+1 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (130 puan) tarafından
Eşinizin okeye gitmesine bişey dermisiniz veya siz akşam dışarı ciksaniz eşiniz bişey dermi

35 Cevaplar

0 oy
(15,629 puan) tarafından
Ben çıksam eşim kesin karışır ama ben ona pek karışmam. Genelde ailecek gideriz heryere. 
(130 puan) tarafından
Neden biz karisamiyoruz bende bunu anlamiyorummm
(15,629 puan) tarafından
Karışamıyorum demedimki karışmıyorum dedim.
(130 puan) tarafından
Ayy kusura bakmayın bende yanlış anlamışım ben olsam karisirim
(15,629 puan) tarafından
İş haricinde hep bizimledir  eşim. Kahve alışkanlığı falanda yok. Bazen arkadaşları çağırır gitmez. Ben zorla yollarım git biraz değişiklik olsun diye.
(130 puan) tarafından
Arada gitse güzel tabiki hep hep beraber olunca eşinde olsa sıkılır sin ama okeyde her gün olmaz ki
-Reklam-
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Hamdolsun benim eşim sevmez öyle şeyler gitse de karışırım okey de neymiş yararlı yerlere gitsin oraya gideceğine 
(130 puan) tarafından
Aynen öyle bnde aynı fikirdeyim
0 oy
tarafından
Önceden karismiyordum ama artk karışırım markete giderken bile haber vericek artk
(130 puan) tarafından
Kız noldu kavga mı ettiniz yoksa sınırlı gibisin
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Hayır sadece nereye gittiğimiz önemli diye düşünüyorum ve de ne sıklıkta gittiği her gün her gün beni evde çocuklar ile bırakıp giden bir adamı tabiki istemem ama bazen çocuğu diğerine bırakıp arkadaşları ile dışarda zaman geçirmeye iki tarafında hakkı olmalı 
(130 puan) tarafından
Evet ama her gün giderse tabikide sorun oluyor bir zamandan sonra
(17,914 puan) tarafından
Her gün giderse gelince kapıyı açmam muhtemelen ben onun evinin bekçisi çocuklarının bakıcısı değilim
(130 puan) tarafından
Bazen öyle goruyolar bence
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Eşim bensiz dışarı çıkmaz. Benimde tek çıkmama birşey demez. Okeye gitmek istese bende birşey demem.
(130 puan) tarafından
Güzelmiş sizinki
(1,292 puan) tarafından
Bazen bireysel olarak nefes almamız gerekiyor
(130 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(12,615 puan) tarafından
ben karışmam o da bana karışmaz. zaten her gün her gün çıkmaz dışarı, ben de aynı şekilde 
(130 puan) tarafından
İki taraf da anlasiyosa sıkıntı yoktur♥️
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Derim tabi ne saçma şu okey denen zıkkım..

Boş adamların uğrağı kahvehaneler hep
(130 puan) tarafından
Bence de çok saçma valla su okeyden nefret ediyorum
0 oy
(108 puan) tarafından
Ben eşim evde olduğu zamanlar çocukları bırakıp çıkıyorum sık olmamak kaydıyla. Çünkü benimkiler küçükler ve zorlayabiliyorlar baya. Eşimin de okey, arkadaş buluşmaları, cafe vb alışkanlıkları yok. Ama arkadaşlarıyla nadir buluşuyorlar iş gereği falan genelde aile ailecek toplanıyoruz ama çok çok nadir kendisi de gider. Okey, kahve gibi şeylere benim de gönlüm olmaz  asla açıkçası. Normal ya da seviyeli ortamlar değil. 
(130 puan) tarafından
Bnce de tam bir pislik yuvası oluyor genelde
0 oy
(4,304 puan) tarafından

