0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (3,230 puan) tarafından
Sanki benle evlenirken bankada masa başı işi yapiyordu şuan kendi mesleğini yapmak istemiyor beyefendi yaşı 42 2 küçük çocuğun var sen iş seçme hakkına sahip değilsin senin bir mesleğin var tir şoförüsun uluslararası ne demek ben bu işi yapmak istemiyorum yemin ederim 2 aydır evde hayattan soğuttu heryeri borç vizesi bitmişti yurt dışından geldi ama şuan hiç gitmek istemiyor burdada iş yok delirtecek adam beni evde konuşmak dahi istemiyorum ya sen bir erkeksin sen bir eşsin sen bir babasın böyle evde oturmakla hayat geçmez kizlar eşimin iki evi var birinde abisiyle annesi oturuyor birinde biz abisiyle annesi oturduğumuz evi sat borçlarını sıfırla dedi adam yanaşmıyor neymis annesinin eşyası cokmus taşımak zoruna gidiyormuş o zaman evde oturma be adam git çalış çok geriyor beni artık bana nolur akıl verin bu işin içinden nasıl çıkarım ne söylesem zoruna gidiyor kavga ediyoruz 

4 Cevaplar

+1 oy
(75 puan) tarafından
Siz neden sıkıyor sunuz canınızı bırakan ne hali varsa görsün 
(3,230 puan) tarafından
Hayatım evde durması sıkıntı temizlik yapamıyorsun keyif yapamıyorsun arkadaşa gidemiyorsun misafir gelmek istiyor ama eşim hep evde arkadasida yokkki gitsin bunaltıyor 2 aydır
(5,197 puan) tarafından
Bence de biraz kendine bırak ne yapıyorsa yapsın. İllaki biyerde çalışacak
-Reklam-
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Hasta falan mı oldu yani psikolojik çünkü hayat o kadar zor ki bunu kendisi düşünmesi lazım sağlıklı düşünemiyorsa Bi sıkıntı var demektir Rabbim yardımcınız olsun
(3,230 puan) tarafından
Hiç bir sorunu yok çok şükür essek gibi
(1,594 puan) tarafından
Konuşmaya çalış tatlı bir şekilde zıtlaşma sinirlenme sakin kal çok zor ama faydasını görürsün inşallah çünkü bakıcak hanıma bişeyler oldu kendi gelicek konuşmaya yanına o zaman ikna etmeye çalışırsın iş için benim taktik susuyorum kavga bile etmiyorum gelince konuşuyorum ikna oluyor tartıştığımız konularda dua edicem çok zor Bi durum
0 oy
(839 puan) tarafından
Benim eşimde tir şoförü mesleği bu yani ve para var bu işte nasıl yapmak istemez ki. İkan etmeye çalış 2 ay gerçekten uzun bir süre burçlarla baş etmek insanın psikolojisini bozuyor maalesef. Allah yardımcın olsun inşallah 
(3,230 puan) tarafından
Demi ya parasıda güzel yaşı genç çalışsın bide lüks hayat yaşamayı seviyor o.zaman gidecek mesleğini yapacak
(839 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Tamam zorlukları var ama emek olmadan da yemek olmuyor bu devirde.
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Benimki de asker. Tutturmuş mesleği bırakıp köye yerleşip bağlarına bakacakmis. Bu konuda çok kavga ettik. En sonunda dayanamayıp boşan benden öyle git köyüne deyince bir daha da köy konusu açılmadı. 
(3,230 puan) tarafından
Benimkine öyle demeden istersen boşa param bitti diyor hahaha bide gurur yapıyor

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 67 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,970 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 535 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,440,281 soru