaşırmayalım.
(748 puan) tarafından
Ben şahsen hiç şaşırmadım bekliyordum çünkü öyle bir konumdayiz ki yıllar boyunca hep sömürülmek istendik topraklarımız paylasilmak istendi ve şimdi İsrail arkasına ABD yi alarak ilerliyor
(2,257 puan) tarafından
Ee ne demişler sen türk olduğunu unutsanda düşmanın unutmaz. Hayır olsun herşey.
-Reklam-
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Dünya savaşı kaçınılmaz son yakın galiba 
(2,257 puan) tarafından
Kıyametten önceki savaş ama bu savaş çok kan getirecek. Rabbim sonumuzu hayır etsin.. Ne diyeyim görünen köy klavuz istemez.
0 oy
(5,158 puan) tarafından
Bazen diyorum kıyamet kopsada herkes ölse
(2,257 puan) tarafından
Kıyamet bunların kafasına kopacak işte bence.
0 oy
(12,591 puan) tarafından
geçen bir video gördüm twitterda. 2004 yılında trtde yayınlanmış. Suriye in bölünüp, israil tarafından işgal edileceğini söylüyordu bir kadın. bulursam linkini atarım
(2,257 puan) tarafından
Yıllarca düşünülmüş planlar icraate geçiş aşamasında takır takır işliyor Allah yardımcımız olsun.
(12,591 puan) tarafından
tabi canım belki daha 1.dünya savaşında bu planlar yapıldı. ortadoğu hep karışıkben kendimi bildim bileli
(2,257 puan) tarafından
Baş mason albert pike'in mektubu dedikleri şeyde yaşadığımız şeyler var malesef. Masonlar bu fikirleri artik icraate döküyorlar. Adam yapmalıyız ki dünya hakimiyetine ulaşabilelim diyor.. ne diyeyim.
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Ne yazık ki doğru.netenyahu bağrım bağrım bağırıyor vadedilmis topraklar diye.buna Suriye ve Türkiye'nin bir bölümü de dahil
(2,257 puan) tarafından
Netenyahu işeya kehanetini gerçekleştirip mesihi getirme peşinde kendi ağzıylada söylemişti filistin bombalarken. Mesih dedikleride deccalin ta kendisi. Onların kutsal kitaplarında ne yazıyorsa onlar için uğraşıyorlar. Hatırlarsanız büyük depremdede bir tane eski tevratı alıp götürdüler hataydan. Sonrada filistini bombalamaya başladılar çıkıp işeya kehanetini gerçekteştireceğiz dedi. Burdanda toprak alma derdinde çünkü mescidi aksa onlar için ne kadar değerliyse deprem bölgelerindeki yerlerdede onlar için önemli yapılar var. Deprem bölgeleriyle vaad edilen toprakların aynı yerler olmasıda ayrı bir enteresan zaten.
(11,818 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(717 puan) tarafından
Herkes hakettiğini yaşar ne yazık ki
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Doymadı... Siyonist işgalci✓
0 oy
(3,082 puan) tarafından

Burda açıklıyor Aslında neden bombaladığı 
(2,257 puan) tarafından
Bu ayrı bir seçenek ama bence bu değil. Yıllardır bir taraflarını büyük israil  diye yırtan bir netenyahu var ortada hikaye bu bence.

İlgili sorular

+2 oy
59 cevap 1,554 göst.
27 Mart 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysegulsevdaa (12 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,769 cevap

37,517 kullanıcı

Kategoriler

...