Bende demem eşimde demez 

Arada ben derim git diye arada eşim der git bi kahve ic avm yep gel diye 

(130 puan) tarafından
Parayla oynadıkları zaman kumara giriyor zaten haram olan bişey hiç yaklamamasi daha iyi
(4,304 puan) tarafından
Çok şükür benimki cay karşılığı bile aynamaz oyunu keyfi oynar
(130 puan) tarafından
Ohh güzel o zaman
(4,304 puan) tarafından
Çok şükür cnm benimki dikkat eder öyle şeylere Allah razı olsun ondan
(130 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(556 puan) tarafından
Âllah razı olsun benim eşim evden işe işten eve. Gurbetteyiz zaten gidecek pek yerimizde yok. Ama memlekete olsak gider kesin arada çünkü çok geniş aile ve çevresi var.
(130 puan) tarafından
Peki onaylarmisiniz gitmesini
(556 puan) tarafından
Yani çok sık gitmezse onaylarim herhalde çünkü onlarında hava almaya ihtiyaçları var. Zaten adam polis memuru pek kalabalık ortamlara girmeyi tercih etmez.
(130 puan) tarafından
Ne güzel temiz takılıyor demekki kendi halinde
0 oy
(3,137 puan) tarafından
İstemem ben zaten eşimde şimdiye kadar hiç gitmedi kahve alışkanlığı yok arkadaşları ile işte görüşür sonra biter bende çıkmam dışarı ama çıksam eşim bana kızmaz 
(130 puan) tarafından
Allah razı olsun ♥️
(3,137 puan) tarafından
Yenimi evlendin canım sen evlenmeden önce de konuşmak gerekiyor böyle şeyleri ben bide aşırı kıskanç biriyim 17 seneyi geçti evleneli ama huyum hiç değişmedi Allah'tan hiç kötü alışkanlığı yok namazında kuranında eşim maç seyretmek hoşuna gider onuda eve aldık evde bakıyor
(130 puan) tarafından
Valla evlenmeden önceki ilk şartım buydu diyebilirim ama işte bazı şeyler insanın içinde olunca oluyor inşallah kendi kendine düzelir
(3,137 puan) tarafından
İnşallah ablam sende dua et bende sana dua ederim
(130 puan) tarafından
İnşallah ederim tabiki❣️
0 oy
(5,168 puan) tarafından
Vallah ne ben eşime karışırim ne eşim bana karışır sadece bribirimize nereye gitsek söyleriz  ama eşimin gece hayatı Yok evde takılmayı sever 
(130 puan) tarafından
Ohh ne güzel rahat valla
(5,168 puan) tarafından
Aynen  öyle cnm
0 oy
(13,050 puan) tarafından
Herkes özgür çıkmak isteyen haber eder çıkar diğeri çocuk ile ilgilenir. Zırt pırt da kimse çıkmaz zaten.
(130 puan) tarafından
Tabiki çıkmak hepimizin hakkı ama her gün okey biraz saçma değil mi sizce de
(13,050 puan) tarafından
Kız her gün çıkmaz zaten tabi ki saçma niye evleniyoruz evde akşam tek oturacaksak benim eşim okey sevmez zaten nadir çıkar dışarı akşamları.
(130 puan) tarafından
O zaman güzel tabiki
0 oy
(4,745 puan) tarafından
Hayır demem eşimde demez izin alma falan yoktur bizde haber veririz hollandaya gittim tatile kuzenim hadi Amsterdam gidelim dedi saat akşam 10 da ben gidiyorum dedim giyindim çıktım eve 2 de geldik oda ertesi gün enişteyle çıktı kaçta geldi haberim bile yok gece uyumuşum geç gelmiştir eminim :) 
(130 puan) tarafından
Ya öyle arada olur tabiki hatta size ne kadar iyi gelmiştir ama her gün olmaz işte
(4,745 puan) tarafından
Her gün her gün  ne ben ne de eşim gider herşeyin bir zamanı var
(130 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(10,224 puan) tarafından
Bende çıkıyorum eşim de çıkar. Birbirimizin kölesi değiliz eşiyiz :)
(130 puan) tarafından
Her gün çıkması doğru mu
(10,224 puan) tarafından
Her gün değil tabi ki, o zaman sıkıntı. Eşimin arkadaşı  öyle her gün dışarda ve kız hep dert yanıyor. Zaten benim eşim çıkmaz öyle ama çıkmak istediğinde çıkıyor
(130 puan) tarafından
Aynen tabiki çıkabilir sonucta hepimizin ihtiyacı var ama okeye değil yada farklı bir yere olabilir
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Ben çıksam eşim karışmaz o çıksa bende karışmam ama benimki bensiz kapıdan çıkmıyor arada bir çıksa çok isterim valla okeye değil ama başka aktivite bulsun ☺️
(130 puan) tarafından
Aynen bende çıkması taraftarıyım ama okeye değil başka bir yer olabilir
(6,947 puan) tarafından
Maça gitti bağlarını zedeledi geldi o yüzden onada gitmiyor arkadaş ortamıda yok benle takılıyor garibim napsın ☺️
(130 puan) tarafından
Daha iyi bence
0 oy
(17,743 puan) tarafından
Okey alışkanlığı yok ama arkadaşlarıyla buluşmaya gider hep gitse tabikide bende karışırım hergun hergun olmaz 

Ben gündüz giderim bir yere gideceksem akşam gitmem hiç çarşı vs tek başıma gitmem
(130 puan) tarafından
Yani her gün tabiki olmaz birde başka yer mi yok okey mi kaldı Allah aşkına ayy delirecem
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Karışmam okey bilmiyor ama :D 

Benim eşim geç çıktığı için akşama kadar sokakta olsam sesi çıkmıyor sjsjs arada gider ona supriz yaparım 
(130 puan) tarafından
İşte bende ikizler var canım akşam gidip sürpriz yapamiyorum
(2,183 puan) tarafından
Benimki trk olduğu için gidiyorum 2 otobüs değiştiriyorum yanına gitmek için 2 çocuk olsa hiç gidemem
(130 puan) tarafından
Aynen zor olur
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Eşime hiç Bi konuda karışmam akşam da ben dışarı çıkmam o da bana karışamaz 
(130 puan) tarafından
Çıkmasına karşı değilim ama okeye karşıyım ne zaman ciktigindan çok nereye gittiği önemli bncee
(4,246 puan) tarafından
Nereye gittiğinden haberim yok günahı boynuna :)
(130 puan) tarafından
Amin :)
0 oy
tarafından
Eşim asla okeye gitmez bazen bensiz arkadaşlarıyla çıkar bazen ben çıkarım o evde olur bazen de birlikte gidiyoruz
tarafından
Öyle olmalı değil mi zaten? Ne kocan sana fazla karışsın ne de sen onun üstüne zebani gibi çök
(130 puan) tarafından
Tabiki ama her gün çıkınca sorun oluyor işte
tarafından
Yok hergün değil zaten arada bir
(130 puan) tarafından
Aynen bu arada yeni katilmissin sanırım hoşgeldin
tarafından
Evet teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 182 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 282 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,333 göst.
12 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 567 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu

408,427 soru

12,271,109 cevap

37,591 kullanıcı

Kategoriler

...