0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Suriyeliler dönmeye başladı, sizce ev kiraları düşer mi yoksa sadece bundan sonra düşmez ama hızlı da yükselmez artık, eski yıllardaki gibi yavaş yavaş mı yükselir? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

10 Cevaplar

+2 oy
(129,283 puan) tarafından
ben hepsinin gidicene inanmiyom giderler bi tatil yapar donerler ama asla temelli gitmezler
(215 puan) tarafından
Haberlerde videolar görüyorum, kuyruklar olmuş dönüyorlarmis büyük bir kısmı
(12,583 puan) tarafından
açıkçası inanmıyorum brn, algı yaratıyorlar
(215 puan) tarafından
İyi yanından bakarsak sayıları daha da artmayacak en azından, zamanla da bu pahaliliktan dolayı kaçıp giderler belki
(129,283 puan) tarafından
ohooo o haberi okudularsa gezmeye bile gitmezler☺️

sevgii☺️❤️☺️❤️❤️❤️
(2,322 puan) tarafından
Bu yoruma + verdim çok haklısın çünkü
-Reklam-
+1 oy
(1,102 puan) tarafından
Suriyeliler akın akın gidiyormuş gibi bir algı yaratmaya calsyor akp liler adam fotoğraf paylaşmış Cilvegözü sınır kapisinda akın akın Suriyeliler gidiyor diye meğerse fotoğraf çin Hong Kong da otoyol gişesine ait çıktı .herşeyde olduğu gibi burada da algı yaratıyorlar.ben eminim ki gidecek olanlara bile seçmen kaybetmemek için engel olur iktidar .daha fazla maaş yardım yaparak .ama bizim halka gidiyorlar gibi gosterirler yalan dolan bu işler yani
(215 puan) tarafından
Hadi canım, o fotolar yalan mıymış :(
(1,102 puan) tarafından
Evet Hong Kong da çıktı fotograf iyice koyun sürüsü yerine koyuyorlar halkı akıl alır gibi degil
0 oy
(12,583 puan) tarafından
düşmez. bu ülkede hiçbir şeyin fiyatı düşmez.

aksine Suriyeliler döneceği için ab den aldığımız destek kesilir, enflasyon düşmez. 

keşke yanılsam, sonra herkesten özür dilesem 
(215 puan) tarafından
Ab den alınan destekten fazlası harcanıyor suriyelilere, artık onlara kendi paramızdan da harcamayiz bu sayede, gidişleri olsun da dönüşleri olmasın inşallah
(12,583 puan) tarafından
abden alınan desteğin daha azının harcadığını düşünüyorum ben, yoksa bu kadar suriyeli ülkede tutmaz Avrupaya yollardı hükümet
(215 puan) tarafından
Tabi bu açıdan bakınca da mümkün görünüyor
0 oy
(238 puan) tarafından
Ya buralar artık Suriye olmuş memleket vatan onların olmuş ne dönmesi ya

Tamam zor bir durum onlar için en son işkence haberleri gerçekten çok kötü ediyor insanı

Ama onlarda buraları bitirdi 

Bu memlekette deprem zamanı başka şehre göç oldu diye kiralar fırladı şimdi onlar dönüyor diye dibe mi vuracak buar hep palavra 
0 oy
(220 puan) tarafından
Gitmezler hepsi gitmez 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bizim burada bina satışları tavan durumunda ve aşırı derece uygun temiz evler var 1 milyona sağlam ev bulamadık geçen sene şimdi 1 milyona tertemiz evler var inşallah düşüşte olur 
(3,031 puan) tarafından
Nere ora evler öyle uygun
(2,184 puan) tarafından
Sakarya merkez
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Gitse bile hepsi gitmez %50 Şi bile gitmez bence. 

Eşimin iş yerinde çalışan Suriyeli var eşim anlattı az önce adam ben gitmem ben artık Türk vatandaşıyim çocuklarım burda okula başladı evim var arabam var niye gidip sıfırdan başliyim falan diyormuş ki çoğu bu düşüncededir.keske hepsini paket yapıp gonderseler
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Ben buna inanmıyorum, israil heryerden biraz toprak almadan durmayacak bunu senelerdir biliyoruz. Şuan suriyeyle  uğraşıyor suriye tekrar karışcak gibime geliyor Allah korusun ama bu yüzden gideceklerini düşünmüyorum. Yıllarca muhalifleri geri püskürten rusya birden elini kolunu çekti esad düştü. Ve israil kan döke döke tam gaz devam ediyor. İsraile zemin hazırlandı. Esad nasıl şeytanlara tapan bir hainse halkına karşı. Diğerlerinide zamanla göreceğiz..
0 oy
(717 puan) tarafından
Gidenler çok azınlık kesim%80 burda kalacak zaten niye gitsinler ki hastane öncelikli vergi yok yardım kartları var hangi akıllı bırakıpta gider
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Asla temelli dönüş yapacaklarına inanmıyorum bizim mahallede çok Suriyeli kiracı var hepside yerinde kapıda arabalari var kimsede gitmedi. Gidende tatil için gidiyordur geri gelir 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 263 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 215 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...