0 oy
219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (287 puan) tarafından
4 yaşında  oğlum doğuştan tek testis yanı yumurtası yukardaydi tam inmedi ameliyat oldu 

Bugün gazı üniversitesi Hastanesi'ne gittik profesör doktora testisin çürük olduğunu ve alınması gerektiğini söyledi yumurta alınınca yeri boş kalmasın diye isterseniz içerisine protez koyarız dolu gözükür estetik açıdan dedi üreme sorunu nadir görünür tıp ilerledi bi sorun olursa halledilir gibisinden konuştu yavruma kıyamıyorum dua edin adı Mustafa Yiğit 

7 Cevaplar

0 oy
(959 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim dert etme kuzenimin vardi o durumu evlendi pes pese cocuklari oldu zor korundu gelin diger testis calisiyo sonucta sikinti olmaz korkulacak hic bisey degil yani gelecegi konusunda dert etme yerinde olsam protezi dd koydururum ilerde kotu hissetmesin kendini sifa ayetlerini netten bul oku bol bol 522 ya safi cek 
0 oy
(1,024 puan) tarafından

Ahh ahh çok üzüldüm şuan keşke görmeseydim bu postu:(

Allah yardımcınız olsun hamilelerin duası kabul olur derler inşallah doktorun dediği gibi bir sıkıntıyla karsılasmazsınız

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Bence başka 2 doktora daha gösterin ya ameliyat olmadan ne olur ne olmaz yanlış bir şey olmasın 
0 oy
(20,788 puan) tarafından
Diğer tarafta bir sorun yoksa bir şey olmaz Allah'ın izniyle Rabbim şifa versin bunun ilerde sorun olup olmayacağını öğrenmek için bir iki doktora daha gösterin bence 
0 oy
(860 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun 
0 oy
(549 puan) tarafından
Yaa öylemi benim de oğlumun testisi kanalda yani inmemiş 6 aylık olunca ultrason var bakılacak inip inmedigine ama inmiyorsa ameliyat ile indiriyoruz dediler bide zaten peygamber sünneti var onun ameliyatı da olacak şimdi üzüldüm ya çok geçmiş olsun
(287 puan) tarafından
Çok iyi bir profesöre gösterin gerekirse doktor gezin tek doktorla kalmayın ameliyatı güvenilir biri yapsın bizimki ameliyat oldu yarısı indi o da çürümüş
(796 puan) tarafından

Merhaba kaç yaşında cocugunuz nasıl anladınız benm oglmda oyle

(549 puan) tarafından

İlk doğum kontrolünde yapılıyor doğumdan her şeyine  ya ozaman söylediler @mehal

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (287 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
15 cevap 2,054 göst.
12 Mart 2020 Diğer kategorisinde Hozgenaz (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
6 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde 142637jdnghsom (495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,047 soru

23,755,775 cevap

315,153 kullanıcı

...