0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (287 puan) tarafından

4 yaşını 2 ay geçti oğlum doğuştan sol testisi yumurtalığı yani inmemişti bir yaşında ameliyat oldu yarım indi sonraki kontrollerde çürümüş olabilir yerinde yok denildi Ankara Gazi üniversitesi Hastanesi'ne götürdük profa o da aynı şeyi söyledi eliyle muayene etti ve bu yumurta çürük alınması gerektiğini ilerde ağır hastalıklara yakalanma riskinin yüksek olduğunu söyledi devlet Hastanesi'ndeki dr. Ultrason la baktı Ankara'daki prof. Eliyle muayene etti ve ben bişey demeden bu yumurta çürük dedi içim rahat etmiyo prof başka bir inceleme yapmadı ne bilim ultrason bakmadı ya da başka yöntem varsa onlarla incelemedi 20 küsür senelik üroloji Dr. Kendisi illaki bu zamana kadar birikmiş bilgisi tecrübesi çoktur oğluma da kıyamadığım için saçmalıyor olabilirim bilmiyorum ya biz birşeyleri eksik mi yaptık böyle oldu

5 Cevaplar

+1 oy
(7,306 puan) tarafından

gecmisolsun . yaninkac dr gtmissinniz aynini demiz son bir baska dr daha bul goster icin rahat etsin. sonra geregi neyse yaptirirsiniz.

(7,306 puan) tarafından

bu arada cocuk sahibinolmasi falan  etkileyecek durumlar bumi

(1,304 puan) tarafından

Yok en ufak etkisi olmaz

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canim benim evlat olunca insan sindiremiyor ama korkma inşallah en az ağrıyla atlatirsiniz 

0 oy
(2,272 puan) tarafından

Başka bir doktora daha gidebilirsiniz ama insanın kendi çocuğu olunca zor oluyor tabiki. Geçmiş olsun. 

0 oy
(548 puan) tarafından

Oğlumda da hem şu fıtığı hem inmemiş testi hem de peygamber sünneti var 3 gün sonra testis için ultrasonu var birkaç doktora götürdüm gezen testis dedi bizim ki de sol taraftaydı Bakalım şimdi ne diyecekler ama beni daha çok peygamber sünneti üzüyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çocuklarımıza sağlık sıhhat şifa versin

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım 😶😶😶

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 220 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (287 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
15 cevap 2,056 göst.
12 Mart 2020 Diğer kategorisinde Hozgenaz (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,579 soru

23,778,388 cevap

316,284 kullanıcı