0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar geçen kızımı yazmıştım 2 hafta olacak çok huysuz huzursuz diye kızımın bana verdiği yorgunluk mu bu ara kimseyle iletişime geçemiyorum onun verdiği bir sıkıntı mı çözemiyorum ama bende çok fazla bir tembellik ve halsizlik var atamıyorum üzerinimden evimi artık temizlemem lazım ama yok olmuyor naparsam yapayım kendimi işe veremiyorum tyanalet banyo mutfak üçlüsünü yapıyorum o kadar arada çamaşır yıkıyorum doğru dürüst süpürge toz alma  vileda yapamıyorum çok üzgünüm  

2 Cevaplar

0 oy
(803 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Valla canım inan benim oğlumda 2 yaşında sabahları sürekli vücut ağrısıyla uyanıyorum. 1 günde şöyle dinlenerek kalktığımı hatırlamıyorum uzun süredir. Ben de öyle içimden hiç bir şey yapasım da gelmiyor ne temizlik ne yemek zorla ite kalka yapıyorum her şeyi yalnız değilsin 
(41 puan) tarafından
Evime misafirin geleceği saat belli olmuyor o yüzden temiz tutmak zorundayım ev dağınıkken gelen olursa aşırı asabi oluyorum elimde olmayarak tabi ama şu an neden böyle oldum anlamıyorum farkına varmaya çalışıyorum ki çaresine bakayım.. Yanlız değilmişim bu biraz rahatlattı valla
(803 puan) tarafından
Hiç yalnız değilsin benim misafirim pek gelmez gurbette yaşıyorum . Tanıdığım insanlar var ama hiç evime çağırmak istemiyorum çünkü insanlarla konuşup işte arkadaşlık yapacak gücüm dahi yok geçen eşimin üniversiteden arkadaşıyla oturduk kız arkadaşıydı yabani gibi kaldım hiç konuşamadım yani öyle bir moda sokmuşum artık kendimi her şeyden uzaklaşmışım beynim hiç susmuyor sürekli yorgun kronik ağrılarım var silkelenmem lazım diyorum gece uyumadan kendime motive veriyorum sabah yine aynı tersane
(41 puan) tarafından
Aynen akşam yatarken sabah için bir sürü plan yapıyorum ama yok sabah uyanıyorum gene aynıyım önceden bu kadar uzamıyordu bu durumum arada olup geçiyordu gerekandan fazla temizliği kim hayatımızın ortasına soktu rüyalarımda bile ev dağınıkken misafirim geliyor ve üzülüp sinirleniyorum artık hastalık haline gelmeye başladı sanırım korkuyorum
(803 puan) tarafından
Geçecektir elbet  ya
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Demir vitamini eksikliği olabilir
(41 puan) tarafından
Buraya sorarken ağlayasım geldi içim dolu hissediyorum tek sebep temizlik yapamamam
(568 puan) tarafından
Üzülme.. Her zaman aynı olamıyoruz. Biraz yediklerine dikkat et. Çayı kafeini az tüket. Bi doktora git kan ver. Çekirdekli kuru siyah üzüm sl çekirdeklerini çiğneyerek tüket. Doktor tahlillere baksın bakalım. Eğer demir eksikliğiyse hap verir düzenli kullanırsın. Bendede oluyor anlıyorum sonra doktora gidiyorum. Muhakkat birinden biri çıkıyor. Demir eksikliği uyku yapar, halsizlik yapar baş dönmesi de yapar çok düşükse. Saçlarda dökülme olur.... B12 eksikliğide olabilir. Bi doktora görün. Hiç birşey yoksada belki sadece yorgunsundur mental olarak. Hayatta herşey yolunda gidemeyebiliyor. Bazen ufak bi moral bozukluğu bile insanda halsizlik depresyon yaratabiliyor. Geçmiş olsun
(41 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah kısa sürede geçer
(568 puan) tarafından
Rica ederim inşallah yüreğinizi ferah tutun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
9 cevap 281 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu