0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Gerçekten çok yorudlum artık sylemekten çabalamaktan önceden önüne nkdr koyuyordum hep dokuyirdu.kalkiyordu dedim küçük ben yedirin telefonla izledi hep yedirdim çnkü aşırı yaramaz bir çocuktu parmağını elini sokuyirdu yemeye illa o yemekte bişey dokecekti yani bu sene dedim kendisi yesin önüne corbami koydum mesela zorlsam.zorlsam.bir kaşık yer artık btti asla yemez ben yedirsem hepsi btirir anlatyorim okula gdecen kendin ye dye kahvaltı yapsak mesela.bir yumurta soymasini sever azcik yer patates makarna birer birer eliyle yer yer.sofrasinda daha yerde otrmayi blmiyor asla yiyemiyor masada da sandalyeye yayılıyor asla dinlemiyor Allaşkina sizin cocukar kendisimi yiyor bu dinlemiyor hemen kalkıyor kaçiyor 

7 Cevaplar

0 oy
(12,533 puan) tarafından
Çorba hariç kendisi yiyo. Corbayıda yerde ben vermiyorum . Bazen yediriyorum hızlı olsun diye ama çoğu kendisi yiyo. Okuldada yiyo. Kendileri açıyorlar topluyorlar kımse yardım etmiyo. Tuvalete gidiyo temızleniyo kendisi benim çağırmaz hiç ellerini yıkar gelır
(5,961 puan) tarafından
Kaç yaşında tuvaleti öğrettim yapar siler şifona basar elerini yıkar kurutur mesela patates spageti marrna yoğurt çorba sadece byle şeyleri az az eliyle yiyor çatal kaşık önünde olduğu halde yese yer aslnda her kahvaltıya otrdgimzda mesela ekmeğini bala pekmeze batripta yemiyor mesela sulu yemeklere ekmeğini batirpta yemiyor dyorum yapmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızım 1 yaşında bırakmıyor ben yediirim hem döküyor hem yiyor bana karışmayın diye çığlığı basıyor 
(5,961 puan) tarafından
Ne güzel buda bekliyor kendin ye dyom oynuyor
0 oy
(630 puan) tarafından
Kızımın kuzeni 6 yaş hala annesi yediriyor.. Korkulu rüyam resmen. Ama onun annesinden ötürü biraz. Çok oyalanıyor, döküyor diye annesi sabırsızlanıyor.

Benim kızım 3 yaş olacak. Kendi yediğimde oluyor, benim verdiğimde. Genellikle başka bir yerdeysek ben veriyorum çünkü her yer, üstü başı batıyor. Evdeyken hiç sorun etmiyorum ama misafirliğe gittiğimiz yerde ayıp olur diye kendim veririm. Birde oyalandı diyelim, bitrimeyene kadar masadan kalkmak yok diyorum. Bazen sevdiği oyuncağı alıyorum. Akşam yemeğini yemek istemiyorsa o zaman hadi yatağa uyu diyorum. Doğru taktikler olmayabilir ama bu şekil yapmasam dediğiniz gibi 1 kaşık anca yer, benim vermemi bekliyor. 
0 oy
tarafından
4 olacak önüne tost koydum sabah. Yarıdan da azdı iki saat önündeydi. Kızdım bağırdım çağırdım en son.  Çünkü uyarmaktan yoruldum ye diye diye delirdim. Yemiyor asla. 
(5,961 puan) tarafından
Kızım sadece kuru ekmek yer tost börek fln asla yemez mesela pasta tatlı meyve sebze önüne koysam anca onları yer
tarafından
Onları da yemez
0 oy
(779 puan) tarafından
Benim kizimda dört yaşında oda aynı kendi yiyebilir ama yemek istemiyo sen ver anne diyo. Belki biz öyle alistirmişizdir çunku bende hep kendim yedirdim sabırsız olduğum için.
(5,961 puan) tarafından
Evet evet aynı işine gelse valhaa yer bazen sen ablasin yersin falan dyorum bir tabak çorba btryor.akilidir ama.isine gelmiyor gerçekten çok yorudlum bebek emzdryroim.hadi.ye dyorum yok salata alıyor meyve kuru ekmekle.karnini doguryor
0 oy
(324 puan) tarafından
Keşke benim kızımda yesede bende yedirsem
(5,961 puan) tarafından
Kaç yaşında büyük mesela kendisi yesin dyorim.ben yedirsem.ble.azcik.yer karnım doydu deyip.kacyor
(324 puan) tarafından
Kızım 3byasinda
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Benimki on beş aylık. Katı gidalari önüne koyuyorum yere sofra bezi serip kendisi yemeye çalışıyor döke döke. Çorbaları ben veriyorum ama bazen elini atıyor kaşığı beraber tutuyoruz. Çok istekli oluyor çocuklar kendileri yemek istiyorlar. TV telefon önünde vermiyorum yemek

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 618 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 313 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif2855 (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.