+1 oy
510 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından

3 hafta önce kız kardeşim görmüş erkek oglum oluyomuş ve annesi ölcek demişler bi kaç gün öncede kayınvalidem görmüş oglun oluyodu ama annesi öldü diyolar dedi bende yeni hamile olduğumu ögrendim dün ve cok korktum zaten normalde de ölüm korkusunu cok fazla yaşayan biriyim bilen bilir kızımı kaybettim 9 ay önce ondan sonra daha da arttı bu ölüm korkusu :(  bu arada geçenlerde bende görüyodum oglum oluyomuş kucagıma veriyolardı seviyodum filan

25 Cevaplar

+12 oy
(10,151 puan) tarafından
Ve bunu gelip sana mı soyledir Allah akıl fikir versin inşaAllah 
(300 puan) tarafından
Bende bunu yazacaktım.
(10,151 puan) tarafından
Ben kiyamazdim kardeşime böyle bir rüya anlatsam yaşın okurdum sadaka verirdim en basitinden bir sıcak ekmek alıp bir komsuma verirdim. Kimseye demezdim birde kadın ztn bebeğini kahbetmis pskolojisi alt üst olmuş yetmiyo seni rüyamızda öldüğünü gördük demişler
(1,627 puan) tarafından
Bunu yazmaya geldim ne kendini bilmez insanlar var ya
(57 puan) tarafından
Kötü rüya anlatılmaz kuşun ayağında asılı kalması lazım derler bencede söylemeleri çok saçma
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Onu sana soylememeleri gerekti... rüya bu ..ben hamilelikte her gun bebegimi kaybertigimi goruyordum benim öldügumu görüyordum

Dusunme bunlari iyi seyler dusun ki iyi olsun her şey 
(54 puan) tarafından
kaderin zaten önüne geçemem olacaksa olur ama cok tedirgin oldum genede 2 kişinin aynı şeyi görmesine
+2 oy
(3,909 puan) tarafından
Keşke böyle kötü rüyaları anlatmasalar ne gerek var yani. Hayra çıksın onlar yapmamış sen bir sadaka ver dua ederek düşünmemeye çalış 
(54 puan) tarafından
aynen haklısın canm
+2 oy
(5,336 puan) tarafından
Bizim burda rüyada birinin öldüğünü görürse o kişinin ömrü uzuyor demek oluyor unutma önemli olan yapılan yorumdur bence Allah'ın izniyle size gelecek bebek bereketi ile gelecek ve sizinde inşallah uzun güzel bir yaşamınız olacak amin amin amin ❤️
(54 puan) tarafından
aminn inşallah Allah razı olsun Allah sesini duysun
(5,336 puan) tarafından
Allah CC es Semi dir herşeyi işitir ve duyar, duymadıklarimizi bile duyar, korkutma kendini benim bir arkadaşım da aynı senin gibi idi gebeydi hep ölecem ölecem diyordu öyle hissediyorum diyordu ona kızdım dua et Allah'a sığın şeytan vesvese veriyor dedim elhamdülillah dört ay önce doğurdu maşallah ikiside gayet iyiler
(54 puan) tarafından
kötüye yormamak gerekiyo aslında Allaha sığınıyorum rabbim inanıyorum ki bu zor imtihandan sonra yüzümüzü güldürecek
(5,336 puan) tarafından
İnşallah gülüm inşallah ne zaman sana şeytan dan dürtme gelse eûžu besmele çek o Allah'ın huzurunda kovulmuş lanetlenmiş şeytanın şerrinden âlemlerin rabbi olan Allah'a sığınırım de
+1 oy
(311 puan) tarafından
Ve gelip sana mı söylüyorlar 
(54 puan) tarafından
aslında kızımı kabettiğim için rüyada da cocugum oldugunu gördükleri için mutlu olmuşlardır büyük ihtimalle o yuzden anlatmıslardır orda öldüm diyede ölcem anlamına gelmez diye düşünmüş olabilirler
(311 puan) tarafından
Yinede gelip sana soylememeleri gerekir sonuçta hamilesin
(54 puan) tarafından
haberleri yoktu hamile oldugumdan  bende dün ögrendim
+1 oy
(111 puan) tarafından
Rüyada yaşadığımız hersey gerçek olsaydı ohoo lütfen düşünüp üzülme adı üstünde rüya gerçek değil 
(54 puan) tarafından
2 kişi görünce cok korktum neden aynı rüya  diye
(111 puan) tarafından
Değildir değildir Allahim hayırlı uzun ömürler versin hem eskiler der ölü diriye uzun ömre işarettir diye :)
+1 oy
(1,816 puan) tarafından
Rüyalar herkese anlatılmaz ve yorumlatilmaz neye yorarsan o çıkar. Ağzımızdan çıkan her şey dua yerine geçer. Ama seninki huzura ermek mutluluk sevinç ömrünün uzadığına işaret diye biliyorum. Onlarında sana anlatması iyi degil
(54 puan) tarafından
evet aslında öyle kötü rüya anlatmamak daha doğru
+1 oy
(956 puan) tarafından
Canım korkma bende hamileyken hep öldüğümü görüyordum hatta eşime ve aileme hep bana birsey olursa kızıma sahip çıkın onu kimsesiz bırakmayın diyordum kızım şimdi 32 aylık rabbim hiçbir evladı annesiz babasız bırakmasın korkma canım hamilelikte hatta bebek doğduktan sonra da ölüm korkusu cok oluyor bence bir ok anne yaşamıştır bunu
(54 puan) tarafından
bilinç altı sanırım böyle düşündüğü için olabilir
+1 oy
(7,194 puan) tarafından
Bunu sana söylemelerindeki amaç ne saçmalık yani gördünse bile hayra yor sus ne diye korkutuyorlar seni eğer bunları duyduktan sonra sen gördüysen bilinç altının etkisi vardır sadaka çıkar rüyanıda hayra yor 
+1 oy
(1,442 puan) tarafından
Ayy yok artık hayırlı güzel birşey olsa neyse pek meraklılar senin ölmene heralde canım 
(54 puan) tarafından
bu nasıl bi konuşma şekli ya gerçekten cok seviyesiz yorumlar var bazılarının yorumlarına bakıyorum karakteri yazdıklarından belli çok naifler bazılarıda sizin gibi kalpleri kararmış
(1,442 puan) tarafından
Seni anlıyorum kötüye yormuş olabilirsin seni kırmadım uzmedimde sana olanı söylüyorum burda bana kalbin kararmış demek yerine kiz kardesine ve kaynanana de önce bu lafı onların lafını begeniyorsan da bence seninde kalbin kararmış buraya yazmışsin ailem olduğumu gordu ölüm korkum vsr diye ne diyicez sana bundan sonra olumle alakalı rüyalarıni hep anlatsınlarmi diyelim ne dememizi bekliyorsun yani ben onu anlayamadım burda ailen sucluyken ve biliyorlarken kalkıp bize ahkam kesme seviyesiz ne yorjm var sana biri bunu anlatırsa ne düşünürsün bu sende hep travma olarak kalıcak böyle dendikce dahada kalıcak biliyorsun degilmi üstelik hamilesin hadi bir kişiyi geçtim iki kişi sana bunu diyor normalmi sence gerçi bize böyle dediğine göre sana normal gelmiş bana anormal geldi çünkü bence sende tezatlik var olmasa buraya gelip bunu bile bile post acmazdinda neyse sen bilirsin
tarafından
Bence sen onlara laf ettirmeye kıyamıyorsn ama onlar sana çatır çatır söylüyor sonuç olarak sen bir evlat kaybı yaşamışsn hamile olduğumu yeni öğrendim yazmışsında onlada bunu düşünüp illa bir süre sonra yeniden ister anne olmayı bunu söylemek ne mana insan ister istemez düşünür panik olur korkar bence sen önce onlara bir tepki goster komse burada senin kötülüğün için bişey dememiş biz böyle üzüldük onlar senjn yakının
(1,442 puan) tarafından
Aynen öyle ben de onlara bir şey deme bana kalkıp için kararmış bilmem ne olmuş diye laflar söylüyor sanki ben onu kötülüğünü düşünüyorum yoksa banane  hamilesin sadece hamile bir kadınla böyle konuşulmaz diye düşündüm hadi hamile olmasan olmadığını bilseler bile bu şekilde öldügun konuşulmaz yani sonuç olarak bir travma yaşamışsın bunlar da resmen üstüne gitmiş ne düşünüyorsa düşünsün böyle bir post açmış ne dememi bekliyordun ki Allah razı olsun falan mı demeliydim yani ne güzel bak ne kadar hayırlı bir rüya görmüşler bunda sadece kendisi kötü dusunmez herkes kötü düşünür
tarafından
Birine daha yazmış kaynanasına görümcesine bencil demiş diye bence bu kadın normal değil
+1 oy
(670 puan) tarafından
Başın sağolsun kızını doğumda  mı kaybettin belki hamile görünce belki bilinç altında ölümle bağdaştırmışlardır. Güzel düşün rüya zaten hep hayra yorulmalı uzun ömrünüz olacaktır inşallah 
(54 puan) tarafından
hayır kızım 4 yaşındaydı anım 9  ay önce kaybettim
(670 puan) tarafından
Düşünemiyorum bile yaşadıklarını onlar başka zaten ama güzel düşünmeye çalış
(442 puan) tarafından
Ömrünüz uzamistir insallah
Kiziniz hastamiydi canim neden vefat etti
+1 oy
(1,532 puan) tarafından
Bunu gelip sana anlatanlara Allah akıl fikir versin diyorum sağlam insanın bile psikolojisi bozulur 
+1 oy
(2,637 puan) tarafından

Bir rüyayı nasıl yorumlarsan öyle olurmuş hiç kötü düşünme bak demek ki ömrün uzun olacak hayırlısıyla sağlıkla  kucağına al inşallah :)

+1 oy
(2,604 puan) tarafından
Bunu da sana mı söylediler ne ilginç insanlar var ya
0 oy
(2,708 puan) tarafından
Ya korkma bacim omrunun uzamasina delalet ediyor bide oglun oluyormus maddiyat demek 

Hem omrun uzuyacak hemde para gelecek  bol miktarda :)))
(54 puan) tarafından
hadi bkalım inşallah içim rahatladı biraz :)
(2,708 puan) tarafından
Kiz rahatla kendine gel bende hamileyim 16 haftalik çok yasadim bu duygulari
Benim esim sezeryandan bir gun once ruyada beni morgda yatarken gormus :)
Ama sapasaglamim 3 cocugu dogurcam insallah
Bu arada ruyada erkek bebegin olmasi maddiyat guc para hayirli haber demek olmekte bizim dusundugumuz gibi gercek olmek degil
Bende annemin oldugunu goruyordum sonra ogrendim megerse omru uzuyormus çok sukur hala hayatta benden saglikli
Insanlarada cok kulak asma bilip bilmeden konusuyorlar
(54 puan) tarafından
aynen öyle canım yaşadıklarımız cok  zor şeylerdi ve herkes hala cok üzgün kızımın vefatının etkisinden çıkamıyoruz bi türlü oda bilinç altımıza işliyo sanırım
(2,708 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canim çok uzuldum
Bende kurtaj oldum o bile insani o kadar yikiyorki
Rabbim kalan cocuklarimiza uzun omurler versin amin
0 oy
(18,552 puan) tarafından
Hadi gördüler tamamda gelip niye şuursuzca sana söylüyorlar ki valla bu millette gram akıl yok 
(54 puan) tarafından
söylemeleri ynlış  olabilir belki ama sen benim kayınvalideme ve kız kardeşime bu şekilde konuşamazsın haddinizi bilin burda 2 sohbet edince kendinizde her türlü konuşmayı hak göremezsiniz
(18,552 puan) tarafından
Çocuğunu kaybetmiş birine çocuğun olacak ama sen öleceksin demek müjde değildir hamilelik boyunca bunun paniğini yaşamak zorunda kalacaksın.
(54 puan) tarafından
haklısın ama uslübün yanlış bunu demek istiyorum yaptıklarını savunmuyorum burda dertleşiyoruz diye mesela ben senin aile bireylerine kötü kırıcı konuşma gibi bi hakkım yok çünkü ne olursa olsun senin için kıymetlilerdir
(18,552 puan) tarafından
Tabiki. Haklısın ama gerçekten çok patavatsız ve düşüncesizlik hamile iken dediler olarak algıladım hamile kadına bunu demelerine kızdım
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Böyle saçma sey mi olue ya ben de gör ustum kız kardeşmin öldüğünğ hamleydı o da gidionde söylemedım yani. Amcam da görmüştü hatta bana söulrmıstı onu da söylemedm küçüktüm bı de. Akık edemiyorlar mı korkacagını
0 oy
(7,323 puan) tarafından

Canım senin üzerine görüldüyse bu rüya, sana değil bir başkasına Allah korusun olacak derdi bi yakınım. Buna benzer bende görüyordum ordan biliyorum.. Inşallah sana ve bi başkasına da olmaz. :'(

0 oy
(7,022 puan) tarafından
Genelde bizde gördüğün kötü rüyayı söyleme derler onlar yalnıs yapmış sana söylemekle ama sende hep Allah'a dua et yalvar inşallah bişey olmaz

Ha birde bizde genelde rüyada bir kişi öleceğini görmek gerçek hayatta uzun yaşayacağına işaret edermiş derler
0 oy
(3,645 puan) tarafından
Zaten acı yaşamışsın bide sana bunu anlatanda akıl yok bence insan biraz düşünür sen rüyayı iyiye yorumla iyi olur inşallah bizde ömrü uzamış biride hakkında günahı na girmiş derler sen takma kafana Rabbim hayır'lısı ne ise olur versin sana 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 891 göst.
0 oy
11 cevap 386 göst.
0 oy
8 cevap 305 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,406 soru